Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig økonom som vil være med til at vurdere virksomhedsfusioner

Vil du være med til at vurdere de største danske virksomhedsfusioner? Vil du være med til at sikre en fri og fair konkurrence? Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd

Arbejdsopgaver
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen søger en dygtig økonom til styrelsens Center for Medier og Fusioner.

Centret arbejder for at styrke vækst og konkurrence inden for medie-, underholdnings- og sportsbrancherne og har ansvaret for at håndhæve konkurrenceloven, gennemføre markedsanalyser og sekretariatsbetjene Konkurrencerådet inden for centrets brancheområder. Derudover vurderer centret de største virksomhedsfusioner i Danmark.

Du vil i samarbejde med dine kolleger løse udfordrende opgaver, der skaber resultater, f.eks.:

• Vurdere anmeldelsespligtige fusioner
• Håndhæve konkurrencereglerne i centrets brancher, herunder opspore, efterforske og gribe ind overfor ulovlige konkurrencebegrænsende aftaler (f.eks. karteller) og over for virksomheder, der misbruger deres dominerende stilling
• Arbejde for at mindske omfanget og effekterne af konkurrencebegrænsende regulering i tæt samarbejde med de ansvarlige ministerier
• Dialog med virksomheder og andre interessenter om konkurrencereglerne og virksomhedernes kommercielle råderum
• Samarbejde med Europa-Kommissionen og nationale konkurrencemyndigheder om konkrete sager samt deltage i Det Europæiske Konkurrencenetværk (ECN)

Du vil få et stort ansvar for at tilrettelægge opgaveløsningen. Din indsats vil få betydning for, at styrelsen kan løfte sine opgaver kompetent og effektivt. Opgaverne løses i et inspirerende og stærkt fagligt miljø og i samarbejde med dine nærmeste kolleger, styrelsens øvrige centre og direktion samt eksterne samarbejdspartnere.

Få flere informationer om stillingen hos kontorchef Søren Bo Rasmussen (tlf. 41 24 70 16 / sbr@kfst.dk) eller souschef Martin Molter West (tlf. 41 71 52 06/mmw@kfst.dk).

Spørgsmål om løn og ansættelsesforhold kan rettes til HR-rekrutteringspartner Trine Vendelbo Halmind på tlf. 91 33 73 29.

Din ansættelse vil alt efter kvalifikationer ske som fuldmægtig eller konsulent i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Generelt om dig
• Du er uddannet økonom (cand.polit., cand.oecon. eller lignende økonomisk kandidatuddannelse)
• Du har et højt fagligt niveau, herunder gerne indenfor mikro- og/eller industriøkonomi
• Du kan lide at arbejde med komplekse økonomiske analyser
• Du er grundig og resultatorienteret
• Du kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø og har et godt humør
• Du har en stor arbejdskapacitet, god gennemslagskraft og gode formidlingsevner
• Du er procesorienteret, effektiv og kvalitetsbevidst
• Du er opsøgende, vedholdende og har en undersøgende tilgang til din opgaveløsning
• Du kan bevare overblikket og arbejde selvstændigt, men sætter også pris på at være en del af et velfungerende team

Det er en fordel, hvis du har konkret erfaring med håndtering af konkurrencesager eller konkurrenceanalyser, f.eks. fra et konsulenthus, advokatbranchen eller lignende. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i et politisk præget miljø og med beslutningsprocesserne inden for det offentlige.

Hvis du skal ansættes som konsulent, lægger vi desuden vægt på, at:

• Du kan give faglig sparring på et højt niveau til både kolleger og chefer
• Du har erfaring med udadvendt arbejde og kan håndtere interessenter selvstændigt
• Du evner at tilrettelægge og lede interne processer i styrelsen
• Du har et godt blik for strategiske mål og kan bidrage til en strategisk udvikling

Vi
Vi arbejder med mange forskelligartede opgaver, der til tider er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til erhvervslivet og andre myndigheder. Vi arbejder i et højt tempo og med selvstændighed og initiativ. Vores hverdag er præget af humor og en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Vores kommunikation er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Større opgaver løser vi primært i tværfaglige teams, hvor jurister og økonomer arbejder sammen.

Du kan læse mere om styrelsen på www.kfst.dk, se en kort profilfilm om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde for velfungerende markeder her eller se en film om, hvordan det er at være medarbejder i styrelsen her.

Styrelsens medarbejdere skal være de dygtigste i Danmark til at beherske de lovområder, som styrelsen er ansvarlig for. Derfor har vi indført et specialist- og ekspertspor, som indebærer, at special- og chefkonsulenter, der er særligt dygtige på deres faglige områder, har mulighed for at blive udnævnt til specialister inden for et specifikt område. Chefkonsulenter, der behersker den faglige disciplin i særklasse og som med stor ekspertise kan bidrage aktivt til udviklingen af den faglige disciplin i og uden for styrelsen kan blive udnævnt til eksperter.

Søg stillingen
Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk. Din ansøgning med CV, eksamensbeviser og karakterudskrifter skal være modtaget senest tirsdag den 15. juni 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 25.

Styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet. Alle uanset personlig baggrund opfordres derfor til at søge.


Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.