Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig kok/ cater søges til vores frokostcatering. Opstart hurtigst muligt!

Er du uddannet cater eller kok, og brænder du for at producere og levere lækker mad på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri om aften, og i weekenderne? Så er STUBBS GASTRONOMI & FROKOSTKØKKEN måske et godt valg for dig.

STUBBS GASTRONOMI APS søger med opstart hurtigst muligt endnu en dygtig og kvalitetsbevidst cater eller kok med erfaring fra restaurationsbranchen eller gode kantiner med sans for kvalitet, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset i Aarhus og omegn. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7-15, mandag til fredag i Risskov, Aarhus. 

Det er vigtigt at du besidder et godt overblik og kan arbejde struktureret.

Arbejdsområder:

  • Samarbejde omkring inspiration til sammensætningen af retter.
  • Samarbejde om planlægning af menuplaner. 
  • Indkøb af råvarer.
  • Produktion af den daglige frokostordning.
  • Deltagelse i produktion til selskaber.

Kvalifikationer:

  • Uddannet cater eller kok. 
  • Godt overblik og Strukturert.
  • Erfaring med madproduktion på et højt gastronomisk niveau.
  • Passioneret for det danske, nordiske og franske køkken.
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel, serviceminded og udadvendt.
  • Teamplayer.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  • Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. 
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 7-15. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang.    

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne eller Thomas på 22765367. Ansøgning sendes til info@stubbs.dk Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om STUBBS GASTRONOMI APS:

STUBBS GASTRONOMI & FROKOSTKØKKEN er en moderne cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokost og forplejning i hele Arhus og omegn og mad til forskellige arrangementer. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en dynamisk virksomhed med fokus på udvikling, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her