Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig mekaniker søges til Zeppelin Grønland

Er du en dygtig mekaniker og klar til nye, spændende udfordringer? Er du fleksibel, og serviceminded? Og kunne du tænke dig at arbejde med markedets stærkeste brand i de smukkeste omgivelser? Så er det dig vi leder efter!!

Grønland og især Nuuk oplever en kolossal vækst indenfor bygge- og anlægsbranchen, med store og spændende byggeprojekter såsom lufthavnsbyggeri, minegravning, boligbyggeri mv. under helt særlige forhold. Vi har derfor rigtig travlt og søger nu en selvstændig og erfaren entreprenørmaskinmekaniker til Zeppelin’s grønlandske afdeling i Nuuk.

Om jobbet

Zeppelin Grønland er en del af Zeppelin Danmark A/S som er den danske Caterpillar forhandler og tilbyder salg og service af Cat maskiner, samt Cat og MaK-motorer og –generatorer i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Du bliver en del af Zeppelin’s stadigt voksende afdeling i Nuuk, som pt. består af en afdelingsleder, 2 montører samt 2 lærlinge.

Vi udfører service og reparationer af entreprenørmaskiner rundt om hos vores kunder i Nuuk, og i hele Grønland.

I jobbet som entreprenørmaskinmekaniker vil du få spændende og alsidige arbejdsopgaver med gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt. Vi har et godt arbejdsmiljø og dedikerede kolleger i en ambitiøs virksomhed med en god og uformel omgangstone, hvor kvalitet og sikkerhed er i højsædet.

Der vil i jobbet indgå noget rejseaktivitet til vores kunder over hele Grønland.

Om dig:

Du har en baggrund som entreprenørmaskinmekaniker, landbrugsmaskin- el. måske lastbilmekaniker. Du arbejder formentlig i dag i entreprenør- eller beslægtede brancher og har gerne flere års erfaring med service og reparation af entreprenør-/landbrugsmaskiner eller lastvogne. Derudover interesserer du dig – og har flair for - hydraulik og elektronik. Hvis du tidligere har arbejdet med Caterpillar vil det være en fordel (dog ingen betingelse).

Du:

  • Har gode samarbejdsevner og trives med at arbejde i et mindre team
  • Er loyal og arbejdsom
  • Er selvstændig og beslutningsdygtig
  • Har ordenssans og kan holde mange bolde i luften på en gang uden at miste overblikket
  • Sætter pris på et uformelt arbejdsmiljø og har humoristisk sans
  • Læser, skriver og forstår teknisk dansk og engelsk
  • Har erfaring med IT systemer
  • Har kørekort (min. kat. B) og gerne truckcertifikat

Er du som ansøger bosiddende udenfor Grønland, er du nysgerrig på andre mennesker og kulturer, og kan se værdien i at bo og arbejde i Grønland som byder på fantastiske naturoplevelser som du kan nyde når du har fri, f.eks. jagt og fiskeri, vandring i fjeldene eller måske sejlads i nogle af verdens største fjordsystemer.

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job beliggende i et af de absolut smukkeste og mest unikke steder i verden. Lønpakke efter kvalifikationer samt, hvis det ønskes, stilles der bolig til rådighed, hvor der betales husleje efter gældende regler.

Zeppelin A/S betaler din eventuelle tiltrædelsesrejse/flytning og retur igen til din afrejse by, uanset om du kommer fra Danmark eller Grønland.

Lyder jobbet som noget for dig?

InuitRecruitment ApS varetager rekrutteringen for Zeppelin A/S. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner i InuitRecruitment Berit Tops på mobil +45 21742322 (GMT+1). Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat. Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV via linket.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Zeppelin A/S

Zeppelin Danmark A/S er den danske Caterpillar forhandler og tilbyder salg og service af Cat maskiner, samt Cat og MaK-motorer og –generatorer i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Zeppelin Danmark er en del af Zeppelin Gruppen og består af to forretningsenheder: Power Systems med ansvar for Cat og MaK-motorer og generatorer, samt Construction Equipment med ansvar for Cat entreprenørmaskiner. I alt består vi af 260 dygtige og engagerede medarbejdere.

Læs mere på http://www.zeppelin-cat.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.