Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig kok

 **Dygtig kok søges til spændende ny restaurant**

Er du kok med sans for detaljer og perfektion? Er du klar på at tilpasse dig udviklingen i vores spændende univers? Så har vi det rette job til dig.

*Hvem er vi?*

Vi er indehaver af den succesrige cafe og selskabsrestaurant Krusmølle. Vi er kendt for at være i konstant udvikling og har igennem hele vores karriere startet mange succesprojekter. Folk kender os for det unikke univers vi skaber, både hvad angår stemning, stil og mad.  Nu kaster vi os ud i en resturent med sublim beliggenhed på Aabenraa havn.

*Vi tilbyder*

En fultidsstilling hvor du vil indgå i et stærkt team af 4 – 8 personer. Du vil blive restaurantens primære kok. Menuen er stram og fastlagt på forhånd ved opstart, for at sikre høj kvalitet af alle retter. Som blød opstart i restauranten kan du forvente 3 forretter, 7 hovedretter og 2 desserter.

Restauranten er åben i sommermånederne fra April til Oktober, kl 12.00 til 21.00. Køkkenet lukker mellem kl. 15-17, for at I kan forberede til aftens gæster.

Din vagt vil primært være ons-søn. Man-tir vil kokken på Krusmølle tage vagten.

I de resterende vintermåneder vil du komme ud på Krusmølle og arbejde i et team af op til 28 personer.

Forvent opstart til april 2018

*Vi søger*

Du arbejder struktureret og trives med en fast menu og sørger altid for at maden er velsmagende og står kniv skarpt. Du er typen, der gør en dyd ud af hver eneste servering. Det er vigtigt du er serviceminded da du står i et åbent køkken. I en travl hverdag trives du i et dynamisk team og forstår at tage ansvar for dig selv og din arbejdsplads.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Loff på tlf: 2129 5519. Send din ansøgning med billede og cv til: info@krusmoelle.dk.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329782564Phoenix-c7f5728812018-03-23T00:00:00Dygtig kok

 **Dygtig kok søges til spændende ny restaurant**

Er du kok med sans for detaljer og perfektion? Er du klar på at tilpasse dig udviklingen i vores spændende univers? Så har vi det rette job til dig.

*Hvem er vi?*

Vi er indehaver af den succesrige cafe og selskabsrestaurant Krusmølle. Vi er kendt for at være i konstant udvikling og har igennem hele vores karriere startet mange succesprojekter. Folk kender os for det unikke univers vi skaber, både hvad angår stemning, stil og mad.  Nu kaster vi os ud i en resturent med sublim beliggenhed på Aabenraa havn.

*Vi tilbyder*

En fultidsstilling hvor du vil indgå i et stærkt team af 4 – 8 personer. Du vil blive restaurantens primære kok. Menuen er stram og fastlagt på forhånd ved opstart, for at sikre høj kvalitet af alle retter. Som blød opstart i restauranten kan du forvente 3 forretter, 7 hovedretter og 2 desserter.

Restauranten er åben i sommermånederne fra April til Oktober, kl 12.00 til 21.00. Køkkenet lukker mellem kl. 15-17, for at I kan forberede til aftens gæster.

Din vagt vil primært være ons-søn. Man-tir vil kokken på Krusmølle tage vagten.

I de resterende vintermåneder vil du komme ud på Krusmølle og arbejde i et team af op til 28 personer.

Forvent opstart til april 2018

*Vi søger*

Du arbejder struktureret og trives med en fast menu og sørger altid for at maden er velsmagende og står kniv skarpt. Du er typen, der gør en dyd ud af hver eneste servering. Det er vigtigt du er serviceminded da du står i et åbent køkken. I en travl hverdag trives du i et dynamisk team og forstår at tage ansvar for dig selv og din arbejdsplads.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Loff på tlf: 2129 5519. Send din ansøgning med billede og cv til: info@krusmoelle.dk.

 

 

2018-05-19T00:50:52.377 **Dygtig kok søges til spændende ny restaurant** Er du kok med sans for detaljer og perfektion? Er du klar på at tilpasse dig udviklingen i vores spændende univers? Så har vi det rette job til dig. *Hvem er vi?* Vi er indehaver af den succesrige cafe og selskabsrestaurant Krusmølle. Vi er kendt for at være i konstant udvikling og har igennem hele vores karriere startet mange succesprojekter. Folk kender os for det unikke univers vi skaber, både hvad angår stemning, stil og mad. Nu kaster vi os ud i en resturent med sublim beliggenhed på Aabenraa havn. *Vi tilbyder* En fultidsstilling hvor du vil indgå i et stærkt team af 4 8 personer. Du vil blive restaurantens primære kok. Menuen er stram og fastlagt på forhånd ved opstart, for at sikre høj kvalitet af alle retter. Som blød opstart i restauranten kan du forvente 3 forretter, 7 hovedretter og 2 desserter. Restauranten er åben i sommermånederne fra April til Oktober, kl 12.00 til 21.00. Køkkenet lukker mellem kl. 15-17, for at I kan forberede til aftens gæster. Din vagt vil primært være ons-søn. Man-tir vil kokken på Krusmølle tage vagten. I de resterende vintermåneder vil du komme ud på Krusmølle og arbejde i et team af op til 28 personer. Forvent opstart til april 2018 *Vi søger* Du arbejder struktureret og trives med en fast menu og sørger altid for at maden er velsmagende og står kniv skarpt. Du er typen, der gør en dyd ud af hver eneste servering. Det er vigtigt du er serviceminded da du står i et åbent køkken. I en travl hverdag trives du i et dynamisk team og forstår at tage ansvar for dig selv og din arbejdsplads. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Loff på tlf: 2129 5519. Send din ansøgning med billede og cv til: info@krusmoelle.dk.11Jobnetc7f57288100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-18T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandAabenraa3194533GÅRDEJER HENRIK LOFF11Krusmøllevej 10B6200Aabenraa74686172DKDanmark0
info@krusmoelle.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent545056JobNet48002291000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c7f57288https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c7f57288https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c7f57288&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c7f57288&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12008221Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353901151Henrik Loff påinfo@krusmoelle.dkDKDanmarkDKDanmark329948107Gastronom instruktørRobot EUC Syd Praktikcenter søger en instruktør for vores skolepraktikelever (SKP-elever) i elevkantinen på Stegholt i Aabenraa. Praktikcenteret skal sikre, at SKP-eleverne har mulighed for at gennemføre deres uddannelse, selvom de ikke har fået en uddannelsesaftale i en virksomhed. Stillingen Vi har brug for en engageret og velkvalificeret medarbejder, der har lyst til at oplære gastronom- og ernæringsassistentelever, og til at drive kantinen i samarbejde med skolepraktikeleverne. Du vil skulle indgå i produktionen, i perioder med få skolepraktikelever. Løbende udvikle menuer og udvalg i samarbejde med eleverne og på det niveau de befinder sig på. Vi tilbyder Et alsidigt job i en travl og udfordrende organisation på en skole, som er i stadig forandring både på det pædagogiske og det organisatoriske område. Kompetente, motiverede og engagerede kolleger, der er vant til at løfte i flok, og hvor alle bidrager til et godt arbejdsmiljø med respekt og humor som en naturlig del af hverdagen. Kvalifikationer Vi forventer, at du: Har en faglig uddannelse som gastronom Har lyst til at videreformidle dit fag faglighed Kan anvende informationsteknologi i tilknytning til arbejdet og administration af dette Kan arbejde såvel selvstændigt som i team Kan omgås og har lyst til at arbejde med såvel unge som voksne og være med til at udvikle dem både fagligt og socialt Trives med at arbejde i et omskifteligt miljø med høj udskiftnings frekvens og varierende antal af elever Kan kommunikere skriftlig og mundtlig på engelsk. Løn- og ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og CO10, samt organisationsaftale for kostfagligt uddannet personale. Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen. Nærmere oplysninger Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingschef Thomas Bjerner Hansen på tlf. 51 31 55 44. Tiltrædelse Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. april 2019. Ansøgning Send din ansøgning med dokumentation for faglige og almene kvalifikationer elektronisk via vores hjemmeside, http: www.eucsyd.dk Om EUC Syd Karriere hos EUC Syd og fortæl lidt om dig selv. Ansøgningsfrist: Senest den 22. februar 2019. EUC Syd er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. EUC Syd er en af Danmarks største tekniske skoler med en omsætning på 270 mio. kr. og ca. 360 ansatte. Vi udbyder EUD-uddannelser, EUX, HTX, International Baccalaureate, og en bred vifte af AMU- og efteruddannelsesaktiviteter. Geografisk er skolen placeret i de fire sønderjyske byer: Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.

EUC Syd Praktikcenter søger en instruktør for vores skolepraktikelever (SKP-elever) i elevkantinen på Stegholt i Aabenraa.

Praktikcenteret skal sikre, at SKP-eleverne har mulighed for at gennemføre deres uddannelse, selvom de ikke har fået en uddannelsesaftale i en virksomhed.

 

Stillingen
Vi har brug for en  engageret og velkvalificeret medarbejder, der har lyst til at oplære gastronom- og ernæringsassistentelever, og til at drive kantinen i samarbejde med skolepraktikeleverne.

Du vil skulle indgå i produktionen, i perioder med få skolepraktikelever.
Løbende udvikle menuer og udvalg i samarbejde med eleverne og på det niveau de befinder sig på.

 

Vi tilbyder

  • Et alsidigt job i en travl og udfordrende organisation på en skole, som er i stadig forandring både på det pædagogiske og det organisatoriske område.
  • Kompetente, motiverede og engagerede kolleger, der er vant til at løfte i flok, og hvor alle bidrager til et godt arbejdsmiljø med respekt og humor som en naturlig del af hverdagen. 

 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Har en faglig uddannelse som gastronom
  • Har lyst til at videreformidle dit fag/faglighed
  • Kan anvende informationsteknologi i tilknytning til arbejdet og administration af dette
  • Kan arbejde såvel selvstændigt som i team
  • Kan omgås og har lyst til at arbejde med såvel unge som voksne og være med til at udvikle dem både fagligt og socialt
  • Trives med at arbejde i et omskifteligt miljø med høj udskiftnings frekvens og varierende antal af elever
  • Kan kommunikere skriftlig og mundtlig på engelsk.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og CO10, samt organisationsaftale for kostfagligt uddannet personale.

Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen.

 

Nærmere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingschef Thomas Bjerner Hansen på tlf. 51 31 55 44.

 

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. april 2019.

 

Ansøgning
Send din ansøgning med dokumentation for faglige og almene kvalifikationer elektronisk via vores hjemmeside, http://www.eucsyd.dk > Om EUC Syd > Karriere hos EUC Syd og fortæl lidt om dig selv.
Ansøgningsfrist: Senest den 22. februar 2019.

 

EUC Syd er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

 

EUC Syd er en af Danmarks største tekniske skoler med en omsætning på 270 mio. kr. og ca. 360 ansatte. Vi udbyder EUD-uddannelser, EUX, HTX, International Baccalaureate, og en bred vifte af AMU- og efteruddannelsesaktiviteter. Geografisk er skolen placeret i de fire sønderjyske byer: Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.

E U C SYD Erhvervsuddannelsescenter SydAabenraa2019-01-24T00:00:002019-02-22T00:00:00
329959928Er du vores nye holdkammerat?Robot Vi søger en ny kok til vores hold. Vi tilbyder en alsidig stilling hvor du får mulighed for at udvikle dig og ikke to dage, der er ens. Vi kører a la carte, lækre sæsonmenuer samt små og store selskaber. Vi forventer, at du er stabil, fleksibel og samarbejdsvillig. Som vores kommende kollega skal du være en holdspiller, mødestabil og have lyst til at have travlt. Du må gerne være kreativ og nyskabende og det forventes, at du har erfaring fra lignende stilling, kan håndtere dine råvarer med respekt, har overblik og kan arbejde selvstændigt. Til gengæld får du indflydelse på menusammensætning og varebestilling samt oplæring af vores elever. Vi afholder løbende personalemøder med mulighed for at komme med input og ønsker til arrangementer og diverse kurser, som vi bestræber os på at afholde flere gange årligt med henblik på personlig udvikling. Gyldigt svendebrev er et krav. Kørekort til bil er en fordel. Ansøgningsfrist d. 28 2 2019 ansættelse 1 3 2019 eller efter aftale. Vi venter gerne på den rette! Skriftlig ansøgning og cv sendes til reception@roede-kro.dk Att. Erik Nørgaard Jørgensen Der afholdes løbende samtaler.

Vi søger en ny kok til vores hold. Vi tilbyder en alsidig stilling hvor du får mulighed for at udvikle dig og ikke to dage, der er ens. Vi kører a la carte, lækre sæsonmenuer samt små og store selskaber.

Vi forventer, at du er stabil, fleksibel og samarbejdsvillig. Som vores kommende kollega skal du være en holdspiller, mødestabil og have lyst til at have travlt. Du må gerne være kreativ og nyskabende og det forventes, at du har erfaring fra lignende stilling, kan håndtere dine råvarer med respekt, har overblik og kan arbejde selvstændigt.

Til gengæld får du indflydelse på menusammensætning og varebestilling samt oplæring af vores elever.

Vi afholder løbende personalemøder med mulighed for at komme med input og ønsker til arrangementer og diverse kurser, som vi bestræber os på at afholde flere gange årligt med henblik på personlig udvikling.

Gyldigt svendebrev er et krav. Kørekort til bil er en fordel.

 

Ansøgningsfrist d. 28/2 2019 – ansættelse 1/3 2019 eller efter aftale.

Vi venter gerne på den rette!

Skriftlig ansøgning og cv sendes til reception@roede-kro.dk Att. Erik Nørgaard Jørgensen

Der afholdes løbende samtaler.

Røde-Kro v/Erik Nørgaard JørgensenRødekro2019-02-13T00:00:002019-02-28T00:00:00
329952101Kok til ny restaurantRobot Castro s Restaurant Caf bliver navnet på den nye spændende helårs a la carte restaurant i Højers gamle kirke. Vi satser på klassiske retter med fransk inspiration og moderne anretning. Vi ligger i et område, hvor der er mange turister og masser af muligheder året rundt. Dette betyder, at restauranten vil have en begrænset lavsæson, hvorfor vi kan tilbyde en helårsstilling på fuld tid. Restauranten har plads til ca. 50 gæster, samt 100 gæster til udeservering. Restauranten har et mindre a la carte kort, som tilpasses efter sæson, i samarbejde med køkkenchefen, som har den daglige ledelse af restaurantens køkken. Service køres fra tirsdag til lørdag fra kl. 12:00-21:00. Restauranten holder lukket på mandage, og søndage serveres kun brunchbuffet fra kl. 9:30-12. Vores forventninger: Dygtig og moderne tænkende kok. Du går op i god hygiejne, både personligt og i køkkenet. Ansvarsbevidst og økonomisk tænkende. Fleksibel og mulighed for skiftende vagter. Nytænkende Kan arbejde på tværs af faggrænser. Har passion for moderne anretning. Kan arbejde selvstændigt. Vi tilbyder dig: En god arbejdsplads med ordnede forhold. En køkkenchef med mange års erfaring inden for gourmet. Løn efter kvalifikationer. Mulighed for bolig på Hotel Ballumhus ca. 10 minutter fra restauranten. Dine arbejdsopgaver: Daglig produktion og forberedelse Indkøb Planlægning af menu i sammarbejde med restaurantchef og køkkenchef. Hvis jobbet har fanget din interesse, vil vi med glæde modtage din jobansøgning pr. mail, eller ved personligt fremmøde. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Fuhlendorff på tlf. 40995050. Din ansøgning sendes til martin@hotelballumhus.dk og skal indeholde: Ansøgning CV Foto af dig, og evt. af dine anretninger. Anbefalinger eller referencer kontaktpersoner.

Castro's Restaurant & Café bliver navnet på den nye spændende helårs a la carte restaurant i Højers gamle kirke. Vi satser på klassiske retter med fransk inspiration og moderne anretning.

Vi ligger i et område, hvor der er mange turister og masser af muligheder året rundt. Dette betyder, at restauranten vil have en begrænset lavsæson, hvorfor vi kan tilbyde en helårsstilling på fuld tid.

Restauranten har plads til ca. 50 gæster, samt 100 gæster til udeservering.

Restauranten har et mindre a la carte kort, som tilpasses efter sæson, i samarbejde med køkkenchefen, som har den daglige ledelse af restaurantens køkken. Service køres fra tirsdag til lørdag fra kl. 12:00-21:00. Restauranten holder lukket på mandage, og søndage serveres kun brunchbuffet fra kl. 9:30-12.

 

Vores forventninger:

  • Dygtig og moderne tænkende kok.
  • Du går op i god hygiejne, både personligt og i køkkenet.
  • Ansvarsbevidst og økonomisk tænkende.
  • Fleksibel og mulighed for skiftende vagter.
  • Nytænkende
  • Kan arbejde på tværs af faggrænser.
  • Har passion for moderne anretning.
  • Kan arbejde selvstændigt.

 

Vi tilbyder dig:

  • En god arbejdsplads med ordnede forhold.
  • En køkkenchef med mange års erfaring inden for gourmet.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Mulighed for bolig på Hotel Ballumhus ca. 10 minutter fra restauranten.

 

Dine arbejdsopgaver:

  • Daglig produktion og forberedelse
  • Indkøb
  • Planlægning af menu i sammarbejde med restaurantchef og køkkenchef. 

 

Hvis jobbet har fanget din interesse, vil vi med glæde modtage din jobansøgning pr. mail, eller ved personligt fremmøde. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Fuhlendorff på tlf. 40995050.

Din ansøgning sendes til martin@hotelballumhus.dk og skal indeholde:

  • Ansøgning
  • CV
  • Foto af dig, og evt. af dine anretninger.
  • Anbefalinger eller referencer/kontaktpersoner. 
Castro's Restaurant & Café ApSHøjer2019-01-31T00:00:002019-02-24T00:00:00
329963395Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg CateringRobot Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi er i fuld gang med etablering af endnu en stor frokostaftale for en af vore nye kunder. I den forbindelse søger vi en medarbejder mere. Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme og kolde køkken. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard. Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder. Tiltrædelse d. 1. april 2019 eller efter aftale. Vi forventer at: Du har mindst 2 års køkkenerfaring Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder Du møder udfordringer med en positiv indstilling Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo Du taler dansk Hvis du vil vide mere, så kontakt os på mail sc@adis.dk eller ring til Lars Lynge på tlf. 6161 6128. Ansøgningsfristen er fredag d. 17.03.19. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt. Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til mail sc@adis.dk Vi glæder os til at høre fra dig.

Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi er i fuld gang med etablering af endnu en stor frokostaftale for en af vore nye kunder. I den forbindelse søger vi en medarbejder mere.

Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme og kolde køkken.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Tiltrædelse d. 1. april 2019 eller efter aftale. 

Vi forventer at:

  • Du har mindst 2 års køkkenerfaring
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller
  • Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder
  • Du møder udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du taler dansk

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på mail sc@adis.dk eller ring til Lars Lynge på tlf. 6161 6128.

Ansøgningsfristen er fredag d. 17.03.19.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til mail sc@adis.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Sønderborg CateringSønderborg2019-02-20T00:00:002019-03-17T00:00:00
329955979Kok søgesRobot På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse! Museet er under forvandling og et af indsatsområderne er cafeen, der er i en rivende udvikling. MS Smag, der ligger med panoramaudsigt over indsejlingen og de fire hvide mænd, bekender sig til et køkkenmanifest med sæsonafstemte menuer og de bedste lokale råvarer i sæson. Vi går op i det gode håndværk og laver alt fra bunden. Vi søger en kvalitetsbevidst kok, der sprudler af energi og udviklingslyst. Du skal kunne udvikle menuer, som fungerer og selskaber, der imponerer på alle niveauer. Vi serverer a la carte til museumsattraktionens gæster og madoplevelser til museets egne og erhvervspartnernes forskellige events. Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen og der er altid en historie at fortælle. Om råvarernes ophav, om lokale traditioner, om fisken på tallerkenen, der svømmer i akvariet, og om havet, der ligger lige på den anden side af panoramavinduerne. Vi forventer, at du er komfortabel med at skulle snakke med gæsterne om råvarer og mad samt kunne komme med anbefalinger og derigennem aktivt dyrker mulighederne for mersalg opsalg. Vores fokus er på det gode værtskab og den personlige gæsteoplevelse. Vi forventer, at du tager aktiv del i at udleve vores værdier og holdninger. Du er som person en god anfører, smilende, serviceminded, fleksibel og altid i stand til at se muligheder og løsninger. Hvis du har lyst til at arbejde i et køkken med et ungt og dynamisk team, så kunne dette være noget for dig. Vi tilbyder: Stærkt koncept med køkkenmanifest, der omhandler 4 sæsonskifte Stort udviklingspotentiale for MS Smag og for dig Internt akademi Høj grad af indflydelse Stabile vagtplaner, med væsentligt færre aftenstimer end branchegennemsnittet Løn efter kvalifikationer Pension og sundhedssikring Vi forventer af dig, at du kan: Sætte gæstens oplevelse først Motivere og gå forrest Medvirke til driftsoptimeringer Oplære timelønnede Varetage menuudvikling, priskalkuleringer og indkøb Varetage rengøring og egenkontrol Din baggrund: Solid brancheerfaring fra professionelt køkken, som kok (foretrukken, men svendebrev er ikke påkrævet) eller køkkenfagligt personale. Erfaring med både a la carte og selskaber. Gerne ledelseserfaring, da du skal indgå i et team af faglærte kolleger og unge timeansatte. Gode sprogkundskaber er en stor fordel, da vi har mange internationale gæster. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Aften og weekendarbejde må påregnes. Send en kortfattet ansøgning snarest muligt til Vibeke Birk på vb@fimus.dk Ansøgninger bedes indeholde CV og meget gerne en kort video, hvor du præsenterer dig selv. Samtaler finder sted løbende, og ansættelsen finder sted straks, vi har den helt rette til teamet. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 25 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi er ikke som museer er flest vi er på vej til at genopfinde os selv og kommer ikke sovende til det. Siden 1968 har vi samlet og formidlet Danmarks maritime historie. Vi har koblet natur- og kulturhistorie om mennesket og havet i spændende forskningsprojekter, levende fortællinger samt små og store udstillinger i voksen- og børnehøjde. Alt sammen med det klare mål at bidrage til gode oplevelser og øget erkendelse. Det er vores rolle og vores passion.

På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om – og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse!

Museet er under forvandling – og et af indsatsområderne er cafeen, der er i en rivende udvikling. MS Smag, der ligger med panoramaudsigt over indsejlingen og de fire hvide mænd, bekender sig til et køkkenmanifest med sæsonafstemte menuer og de bedste lokale råvarer i sæson. Vi går op i det gode håndværk og laver alt fra bunden.

Vi søger en kvalitetsbevidst kok, der sprudler af energi og udviklingslyst.

Du skal kunne udvikle menuer, som fungerer og selskaber, der imponerer på alle niveauer. Vi serverer a la carte til museumsattraktionens gæster og madoplevelser til museets egne og erhvervspartnernes forskellige events.

Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen –  og der er altid en historie at fortælle. Om råvarernes ophav, om lokale traditioner, om fisken på tallerkenen, der svømmer i akvariet, og om havet, der ligger lige på den anden side af panoramavinduerne.

Vi forventer, at du er komfortabel med at skulle snakke med gæsterne om råvarer og mad samt kunne komme med anbefalinger – og derigennem aktivt dyrker mulighederne for mersalg / opsalg.

Vores fokus er på det gode værtskab og den personlige gæsteoplevelse. Vi forventer, at du tager aktiv del i at udleve vores værdier og holdninger. Du er som person en god anfører, smilende, serviceminded, fleksibel og altid i stand til at se muligheder og løsninger.

Hvis du har lyst til at arbejde i et køkken med et ungt og dynamisk team, så kunne dette være noget for dig.

Vi tilbyder:

  • Stærkt koncept med køkkenmanifest, der omhandler 4 sæsonskifte
  • Stort udviklingspotentiale – for MS Smag og for dig
  • Internt akademi
  • Høj grad af indflydelse
  • Stabile vagtplaner, med væsentligt færre aftenstimer end branchegennemsnittet
  • Løn efter kvalifikationer
  • Pension og sundhedssikring

Vi forventer af dig, at du kan:

  • Sætte gæstens oplevelse først
  • Motivere og gå forrest
  • Medvirke til driftsoptimeringer
  • Oplære timelønnede
  • Varetage menuudvikling, priskalkuleringer og indkøb
  • Varetage rengøring og egenkontrol

Din baggrund:

  • Solid brancheerfaring fra professionelt køkken, som kok (foretrukken, men svendebrev er ikke påkrævet) eller køkkenfagligt personale.
  • Erfaring med både a la carte og selskaber. Gerne ledelseserfaring, da du skal indgå i et team af faglærte kolleger og unge timeansatte.
  • Gode sprogkundskaber er en stor fordel, da vi har mange internationale gæster.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Aften og weekendarbejde må påregnes.

Send en kortfattet ansøgning snarest muligt til Vibeke Birk på vb@fimus.dk

Ansøgninger bedes indeholde CV og meget gerne en kort video, hvor du præsenterer dig selv.

Samtaler finder sted løbende, og ansættelsen finder sted straks, vi har den helt rette til teamet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 25 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi er ikke som museer er flest – vi er på vej til at genopfinde os selv – og kommer ikke sovende til det.

Siden 1968 har vi samlet og formidlet Danmarks maritime historie. Vi har koblet natur- og kulturhistorie om mennesket og havet i spændende forskningsprojekter, levende fortællinger samt små og store udstillinger i voksen- og børnehøjde. Alt sammen med det klare mål at bidrage til gode oplevelser og øget erkendelse. Det er vores rolle og vores passion.

 

FISKERI-& SØFARTSMUSEETEsbjerg V2019-02-06T00:00:002019-04-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Gastronom instruktør

E U C SYD Erhvervsuddannelsescenter Syd

Aabenraa
EUC Syd Praktikcenter søger en instruktør for vores skolepraktikelever (SKP-elever) i elevkantinen på Stegholt i Aabenraa. Praktikcenteret skal sikre, at SKP-eleverne har mulighed for at gennemføre deres uddannelse, selvom de ikke har fået en uddann...
Indrykket:24. januar 2019
Udløbsdato:22. februar 2019

Er du vores nye holdkammerat?

Røde-Kro v/Erik Nørgaard Jørgensen

Rødekro
Vi søger en ny kok til vores hold. Vi tilbyder en alsidig stilling hvor du får mulighed for at udvikle dig og ikke to dage, der er ens. Vi kører a la carte, lækre sæsonmenuer samt små og store selskaber. Vi forventer, at du er stabil, fleksibel og s...
Indrykket:13. februar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Kok til ny restaurant

Castro's Restaurant & Café ApS

Højer
Castro s Restaurant Caf bliver navnet på den nye spændende helårs a la carte restaurant i Højers gamle kirke. Vi satser på klassiske retter med fransk inspiration og moderne anretning. Vi ligger i et område, hvor der er mange turister og masser af m...
Indrykket:31. januar 2019
Udløbsdato:24. februar 2019

Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering

Sønderborg
Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi er i fuld gang med etablering af endnu en stor frokostaftale for en af vore nye kunder. I den forbindelse søger vi en medarbejder mere. Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarb...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:17. marts 2019

Kok søges

FISKERI-& SØFARTSMUSEET

Esbjerg V
På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse! Museet er under forvandling og et af indsatsområderne er cafeen, der er i en rivende udvikling. MS Smag, der ligger med panoramaudsigt ov...
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:3. april 2019