Dygtig økonom eller jurist til tilsyn med skadesforsikring

Finanstilsynets kontor for skadesforsikring, kaldet RASK, sørger for at selskabernes forretningsmodeller fortsat lever op til lovens krav. Til den vigtige samfundsmæssige opgave søger vi nu en dygtig kollega.

Hvad forventer vi af dig?
Du bliver en del af et team på 17 medarbejdere med baggrund inden for økonomi, forsikringsmatematik eller jura. Vi forventer, at du kommer med en stor portion lyst til at lære om selskabernes forskellige forretningsmodeller og de risici, der er forbundet med dem. Vores ambitionsniveau er, at vi opdager eventuelle faresignaler så tidligt som muligt, så vi i samarbejde med selskabet kan finde den rigtige løsning for at sikre kunderne.

Kan du sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:

1. Du har dine økonomiske eller juridiske færdigheder i orden
Din stærke faglighed og forståelse sikrer, at du tidligt i ansættelsen kan indgå i et tværfagligt samarbejde med teamet på kontoret.

2. Du er resultatorienteret og tager ansvar
Når vi er på virksomhedsbesøg i selskaberne, har hele holdet ansvar for inspektionen. Du skal have lyst til at påtage dig rollen som inspektionsleder et par år efter din ansættelse. Kompleksiteten i opgaverne er høj, og du kommer til at træffe selvstændige beslutninger, som du skal være parat til at stå på mål for.

3. Du er en stærk kommunikatør
Dine kommunikative evner er afgørende, når du skal samarbejde med teamet og selskaberne. Du formulerer dig på skrift og i tale, så andre ikke er i tvivl om, hvad du mener.

4. Du bliver motiveret af at løse vigtige samfundsopgaver
Du bidrager til at løse en vigtig opgave i arbejdet med at sikre tilliden til den finansielle sektor. Du trives i det politiske miljø og glæder dig over dit arbejdes relevans for resten af samfundet.

Derudover forestiller vi os, at du:
• har en økonomisk eller juridisk orienteret kandidatuddannelse
• har mindst 5 års relevant erfaring fra den finansielle og/eller offentlige sektor
• er vant til at anvende regnskabsmæssig information til økonomiske analyser
• er vant til at bruge den juridiske metode til at analysere juridiske problemstillinger

Hvilke opgaver skal du især løse?
Er du økonom, skal du ud fra selskabernes indberetninger til Finanstilsynet være med til at vurdere selska-bernes forretningsmodel. Du vil indgå i vores team af økonomer og skal blandt andet vedligeholde kontorets værktøjer til at analysere selskaber Du vil også komme med på virksomhedsbesøg hos selskaberne, hvor vi i dialog med de ledende medarbejdere undersøger, om selskabernes forretningsmodel fortsat lever op til lovens krav. Er du jurist vil du ligeledes komme med på virksomhedsbesøg, men du vil også skulle beskæftige dig med fortolkning af lovgrundlaget og udarbejdelse af love og bekendtgørelser. Endelig får du mulighed for at deltage i internationale arbejdsgrupper, hvor du vil forhandle på Danmarks vegne fx omkring udmøntningen af Solvens II-reglerne, ligesom der er mulighed for at undervise og holde oplæg eksternt og internt.

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?
Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer. Du vil blive indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads. Vi har flekstidsordning, kantineordning, massageordning, renseriordning, fri parkering og fodbold-, løbe- og badmintonklubber.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest den 30. april 2018 kl. 12.00. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Birgitta Nielsen på 61 93 07 27.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR Rekrutteringspartner Christian Dich på 91 33 70 85.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på http://www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Advokatkonstitution (genopslag)

Danmarks Domstole

København
En stilling som konstitueret landsdommer i Østre Landsret (advokatkonstitution) er ledige til besættelse den 1. august 2018. Advokatkonstitutioner kan alene besættes med advokater og er af 3 måneders varighed. Der henvises til retsplejelovens § 44 c...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

ERFAREN JURIST INDEN FOR ASYL- OG UDLÆNDINGERET

Institut for Menneskerettigheder

København
Monitoreringsafdelingen overvåger og rapporterer om menneskerettighedssituationen i Danmark og Grønland og yder uafhængig rådgivning til blandt andet Folketinget, regeringen, FN, EU og Europarådet. Afdelingen består af 11 medarbejdere, som vægter sa...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Konstitueret landsdommer i Østre Landsret

Danmarks Domstole

København
Fem stillinger som konstitueret landsdommer i Østre Landsret er ledige til besættelse. Tre stillinger er til besættelse den 1. december 2018. To stillinger er til besættelse den 1. februar 2019. Efter retsplejeloven kræver udnævnelse som landsdommer...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Jurist til rådgivning om indkøb og kontraktstyring

Digitaliseringsstyrelsen

København
Er du en metodisk og analytisk dygtig jurist, og vil du være med til at understøtte digitaliseringen af den offentlige sektor med solid rådgivning om indkøb og kontraktstyring? Så tilbyder vi dig et udfordrende job i en dynamisk og projektstærk orga...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Dygtig juridisk medarbejder med stor interesse for skatteret til den kommende Skattestyrelse

Skatteområdet i SKAT

København
Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med faglige spændende opgaver, hvor du får lov til at udvikle og forme praksis indenfor skatteretten? Søger du faglige udfordringer kombineret med en fleksibel hverdag med mulighed for selv at planlægge opgaver? S...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018