Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og ansvarsbevidst anlægsgartner til grøn pleje og vedligeholdelse

Er du uddannet anlægsgartner og brænder du for dit fag? Er du interesseret i at rådgive og vejlede vores kunder, så de får de helt rette løsninger, og vil du samtidig have et stærkt team af motiverede kollegaer i ryggen? Så har vi jobbet til dig.

Vi udvider og søger nu en dygtig og ansvarsbevidst anlægsgartner til grøn pleje og vedligeholdelse.

Dit nye job hos os:
I dit job hos os kan du se frem til en alsidig hverdag med en bred vifte af forskellige og udfordrende anlægsopgaver. Du vil få ansvaret for "dine" faste kunder, som du skal servicere. Derudover vil der også komme ad hoc-opgaver som skal løses. Faglig læring af elever med speciale i det grønne.

Vi går op i god kvalitet, medbestemmelse, og at den enkelte medarbejder bliver udfordret og udvikler sig. Derudover vil du i dit job hos os opleve:

  • At vi lægger stor vægt på arbejdsmiljø og passer på hinanden.
  • En god løn efter kvalifikationer.
  • Mulighed for efteruddannelse.

Vores forventninger til dig:
Du er uddannet anlægsgartner og har mod og lyst til at udvide dine kompetencer. Du er stolt af dit fag, og så er du naturligvis kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Vi forventer endvidere:
  • At du har interesse for, og et stort kendskab til planter.
  • At du kan lide nye udfordringer og tager ansvar for opgaverne.
  • At du har en høj faglig stolthed.
  • At du har kørekort til kategori B.

Hos Bredballe Have- og Anlægsservice tilbydes du et fast og varieret job med mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, og vi søger dig, der vil være med til at sørge for at videreudvikle vores anlægsvirksomhed.

Ansøgning
Send din ansøgning og/eller dit CV til mna@bhogas.dk eller via knappen Send ansøgning nedenfor. Ansøgninger bliver behandlet fortroligt og vil blive gennemgået løbende, hvorfor vi håber, at du vil ansøge hurtigst muligt.

Vi håber, at du vil starte hurtigst muligt, så vi sammen kan fortsætte udviklingen af vores anlægsvirksomhed.
 
Bredballe Have- og Anlægsservice er en anlægsgartnervirksomhed med en faglig stolthed og fokus på kvaliteten. Hos os får kunden altid leveret et solidt og veludført produkt til aftalt tid, hvad enten det drejer sig om havetegninger, serviceopgaver, anlægsopgaver eller kloakopgaver.

Under mottoet: Alt hvad vi gør, skal have værdi for kunden møder vi både små og store udfordringer med stort engagement og kompromisløs præcision.

Vi arbejder såvel i private haver som med opgaver på kommunale områder. Opgaverne får vi typisk på baggrund af afgivne tilbud eller efter licitation både i fagentreprise og totalentreprise.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.