Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig maskinsnedker eller tillært til produktion af kundespecifikke bordplader til køkken og bad

Vi søger medarbejdere med et godt håndelag. Opgaverne er produktion - fra start til slut -af massivtræs bordplader i høj kvalitet. Du skal have et godt overblik, samt sætte en ære i at fremstille et godt produkt. Der vil være en forventning om at du, efter oplæring, selv kan strukturere dagligdagen i afdellingen.Der forventes sans for detaljer og finish, samt godt humør, selvstændighed og fleksibilitet. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330040061Phoenix-25ea238812019-06-11T00:00:00Dygtig maskinsnedker eller tillært til produktion af kundespecifikke bordplader til køkken og bad

Vi søger medarbejdere med et godt håndelag. Opgaverne er produktion - fra start til slut -af massivtræs bordplader i høj kvalitet. Du skal have et godt overblik, samt sætte en ære i at fremstille et godt produkt. Der vil være en forventning om at du, efter oplæring, selv kan strukturere dagligdagen i afdellingen.Der forventes sans for detaljer og finish, samt godt humør, selvstændighed og fleksibilitet. 

2019-08-03T00:51:02.133 Vi søger medarbejdere med et godt håndelag. Opgaverne er produktion - fra start til slut -af massivtræs bordplader i høj kvalitet. Du skal have et godt overblik, samt sætte en ære i at fremstille et godt produkt. Der vil være en forventning om at du, efter oplæring, selv kan strukturere dagligdagen i afdellingen.Der forventes sans for detaljer og finish, samt godt humør, selvstændighed og fleksibilitet.11jobnet25ea2388100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-02T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3543842PFP A/S11Astrupvej 18620KjellerupDKDanmark0ccn@pfp.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent775382JobNet5002358500235810007-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=25ea2388https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=25ea2388https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=25ea2388&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=25ea2388&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/3.jpgDygtig maskinsnedker eller tillært til produktion af kundespecifikke bordplader til køkken og bad9006001Dansk3Læse/ tale742304Maskinsnedker7Håndværk & service362038215ccn@pfp.dkccn@pfp.dkDKDanmarkDKDanmark330174778Maskinsnedker natholdRobot Erfaren maskinsnedker eller tillært søges til kørsel med maskingader og gennemløbsboremaskiner. Andet arbejde, som kørsel med CNC kan forekomme. Jobbet er på nathold med 5 dags arbejdsuge fra søndag aften - fredag morgen. Det er et plus hvis du har truckkort.

Erfaren maskinsnedker eller tillært søges til kørsel med maskingader og gennemløbsboremaskiner. Andet arbejde, som kørsel med CNC kan forekomme. Jobbet er på nathold med 5 dags arbejdsuge fra søndag aften - fredag morgen. Det er et plus hvis du har truckkort.   

STEENS GROUP A/SKjellerup2020-02-10T00:00:002020-04-02T00:00:00
330172656Maskinsnedker aftenholdRobot Maskinsnedker eller tillært søges til kørsel med maskingader og gennemløbsboremaskiner. Andet arbejde, som CNC kan forekomme. Jobbet er på aftenhold med arbejdstid fra 15:00 til 00:00, 4 dage fra mandag - torsdag. Det er et plus hvis du har truckkort, men ikke et krav.

Maskinsnedker eller tillært søges til kørsel med maskingader og gennemløbsboremaskiner. Andet arbejde, som CNC kan forekomme. Jobbet er på aftenhold med arbejdstid fra 15:00 til 00:00, 4 dage fra mandag - torsdag. Det er et plus hvis du har truckkort, men ikke et krav.   

STEENS GROUP A/SKjellerup2020-02-06T00:00:002020-03-31T00:00:00
330158950MaskinsnedkerRobot For vores kunde i Holstebro Kommune søger vi maskinsnedker med programmeringserfaring af CNC-maskiner. Om du er maskinsnedker, møbelsnedker eller en dygtig tillært er uden betydning, hvis du har minimum et par års erfaring Det er vigtigt, at du som har en relevant baggrund og rutine, som gør dig i stand til at løse alle opgaver indenfor området. Om dig: Du har erfaring med programmering af maskiner indenfor træindustrien. Du er kvalitetsbevidst og går ikke på kompromis med dit arbejde. Du ved, hvad der skal til for at få produktionen til at køre optimalt. Du har interesse og en professionel tilgang til dit fag. Du er en god kollega og teamplayer. Du er fleksibel med hensyn til arbejdstider. Vi tilbyder: Et fast job i træindustrien. Gode kolleger. Løn efter aftale og kvalifikationer. Dansk i tale, læse og forståelse er et ufravigeligt krav. Ansættelse hurtigst muligt, når den rette er fundet. Hører du intet indenfor 7 dage, er du ikke kommet i betragtning til denne stilling. Matcher dine kompetencer, så bliver du kort tid efter kaldt ind til en personlig samtale hos os. Hos os er mennesket i centrum og alt foregår på et personligt niveau. Hos os bliver du ikke bare et nummer i rækken. Vi har gjort det nemt for dig - via nedenstående link kan du oprette dig hos os - det tager kun 5 minutter ?https: aktivpersonale.peopletrust.dk candidate Vi glæder os til, at høre fra dig.AktivPersonale A S har eksisteret siden 1999 og er et af Danmarks ældste danskejede vikar- og rekrutteringsbureauer. Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri og er godkendt af DI Vikarbranchen, som sikrer, at du altid får den retmæssige løn du har krav på. Det betyder, at du som vikar hos AktivPersonale altid får den samme løn som de fastansatte efter den enkelte virksomheds overenskomster og lokalaftaler. Vi glæder os til at høre fra dig!

For vores kunde i Holstebro Kommune søger vi maskinsnedker med programmeringserfaring af CNC-maskiner. Om du er maskinsnedker, møbelsnedker eller en dygtig tillært er uden betydning, hvis du har minimum et par års erfaring  

Det er vigtigt, at du som har en relevant baggrund og rutine, som gør dig i stand til at løse alle opgaver indenfor området.

Om dig:

  • Du har erfaring med programmering af maskiner indenfor træindustrien.
  • Du er kvalitetsbevidst og går ikke på kompromis med dit arbejde. 
  • Du ved, hvad der skal til for at få produktionen til at køre optimalt.
  • Du har interesse og en professionel tilgang til dit fag.
  • Du er en god kollega og teamplayer.
  • Du er fleksibel med hensyn til arbejdstider.

Vi tilbyder:

  • Et fast job i træindustrien.
  • Gode kolleger.
  • Løn efter aftale og kvalifikationer.
  • Dansk i tale, læse og forståelse er et ufravigeligt krav.

Ansættelse hurtigst muligt, når den rette er fundet. Hører du intet indenfor 7 dage, er du ikke kommet i betragtning til denne stilling.

Matcher dine kompetencer, så bliver du kort tid efter kaldt ind til en personlig samtale hos os. Hos os er mennesket i centrum og alt foregår på et personligt niveau. Hos os bliver du ikke bare et nummer i rækken. Vi har gjort det nemt for dig - via nedenstående link kan du oprette dig hos os - det tager kun 5 minutter ?https://aktivpersonale.peopletrust.dk/candidate/

Vi glæder os til, at høre fra dig.AktivPersonale A/S har eksisteret siden 1999 og er et af Danmarks ældste danskejede vikar- og rekrutteringsbureauer. Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri og er godkendt af DI Vikarbranchen, som sikrer, at du altid får den retmæssige løn du har krav på. Det betyder, at du som vikar hos AktivPersonale altid får den samme løn som de fastansatte efter den enkelte virksomheds overenskomster og lokalaftaler. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

AktivPersonale A/SHerning2020-01-16T00:00:002020-03-09T00:00:00
330167786Maskinsnedker til inventar og møbel produktionRobot BYGHOLM WOOD A S søger Maskinsnedker. Vi søger Maskinsnedker med erfaring indenfor møbel og inventar produktion og med gode håndværksmæssige kvalifikationer til spændende og udfordrende arbejde. Arbejdet vil være meget alsidigt med både massiv træ, finer, malet og meget mere, så alt i alt nogle meget varierende arbejdsopgaver. Du skal indgå i et team der laver kvalitets inventar til butikker, restaurationer, kontorer, snedker køkkener og boliginventar til private boliger, alt sammen i god kvalitet - se noget af det vi laver på vores hjemmeside www.bygholm.com Vi søger en medarbejder som er samarbejdsvillig, stabil og besidder gode håndværksmæssige egenskaber og som sætter en ære i at lave godt håndværk, være en god kollega med ansvar for fællesskabet, samt at have forståelse for, at det til tider kræver lidt ekstra for at nå mål med opgaverne. Du skal indgå i et entusiastisk team, hvor alle hjælper til for, at nå frem til de rigtige resultater og hvor du har mulighed for at udvikle dine kundskaber. Er det noget for dig kan du kontakte Claus Dahl på cds@bygholm.com eller tlf. 5127 0170 alternativt Kasper Bygholm på kasper@bygholm.com tlf. 2835 8283 i dagtimerne aften og weekend for at høre nærmere.

BYGHOLM WOOD A/S søger Maskinsnedker.

 

Vi søger Maskinsnedker med erfaring indenfor møbel og inventar produktion og med gode håndværksmæssige kvalifikationer til spændende og udfordrende arbejde. Arbejdet vil være meget alsidigt med både massiv træ, finer, malet og meget mere, så alt i alt nogle meget varierende arbejdsopgaver. 

Du skal indgå i et team der laver kvalitets inventar til butikker, restaurationer, kontorer, snedker køkkener og boliginventar til private boliger, alt sammen i god kvalitet - se noget af det vi laver på vores hjemmeside www.bygholm.com

 Vi søger en medarbejder som er samarbejdsvillig, stabil og besidder gode håndværksmæssige egenskaber og som sætter en ære i at lave godt håndværk, være en god kollega med ansvar for fællesskabet, samt at have forståelse for, at det til tider kræver lidt ekstra for at nå mål med opgaverne.

Du skal indgå i et entusiastisk team, hvor alle hjælper til for, at nå frem til de rigtige resultater og hvor du har mulighed for at udvikle dine kundskaber.

Er det noget for dig kan du kontakte Claus Dahl på cds@bygholm.com eller tlf. 5127 0170 alternativt Kasper Bygholm på kasper@bygholm.com tlf. 2835 8283 i dagtimerne aften og weekend for at høre nærmere.

BYGHOLM WOOD A/SRanders SV2020-01-30T00:00:002020-03-24T00:00:00
330166282????Maskinsnedker og Sprøjtelakerer Søges til kunde nord for Aarhus.????Robot Arbejdet vil primært være som lakerer, dog når der ikke er nogle emner som skal lakeres, vil arbejdet foregå i snedkeriet, så derfor forventes det at du er uddannet maskinsnedker og har erfaring og lysten til at arbejde primært som Sprøjtelakerer. ??Eksempler på opgaver.:?? BD30 60 indv. og udv. Døre, samt vinduer. Renovering af møbler. Messestande. Special inventar. Skranker, reoler og skabe. ??Det forventes af dig.:?? Du har en baggrund som snedker, og kan Sprøjtelakerer til den store guldmedalje. Du holder hvad du lover, og er mødestabil. Du laver et godt og grundigt stykke arbejde. Du sætter en ære i at tilfredsstille kundens ønsker. ??Virksomhed tilbyder.:?? En virksomhed med mange år på bagen. Gode kollegaer. Alsidige og spændende opgaver. Gode arbejdsforhold. En starts løn i prøveperiode på 165-175kr t, og derefter lønnes efter kvalifikationer. Lyder det som noget for dig.? Så giv os et kald på 29113545??, eller send dit CV til ekv@jobteam.dk Vi glæder os til at høre fra dig.! Med venlig hilsen ????JobTeamByg Aarhus

Arbejdet vil primært være som lakerer, dog når der ikke er nogle emner som skal lakeres, vil arbejdet foregå i snedkeriet, så derfor forventes det at du er uddannet maskinsnedker og har erfaring og lysten til at arbejde primært som Sprøjtelakerer.

 

??Eksempler på opgaver.:??

BD30/60 indv. og udv. Døre, samt vinduer.
Renovering af møbler.
Messestande.
Special inventar.
Skranker, reoler og skabe.

 

??Det forventes af dig.:??

Du har en baggrund som snedker, og kan Sprøjtelakerer til den store guldmedalje.
Du holder hvad du lover, og er mødestabil.
Du laver et godt og grundigt stykke arbejde.
Du sætter en ære i at tilfredsstille kundens ønsker.

 

??Virksomhed tilbyder.:??

En virksomhed med mange år på bagen.
Gode kollegaer.
Alsidige og spændende opgaver.
Gode arbejdsforhold.
En starts løn i prøveperiode på 165-175kr/t, og derefter lønnes efter kvalifikationer.

 

Lyder det som noget for dig.?

Så giv os et kald på 29113545??, eller send dit CV til ekv@jobteam.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.!

Med venlig hilsen
????JobTeamByg Aarhus

Jobteam Byg Aarhus SydÅrhus N2020-01-28T00:00:002020-03-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Maskinsnedker nathold

STEENS GROUP A/S

Kjellerup
Erfaren maskinsnedker eller tillært søges til kørsel med maskingader og gennemløbsboremaskiner. Andet arbejde, som kørsel med CNC kan forekomme. Jobbet er på nathold med 5 dags arbejdsuge fra søndag aften - fredag morgen. Det er et plus hvis du har ...
Indrykket:10. februar 2020

Maskinsnedker aftenhold

STEENS GROUP A/S

Kjellerup
Maskinsnedker eller tillært søges til kørsel med maskingader og gennemløbsboremaskiner. Andet arbejde, som CNC kan forekomme. Jobbet er på aftenhold med arbejdstid fra 15:00 til 00:00, 4 dage fra mandag - torsdag. Det er et plus hvis du har truckkor...
Indrykket:6. februar 2020

Maskinsnedker

AktivPersonale A/S

Herning
For vores kunde i Holstebro Kommune søger vi maskinsnedker med programmeringserfaring af CNC-maskiner. Om du er maskinsnedker, møbelsnedker eller en dygtig tillært er uden betydning, hvis du har minimum et par års erfaring Det er vigtigt, at du som ...
Indrykket:16. januar 2020

Maskinsnedker til inventar og møbel produktion

BYGHOLM WOOD A/S

Randers SV
BYGHOLM WOOD A S søger Maskinsnedker. Vi søger Maskinsnedker med erfaring indenfor møbel og inventar produktion og med gode håndværksmæssige kvalifikationer til spændende og udfordrende arbejde. Arbejdet vil være meget alsidigt med både massiv træ, ...
Indrykket:30. januar 2020

????Maskinsnedker og Sprøjtelakerer Søges til kunde nord for Aarhus.????

Jobteam Byg Aarhus Syd

Århus N
Arbejdet vil primært være som lakerer, dog når der ikke er nogle emner som skal lakeres, vil arbejdet foregå i snedkeriet, så derfor forventes det at du er uddannet maskinsnedker og har erfaring og lysten til at arbejde primært som Sprøjtelakerer. ?...
Indrykket:28. januar 2020