Dygtig motorcykel mekaniker søges

Vi søger stadig en ny dygtig mekaniker til vores værksted i Odense.

Vi arbejder primært med service og reparation af nyere Honda, Suzuki og BMW motorcykler men også andre mærker.

Vi sælger 3-400 mc'er om året, så der sker altid noget hos os, og vi kan som regel tilbyde alle vores medarbejdere arbejde året rundt.

Jobbet er spændende, dejligt afvekslende og under rigtigt gode arbejdsforhold i et stort lyst lokale med perfekt indeklima året rundt og 5 faste lifte med god plads omkring.

Optimalt set er du mc-ekspert med stærke analytiske evner og/eller lang erfaring som mc-mekaniker, og så har vi helt sikkert en masse spændende opgaver til dig og vi vil være klar med en rigtigt god løn og fine vilkår.

Hvis du er ekspert vil vi også være meget interesseret selvom du kun kan arbejde deltid eller f.eks er flexjobber.

Hvis du ikke er faglært mc-mekaniker men f.eks uddannet bilmekaniker, kan vi måske også bruge dig hvis du er lærenem og har en rigtigt god grundlæggende foreståelse for, og erfaring med mekanik. Du skal naturligvis have mc-kørerkort og brænde for motorcykler.

Vi begynder at få travlt fra midt i Marts, så send gerne en mail til steen@mpmc.dk eller ring 66157888 med det samme hvis du er interesseret i jobbet.

Medsend gerne CV og diverse eksamenspapirer i din ansøgning, som vi selvfølgelig behandler med fuld diskretion.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.