Dygtig kok

 **Dygtig kok søges til spændende ny restaurant**

Er du kok med sans for detaljer og perfektion? Er du klar på at tilpasse dig udviklingen i vores spændende univers? Så har vi det rette job til dig.

*Hvem er vi?*

Vi er indehaver af den succesrige cafe og selskabsrestaurant Krusmølle. Vi er kendt for at være i konstant udvikling og har igennem hele vores karriere startet mange succesprojekter. Folk kender os for det unikke univers vi skaber, både hvad angår stemning, stil og mad.  Nu kaster vi os ud i en resturent med sublim beliggenhed på Aabenraa havn.

*Vi tilbyder*

En fultidsstilling hvor du vil indgå i et stærkt team af 4 – 8 personer. Du vil blive restaurantens primære kok. Menuen er stram og fastlagt på forhånd ved opstart, for at sikre høj kvalitet af alle retter. Som blød opstart i restauranten kan du forvente 3 forretter, 7 hovedretter og 2 desserter.

Restauranten er åben i sommermånederne fra April til Oktober, kl 12.00 til 21.00. Køkkenet lukker mellem kl. 15-17, for at I kan forberede til aftens gæster.

Din vagt vil primært være ons-søn. Man-tir vil kokken på Krusmølle tage vagten.

I de resterende vintermåneder vil du komme ud på Krusmølle og arbejde i et team af op til 28 personer.

Forvent opstart til april 2018

*Vi søger*

Du arbejder struktureret og trives med en fast menu og sørger altid for at maden er velsmagende og står kniv skarpt. Du er typen, der gør en dyd ud af hver eneste servering. Det er vigtigt du er serviceminded da du står i et åbent køkken. I en travl hverdag trives du i et dynamisk team og forstår at tage ansvar for dig selv og din arbejdsplads.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Loff på tlf: 2129 5519. Send din ansøgning med billede og cv til: info@krusmoelle.dk.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Øster Højst kro søger kokke eller M/K med stor køkken erfaring.

ØSTER HØJST KRO

Tønder
Øster Højst Kro søger hurtigst muligt 2 kokke eller M K med rigtig stor køkken erfaring. Tilberedning af kolde og varme retter.
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:30. maj 2018

Kok søges til restaurant i Hejlsminde

Anonym arbejdsgiver

Haderslev
Kok søges til restaurant i Hejlsminde 37 timer om ugen. Jobbeskrivelsen: Ala carte, selskaber, fællesspisninger og mad ud af huset Du vil tilberede bla frisk fisk, kvalitetskød, salater, brød, kager, desserter. Alt bliver lavet med ærlighed og kærli...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

Kokkerier til kloge hoveder - kok til Mommark Handelskostskole

Business College Syd Mommark Handelskostskole - Sønderborg Handelskole

Vi er et travlt og effektivt køkken med daglig bespisning af elever og kursister. Vi er også et skolehjem med døgnforplejning. Herudover tilbyder vi en bred vifte af specielle menuer, bl.a. til outdoor-arrangementer, hvor det er køkkenpersonalet, de...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018

Dygtig kok

Slukefter Kro ApS

Haderslev
Stillingen Du vil indgå i et engageret team bestående af 4 kokke, 4 elever. Som kok er du, sammen med energiske og glade kollegaer, med til at sikre, at vores ca. 33000 gæster om året tager herfra fyldt med ny energi og vidunderlige service- og mado...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Kok eller anden faglært medarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering

Sønderborg
Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi er i fuld gang med at udvikle og etablere nyt kantinekoncept for en af vores kunder. I den forbindelse søger vi en medarbejder mere. Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejd...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018