Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig Microsoft konsulent med faglig bredde

På vegne af en af vores kunder, søger vi en System- og driftskonsulent til at indgå i et team af dygtige System- og driftskonsulenter. Du vil blive en del af en dynamisk organisation med højt til loftet, hvor der er fokus på kvalitet og vedvarende kunderelationer. Du vil få en dagligdag, som er præget af spændende opgaver, og som både vil være udfordrende og alsidige.

Kundebasen spænder bredt – fra helt små virksomheder til store internationale koncerner. Opgaverne vil derfor kunne variere i sværhedsgrad, kompleksitet og varighed, hvilket for den rette person vil kunne give store udviklingsmuligheder. Firmaet skaber fremdrift af kundens forretning gennem handling, mere end at deltage på planlægning- og projekteringsmøder.

Om jobbet

Din vigtigste funktion er at få tingene gjort ude hos kunderne, for det er i projektets fremgang, at frimaet vil gøre en forskel for deres kunder. Det er dig der sætter dig til bordet og får eksekveret på projektet – med andre ord; iværksætter og sikrer fremdrift hos kunden.

 

Fagligt skal du bl.a. have kendskab til:

 

  • MS "on prem" løsninger: Exchange, AD, SQL osv.
  • MS Cloud løsninger: Azure, office 365, SharePoint
  • Alle tænkelige hybrider og migreringer, herimellem
  • God forståelse for netværk og have erfaring med konfiguration af firewalls, switche mv.

Selvom du ikke skal deltage i mange projekt og planlægningsmøder hos kunden, skal du være i tæt dialog med forskellige interessenter i deres forretning, omkring de fornødne kriterier for at kunne iværksætte migreringerne.

 

Om dig

Du er først og fremmest målrettet, handlingsorienteret og professionel. Det er også vigtigt, at du kan kommunikere med stakeholders, og forstår de konkrete udfordringer de måtte have. Din hidtidige erfaring består af  selvstændigt ansvar for opgaver og projekter i store organisationer. Du tager din faglighed alvorligt.

 

Din uddannelse har du inden for IT, og du har flere års erhvervserfaring inden for dit felt, som kunsulent. Sprogligt skal du kunne dansk og engelsk, både i skriftligt og tale.

 

Du kan forvente

Et arbejdsliv hvor der er respekt omkring din kompetencer, og med interaktion på højt fagligt niveau. Der sættes retning og mål for din succes, og din faglige udvikling er vigtig. Arbejdsmiljøet er uformelt, og der er højt til loftet. Der lægges vægt på at have det sjovt sammen, hjælpsomhed, og at der er plads til åbenhed og ligefremhed.

 

Der kan desuden tilbydes ekstremt fleksible kontraktvilkår og lønpakke, der kan forhandles på næsten alle tænkelige måder i forhold til dine ønsker, behov og kompetencer.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.