Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig lærer med sproglig profil til Peter Willemoesskolen

???????Er du uddannet lærer med en sproglig profil? Har du blik for den enkelte elev og fællesskabet, og kan du praktisere en klasseledelse, der skaber forudsigelighed, ro og tryghed? Vil du være en del af et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden og udviser omsorg? Så er det måske lige dig, vi er på udkig efter!

Hos Peter Willemoesskolen søger vi en lærer til undervisning i tysk og engelsk. Stillingen er på fuldtid og med tiltrædelse 1. februar 2021. 

Hvem er vi

Peter Willemoesskolen har ca. 300 elever fordelt på 0. – 9. årgang samt en specialklasserække.

Vi er en afdelingsopdelt skole, der søger at skabe et inspirerende og alderssvarende pædagogisk og fagligt miljø. Vi ønsker at skabe nærhed og lægger vægt på, at alle skal føle sig velkomne.

Der er på skolen et godt samarbejde med forældre og skolebestyrelse. Der er ikke langt til by og vand, og der findes dejlige områder med mange muligheder for aktiviteter.

Hvem er du

Vi forventer, at du er uddannet lærer, og at du har linjefagsuddannelse i tysk og foretrækker, at du også har det i engelsk. Engelsk kan veksles til idræt, så hvis du i stedet for engelsk har linjefag i idræt, modtager vi også meget gerne din ansøgning.

Derudover forventer vi, at du:

  • har en anerkendende tilgang til eleverne
  • er engageret, inspirerende og udviklingsorienteret

Om jobbet

Vi søger en lærer, som primært skal undervise i tysk og engelsk. Du skal undervise i tysk på 5.- 7. årgang samt i engelsk på 3.- 6. årgang.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk. Der vil også blive indhentet børneattest, før ansættelse kan finde sted.

Vi gør også opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid i Assens Kommune.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker at vide mere, kan du få yderligere oplysninger om skolen på www.peterwillemoesskolen.dk, eller du kan kontakte skoleleder Thomas Lykkegaard Pedersen på tlf. 20 80 23 75, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist er den 29. november, og ansættelsessamtaler finder sted i uge 50.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.