Dygtig kok søges til Hjerting Badehotel

Vi søger en glad og dygtig kok til vores køkken på Hjerting Badehotel.

Vi forventer af dig:

    • At du er en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for dit fag, og er indstillet på at tage ejerskab for dit arbejdsområde
    • At du har stor passion for mad og går ikke på kompromis med kvaliteten
    • At du er et forbillede for vores elever og er god til at være med til at motivere dem
    • At du deltager aktivt i planlægning, koordinering og udførsel af de mange opgaver i køkkenet
    • At du er fleksibel og ser muligheder fremfor begrænsninger
    • At du er udadvendt og ikke er bange for at komme med inputs og ideer til holdet

Er du ny udlært og har masser af gåpåmod og er klar til at tage ny viden og læring til dig, ser vi det ikke som en begrænsning.

I køkkenet på Hjerting Badehotel laver vi mad til gourmetrestaurant Strandpavillonen, brasseriet Ship Inn, selskaber og konferencer, hotellets gourmetbutik og mad ud af huset. Der vil aldrig være to dage der er ens og vi har altid noget at lave.

Du bliver en del af et team på 12-14 kollegaer i køkkenet og i alt ca. 70 gode kollegaer i hele huset.

Vi tilbyder:  

          

  • God vagtplan efter overenskomst (Primært heldagsvagter både hverdag og weekend)
  • Ordnede forhold
  • Et godt arbejdsmiljø
  • God løn efter kvalifikationer og overenskomst
  • Tiltrædelse gerne 1. marts eller efter aftale – vi venter gerne på den rette.

Hør mere om denne stilling ved køkkenchef Nikolaj Puggaard på telefon 75117000.

Ansøgning bilag, CV og udtalelser sendes til kokkenchef@hjertingbadehotel.dk    

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329944498Phoenix-9bdd614212019-01-17T00:00:00Dygtig kok søges til Hjerting Badehotel

Vi søger en glad og dygtig kok til vores køkken på Hjerting Badehotel.

Vi forventer af dig:

    • At du er en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for dit fag, og er indstillet på at tage ejerskab for dit arbejdsområde
    • At du har stor passion for mad og går ikke på kompromis med kvaliteten
    • At du er et forbillede for vores elever og er god til at være med til at motivere dem
    • At du deltager aktivt i planlægning, koordinering og udførsel af de mange opgaver i køkkenet
    • At du er fleksibel og ser muligheder fremfor begrænsninger
    • At du er udadvendt og ikke er bange for at komme med inputs og ideer til holdet

Er du ny udlært og har masser af gåpåmod og er klar til at tage ny viden og læring til dig, ser vi det ikke som en begrænsning.

I køkkenet på Hjerting Badehotel laver vi mad til gourmetrestaurant Strandpavillonen, brasseriet Ship Inn, selskaber og konferencer, hotellets gourmetbutik og mad ud af huset. Der vil aldrig være to dage der er ens og vi har altid noget at lave.

Du bliver en del af et team på 12-14 kollegaer i køkkenet og i alt ca. 70 gode kollegaer i hele huset.

Vi tilbyder:  

          

  • God vagtplan efter overenskomst (Primært heldagsvagter både hverdag og weekend)
  • Ordnede forhold
  • Et godt arbejdsmiljø
  • God løn efter kvalifikationer og overenskomst
  • Tiltrædelse gerne 1. marts eller efter aftale – vi venter gerne på den rette.

Hør mere om denne stilling ved køkkenchef Nikolaj Puggaard på telefon 75117000.

Ansøgning bilag, CV og udtalelser sendes til kokkenchef@hjertingbadehotel.dk    

 

Vi søger en glad og dygtig kok til vores køkken på Hjerting Badehotel. Vi forventer af dig: At du er en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for dit fag, og er indstillet på at tage ejerskab for dit arbejdsområde At du har stor passion for mad og går ikke på kompromis med kvaliteten At du er et forbillede for vores elever og er god til at være med til at motivere dem At du deltager aktivt i planlægning, koordinering og udførsel af de mange opgaver i køkkenet At du er fleksibel og ser muligheder fremfor begrænsninger At du er udadvendt og ikke er bange for at komme med inputs og ideer til holdet Er du ny udlært og har masser af gåpåmod og er klar til at tage ny viden og læring til dig, ser vi det ikke som en begrænsning. I køkkenet på Hjerting Badehotel laver vi mad til gourmetrestaurant Strandpavillonen, brasseriet Ship Inn, selskaber og konferencer, hotellets gourmetbutik og mad ud af huset. Der vil aldrig være to dage der er ens og vi har altid noget at lave. Du bliver en del af et team på 12-14 kollegaer i køkkenet og i alt ca. 70 gode kollegaer i hele huset. Vi tilbyder: God vagtplan efter overenskomst (Primært heldagsvagter både hverdag og weekend) Ordnede forhold Et godt arbejdsmiljø God løn efter kvalifikationer og overenskomst Tiltrædelse gerne 1. marts eller efter aftale vi venter gerne på den rette. Hør mere om denne stilling ved køkkenchef Nikolaj Puggaard på telefon 75117000. Ansøgning bilag, CV og udtalelser sendes til kokkenchef@hjertingbadehotel.dk11Jobnet9bdd6142100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-28T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3437959Hjerting Badehotel - Esbjerg A/S11Strandpromenaden 16710Esbjerg VDKDanmark0
kokkenchef@hjertingbadehotel.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent695749JobNet493234249323421000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bdd6142https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bdd6142https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bdd6142&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bdd6142&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Hjerting Badehotel - Esbjerg A/S er dette netop hvad du bliver mødt af.12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360169346Nikolaj Puggaardkokkenchef@hjertingbadehotel.dkDKDanmarkDKDanmark329944503Kreativ og morgenfrisk kok til Hjerting BadehotelRobot Vi søger en morgenfrisk og faglig dygtig kok køkkenmedhjælper til vores køkken på Hjerting Badehotel. Vi forventer en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for sit fag og er indstillet på at tage ejerskab for sit arbejdsområde. Du har stor passion for mad og går ikke på kompromis med kvaliteten. Du deltager aktivt i planlægning og udførsel af opgaver i køkkenet Du er fleksibel og ser muligheder frem for begrænsninger. Arbejdsopgaverne er ikke kun i køkkenet, men også i restauranten hvor gæsterne er. Det forventes derfor at gæstekontakt og service falder dig naturligt, ligesom det forventes at du som minimum taler dansk og engelsk. Du bliver en del af et team med både kokke- og tjenerkollegaer og vil, sammen med køkkenchefen, få ansvaret for morgenmaden på hotellet. Vi kan tilbyde en god vagtplan, ordnede forhold og en god arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt ca. 70 gode kollegaer i hele huset. Arbejdstiden er mellem kl. 06.00 og 15.00, primært i hverdagene. Dog skal periodevist weekendarbejde indberegnes. Tiltrædelse gerne 1. marts eller efter aftale. Vi venter gerne på den rette. Løn efter overenskomst og kvalifikationer. Hør mere om denne stilling ved køkkenchef Nikolaj Puggaard på telefon 75117000. Ansøgning bilag, CV og udtalelser sendes til kokkenchef@hjertingbadehotel.dk

Vi søger en morgenfrisk og faglig dygtig kok/køkkenmedhjælper til vores køkken på Hjerting Badehotel.

Vi forventer en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for sit fag og er indstillet på at tage ejerskab for sit arbejdsområde.

  • Du har stor passion for mad og går ikke på kompromis med kvaliteten.
  • Du deltager aktivt i planlægning og udførsel af opgaver i køkkenet
  • Du er fleksibel og ser muligheder frem for begrænsninger.

Arbejdsopgaverne er ikke kun i køkkenet, men også i restauranten hvor gæsterne er. Det forventes derfor at gæstekontakt og service falder dig naturligt, ligesom det forventes at du som minimum taler dansk og engelsk.

Du bliver en del af et team med både kokke- og tjenerkollegaer og vil, sammen med køkkenchefen, få ansvaret for morgenmaden på hotellet.

Vi kan tilbyde en god vagtplan, ordnede forhold og en god arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt ca. 70 gode kollegaer i hele huset.

Arbejdstiden er mellem kl. 06.00 og 15.00, primært i hverdagene. Dog skal periodevist weekendarbejde indberegnes.

Tiltrædelse gerne 1. marts eller efter aftale. Vi venter gerne på den rette. Løn efter overenskomst og kvalifikationer.

Hør mere om denne stilling ved køkkenchef Nikolaj Puggaard på telefon 75117000.

Ansøgning bilag, CV og udtalelser sendes til kokkenchef@hjertingbadehotel.dk

 

 

Hjerting Badehotel - Esbjerg A/SEsbjerg V2019-01-21T00:00:002019-02-28T00:00:00
329955979Kok søgesRobot På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse! Museet er under forvandling og et af indsatsområderne er cafeen, der er i en rivende udvikling. MS Smag, der ligger med panoramaudsigt over indsejlingen og de fire hvide mænd, bekender sig til et køkkenmanifest med sæsonafstemte menuer og de bedste lokale råvarer i sæson. Vi går op i det gode håndværk og laver alt fra bunden. Vi søger en kvalitetsbevidst kok, der sprudler af energi og udviklingslyst. Du skal kunne udvikle menuer, som fungerer og selskaber, der imponerer på alle niveauer. Vi serverer a la carte til museumsattraktionens gæster og madoplevelser til museets egne og erhvervspartnernes forskellige events. Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen og der er altid en historie at fortælle. Om råvarernes ophav, om lokale traditioner, om fisken på tallerkenen, der svømmer i akvariet, og om havet, der ligger lige på den anden side af panoramavinduerne. Vi forventer, at du er komfortabel med at skulle snakke med gæsterne om råvarer og mad samt kunne komme med anbefalinger og derigennem aktivt dyrker mulighederne for mersalg opsalg. Vores fokus er på det gode værtskab og den personlige gæsteoplevelse. Vi forventer, at du tager aktiv del i at udleve vores værdier og holdninger. Du er som person en god anfører, smilende, serviceminded, fleksibel og altid i stand til at se muligheder og løsninger. Hvis du har lyst til at arbejde i et køkken med et ungt og dynamisk team, så kunne dette være noget for dig. Vi tilbyder: Stærkt koncept med køkkenmanifest, der omhandler 4 sæsonskifte Stort udviklingspotentiale for MS Smag og for dig Internt akademi Høj grad af indflydelse Stabile vagtplaner, med væsentligt færre aftenstimer end branchegennemsnittet Løn efter kvalifikationer Pension og sundhedssikring Vi forventer af dig, at du kan: Sætte gæstens oplevelse først Motivere og gå forrest Medvirke til driftsoptimeringer Oplære timelønnede Varetage menuudvikling, priskalkuleringer og indkøb Varetage rengøring og egenkontrol Din baggrund: Solid brancheerfaring fra professionelt køkken, som kok (foretrukken, men svendebrev er ikke påkrævet) eller køkkenfagligt personale. Erfaring med både a la carte og selskaber. Gerne ledelseserfaring, da du skal indgå i et team af faglærte kolleger og unge timeansatte. Gode sprogkundskaber er en stor fordel, da vi har mange internationale gæster. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Aften og weekendarbejde må påregnes. Send en kortfattet ansøgning snarest muligt til Vibeke Birk på vb@fimus.dk Ansøgninger bedes indeholde CV og meget gerne en kort video, hvor du præsenterer dig selv. Samtaler finder sted løbende, og ansættelsen finder sted straks, vi har den helt rette til teamet. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 25 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi er ikke som museer er flest vi er på vej til at genopfinde os selv og kommer ikke sovende til det. Siden 1968 har vi samlet og formidlet Danmarks maritime historie. Vi har koblet natur- og kulturhistorie om mennesket og havet i spændende forskningsprojekter, levende fortællinger samt små og store udstillinger i voksen- og børnehøjde. Alt sammen med det klare mål at bidrage til gode oplevelser og øget erkendelse. Det er vores rolle og vores passion.

På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om – og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse!

Museet er under forvandling – og et af indsatsområderne er cafeen, der er i en rivende udvikling. MS Smag, der ligger med panoramaudsigt over indsejlingen og de fire hvide mænd, bekender sig til et køkkenmanifest med sæsonafstemte menuer og de bedste lokale råvarer i sæson. Vi går op i det gode håndværk og laver alt fra bunden.

Vi søger en kvalitetsbevidst kok, der sprudler af energi og udviklingslyst.

Du skal kunne udvikle menuer, som fungerer og selskaber, der imponerer på alle niveauer. Vi serverer a la carte til museumsattraktionens gæster og madoplevelser til museets egne og erhvervspartnernes forskellige events.

Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen –  og der er altid en historie at fortælle. Om råvarernes ophav, om lokale traditioner, om fisken på tallerkenen, der svømmer i akvariet, og om havet, der ligger lige på den anden side af panoramavinduerne.

Vi forventer, at du er komfortabel med at skulle snakke med gæsterne om råvarer og mad samt kunne komme med anbefalinger – og derigennem aktivt dyrker mulighederne for mersalg / opsalg.

Vores fokus er på det gode værtskab og den personlige gæsteoplevelse. Vi forventer, at du tager aktiv del i at udleve vores værdier og holdninger. Du er som person en god anfører, smilende, serviceminded, fleksibel og altid i stand til at se muligheder og løsninger.

Hvis du har lyst til at arbejde i et køkken med et ungt og dynamisk team, så kunne dette være noget for dig.

Vi tilbyder:

  • Stærkt koncept med køkkenmanifest, der omhandler 4 sæsonskifte
  • Stort udviklingspotentiale – for MS Smag og for dig
  • Internt akademi
  • Høj grad af indflydelse
  • Stabile vagtplaner, med væsentligt færre aftenstimer end branchegennemsnittet
  • Løn efter kvalifikationer
  • Pension og sundhedssikring

Vi forventer af dig, at du kan:

  • Sætte gæstens oplevelse først
  • Motivere og gå forrest
  • Medvirke til driftsoptimeringer
  • Oplære timelønnede
  • Varetage menuudvikling, priskalkuleringer og indkøb
  • Varetage rengøring og egenkontrol

Din baggrund:

  • Solid brancheerfaring fra professionelt køkken, som kok (foretrukken, men svendebrev er ikke påkrævet) eller køkkenfagligt personale.
  • Erfaring med både a la carte og selskaber. Gerne ledelseserfaring, da du skal indgå i et team af faglærte kolleger og unge timeansatte.
  • Gode sprogkundskaber er en stor fordel, da vi har mange internationale gæster.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Aften og weekendarbejde må påregnes.

Send en kortfattet ansøgning snarest muligt til Vibeke Birk på vb@fimus.dk

Ansøgninger bedes indeholde CV og meget gerne en kort video, hvor du præsenterer dig selv.

Samtaler finder sted løbende, og ansættelsen finder sted straks, vi har den helt rette til teamet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 25 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi er ikke som museer er flest – vi er på vej til at genopfinde os selv – og kommer ikke sovende til det.

Siden 1968 har vi samlet og formidlet Danmarks maritime historie. Vi har koblet natur- og kulturhistorie om mennesket og havet i spændende forskningsprojekter, levende fortællinger samt små og store udstillinger i voksen- og børnehøjde. Alt sammen med det klare mål at bidrage til gode oplevelser og øget erkendelse. Det er vores rolle og vores passion.

 

FISKERI-& SØFARTSMUSEETEsbjerg V2019-02-06T00:00:002019-04-03T00:00:00
329956950Kok til diner transportableRobot Hjælp med at finde den rette!Da vores diner transportable er i rivende udvikling søger vi hertil en kok der kan bære ansvaret med den daglige drift.Vi søger en der trives med selvstændighed men også er en teamplayer og er ansvarsbevidst.I stillingen vil der naturligvis indgå både aften- og weekendarbejde i ansættelsen. Vi er interesseret i deltid eller fuldtid. Vi forventer du er Selvstændig, ansvarlig og serviceminded Glad, smilende og har et smittende humør Kvalitetsbevidst, engageret og besidder stort overblik Fleksibel, punktlig samt præsentabel Gerne en der bor i området, dog ikke et krav Har B-KørekortVi tilbyder En sjov og udfordrende arbejdsplads Attraktiv løn samt gode arbejdsvilkår Friske kollegaer med en god omgangstone og masser af humor Skriv en mail til rasmus@posthuset.dk

Hjælp med at finde den rette!

Da vores diner transportable er i rivende udvikling søger vi hertil en kok; der kan bære ansvaret med den daglige drift.
Vi søger en der trives med selvstændighed men også er en teamplayer og er ansvarsbevidst.
I stillingen vil der naturligvis indgå både aften- og weekendarbejde i ansættelsen. Vi er interesseret i deltid eller fuldtid.

Vi forventer du er…
• Selvstændig, ansvarlig og serviceminded
• Glad, smilende og har et smittende humør
• Kvalitetsbevidst, engageret og besidder stort overblik
• Fleksibel, punktlig samt præsentabel
• Gerne en der bor i området, dog ikke et krav
• Har B-Kørekort

Vi tilbyder…
• En sjov og udfordrende arbejdsplads
• Attraktiv løn samt gode arbejdsvilkår
• Friske kollegaer med en god omgangstone og masser af humor

Skriv en mail til rasmus@posthuset.dk

Posthuset Esbjerg ApSEsbjerg2019-02-08T00:00:002019-04-04T00:00:00
329959011kok søgesRobot kok søges til ansættelse hurtigst muligt. Jobbet er på fuldtid. Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00-19.00. Du har fri hveranden lørdag plus næsten alle søndage og helligdage. Du skal være uddannet kok. Send din ansøgning til: info@sydvesten.dk

kok søges til ansættelse hurtigst muligt.

Jobbet er på fuldtid.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00-19.00.

Du har fri hveranden lørdag plus næsten alle søndage og helligdage.

Du skal være uddannet kok.

Send din ansøgning til: info@sydvesten.dk 

SYDVESTEN ApSEsbjerg2019-02-11T00:00:002019-04-08T00:00:00
329952215Kok søges til Hotel Søgården Brørup - FuldtidsstillingRobot Hotel Søgården Brørup søger endnu en faglig dygtig og engageret kok med lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt og sammen i et lille engageret team, hvor alle er afhængige af hinanden, med plads til en humor og hårdt arbejde. Dine primære arbejdsopgaver: At lave lækkert mad til selskaber og kursister At lave mad a la Carte og buffeter til restaurantgæster At bage boller, kager og lave petit four Varebestilling og indkøb i samarbejde med køkkenchefen Forslag til sammensætning af menuer Som person er du ansvarsfuld, kvalitetsbevidst og fleksibel. Du er nytænkende og id rig og er en erfaren og dygtig kok med interesse for det sunde og grønne køkken. Du er en rutineret og engageret medarbejder, der har fokus på kvalitet. Du har erfaring med at lave frokostanretninger, brunch, aftenbuffeter, a la Carte og ikke mindst at lave lækkert traditionel dansk mad til selskaber på op til 300 personer. Du kan læse og tale dansk og engelsk og har flair for it. Det er en fordel, hvis du er god til at bage boller, kager og andet bagværk Vi ønsker at du: Evner at arbejde selvstændigt. Du kan have mange bolde i luften Har en høj arbejdsmoral og du er fokuseret på at give gæsterne en god oplevelse. Er fleksibel og omstillingsparat i en virksomhed, der er under fortsat udvikling. Værner om et godt arbejdsmiljø. Prioriterer hygiejne, fødevarer sikkerhed, og kvalitet meget højt. Du er glad, smilende og med et højt humør. Har en bred erfaring inden for hele restaurantionsfaget Vi tilbyder: Godt kollegialt samarbejde Varierede arbejdsopgaver Frihed under ansvar Løn efter kvalifikationer Vi tilbyder et job i en travlt og velfungerende arbejdsplads med fokus på godt håndværk og glade gæster. Vi lægger vægt på et godt og fleksibelt samarbejde samt frihed under ansvar. Arbejdstid: Arbejdstiden ligger primært hverdags eftermiddage aftener og hver anden weekend (søndag dog kun ved fester). Der må dog påregnes ekstra weekendarbejde i højsæsonerne samt tilberedning af morgenmad og frokost til hotelgæster, kursister og selskaber efter behov. Ansøgningsfrist: Senest den 15. februar - vi holder dog løbende samtaler Tiltrædelse: Snarest efter aftale CV og ansøgning med billede sendes til info@soegaarden.nu Ved spørgsmål kontakt venligst Palle eller Alice Thomsen tlf. 75382222

Hotel Søgården Brørup søger endnu en faglig dygtig og engageret kok med lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt og sammen i et lille engageret team, hvor alle er afhængige af hinanden, med plads til en humor og hårdt arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • At lave lækkert mad til selskaber og kursister
  • At lave mad a la Carte og buffeter til restaurantgæster
  • At bage boller, kager og lave petit four
  • Varebestilling og indkøb i samarbejde med køkkenchefen
  • Forslag til sammensætning af menuer

Som person er du ansvarsfuld, kvalitetsbevidst og fleksibel. Du er nytænkende og idérig og er en erfaren og dygtig kok med interesse for det sunde og grønne køkken.

Du er en rutineret og engageret medarbejder, der har fokus på kvalitet.

Du har erfaring med at lave frokostanretninger, brunch, aftenbuffeter, a la Carte og ikke mindst at lave lækkert traditionel dansk mad til selskaber på op til 300 personer.

Du kan læse og tale dansk og engelsk og har flair for it.

Det er en fordel, hvis du er god til at bage boller, kager og andet bagværk

Vi ønsker at du:

  • Evner at arbejde selvstændigt.
  • Du kan have mange bolde i luften
  • Har en høj arbejdsmoral og du er fokuseret på at give gæsterne en god oplevelse.
  • Er fleksibel og omstillingsparat i en virksomhed, der er under fortsat udvikling.
  • Værner om et godt arbejdsmiljø.
  • Prioriterer hygiejne, fødevarer sikkerhed, og kvalitet meget højt.
  • Du er glad, smilende og med et højt humør.
  • Har en bred erfaring inden for hele restaurantionsfaget

Vi tilbyder:

  • Godt kollegialt samarbejde
  • Varierede arbejdsopgaver
  • Frihed under ansvar
  • Løn efter kvalifikationer

Vi tilbyder et job i en travlt og velfungerende arbejdsplads med fokus på godt håndværk og glade gæster. Vi lægger vægt på et godt og fleksibelt samarbejde samt frihed under ansvar.

Arbejdstid: Arbejdstiden ligger primært hverdags eftermiddage/aftener og hver anden weekend (søndag dog kun ved fester).

Der må dog påregnes ekstra weekendarbejde i højsæsonerne samt tilberedning af morgenmad og frokost til hotelgæster, kursister og selskaber efter behov.

Ansøgningsfrist: Senest den 15. februar - vi holder dog løbende samtaler
Tiltrædelse: Snarest efter aftale

CV og ansøgning med billede sendes til info@soegaarden.nu  Ved spørgsmål kontakt venligst Palle eller Alice Thomsen tlf. 75382222

 

 

SØGÅRDEN BRØRUP1 ApSBrørup2019-02-12T00:00:002019-02-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kreativ og morgenfrisk kok til Hjerting Badehotel

Hjerting Badehotel - Esbjerg A/S

Esbjerg V
Vi søger en morgenfrisk og faglig dygtig kok køkkenmedhjælper til vores køkken på Hjerting Badehotel. Vi forventer en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for sit fag og er indstillet på at tage ejerskab for sit arbejdsområde. Du har stor p...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Kok søges

FISKERI-& SØFARTSMUSEET

Esbjerg V
På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse! Museet er under forvandling og et af indsatsområderne er cafeen, der er i en rivende udvikling. MS Smag, der ligger med panoramaudsigt ov...
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:3. april 2019

Kok til diner transportable

Posthuset Esbjerg ApS

Esbjerg
Hjælp med at finde den rette!Da vores diner transportable er i rivende udvikling søger vi hertil en kok der kan bære ansvaret med den daglige drift.Vi søger en der trives med selvstændighed men også er en teamplayer og er ansvarsbevidst.I stillingen...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:4. april 2019

kok søges

SYDVESTEN ApS

Esbjerg
kok søges til ansættelse hurtigst muligt. Jobbet er på fuldtid. Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00-19.00. Du har fri hveranden lørdag plus næsten alle søndage og helligdage. Du skal være uddannet kok. Send din ansøgning til: info@sydvesten.dk
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:8. april 2019

Kok søges til Hotel Søgården Brørup - Fuldtidsstilling

SØGÅRDEN BRØRUP1 ApS

Brørup
Hotel Søgården Brørup søger endnu en faglig dygtig og engageret kok med lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt og sammen i et lille engageret team, hvor alle er afhængige af hinanden, med plads til en humor og hårdt arbejde. Dine primære arbe...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:20. februar 2019