Dygtig og effektiv kok/cater søges til større kantine i Aarhus Nord

Dygtig og effektiv kok/cater søges til større kantine i Aarhus Nord

Er du passioneret inden for kantineområdet, og elsker du at lave alt fra bunden? Så er du måske vores nye kok!

Vi søger en engageret, effektiv, solid og serviceminded medarbejder til vores kantinekøkken i Aarhus Nord. Vi servicerer dagligt 500 spisende gæster til morgenmad og frokost, samt mødeforplejning til husets kunder og møder.

Du vil indgå i et fast sammentømret team på i alt 8 personer, hvor der er godt gang i hverdagen. Derfor ser vi også at du en robust og loyal holdspiller.

Stillingen er på 30 timer, mandag til fredag i tidsrummet kl. 7:00-14:00.

Dig som person                                                   
Du er udlært kok, cater/køkkenassistent og har et højt fagligt niveau, og gerne med erfaring inden for branchen. Derudover ser vi gerne at du er van til at tage ansvar i dagligdagen og er en medspiller i at sikre, at alle opgaver løses. Dertil er det vigtigt at du er glad, smilende, hjælpsom og mødestabil. Du skal kunne engelsk på samtaleniveau.

Om jobbet
Som vores nye medarbejder vil du opleve en alsidig hverdag, hvor du kommer til at udføre en lang række forskellige opgaver. Du vil blive en del af en struktureret hverdag og være med til at den daglige drift kører optimalt. 

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling i et stort internationalt selskab, med plads til faglige og personlige udviklingsmuligheder. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Søg jobbet
Hvis stillingen er noget for dig, så send snarest muligt ansøgning og CV til Janni Bigum på janni.bigum@sodexo.com. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Janni Bigum i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 29 29 47 34.

 

Vil du vide mere om Sodexo kan du besøge vores hjemmeside www.sodexo.dk

 

Sodexo er en af verdens førende servicekoncerner med ca. 420.000 ansatte i 80 lande og en omsætning på ca. 150 milliarder kroner. Vores vision er at bidrage til en bedre hverdag for vores kunder. I Danmark er vi ca. 500 medarbejdere og omsætter for knap 400 millioner kroner. Vi tilbyder drift af personalerestauranter, reception, rengøring og andre interne serviceydelser – altid med fokus på kundetilpassede løsninger og kvalitet.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vi søger kokke til vikariater i Trekantområdet samt Odense

Humanizer

Høje-Taastrup
Brænder du for en sjov og alsidig arbejdsdag? Og er du faglært kok? Så er det lige dig, vi står og mangler! HumanizeR søger for kunde vikarer til vikariater i kantinekøkkener i Kolding, Vejle samt Odense. Brænder du for en sjov og alsidig arbejdsdag...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Kok

Lucky Star ApS

Køge
Til vores nye restaurant har vi brug for dig som kan, eller ved noget om traditionelle kinesiske retter og derudover også sushi. Har du ikke erfaring i det hele, sørger vi for at oplæring. Som fultids ligger dine arbejdstimer fordelt på alle ugens 7...
Indrykket:2. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Souschef søges til stor økologisk restaurant

VINDEBODEN A/S

Roskilde
Snekken Trattoria ligger midt på Roskilde havn med en fantastisk udsigt over fjorden. Vi har netop fået et økologisk guldspisemærke med over 90 , som den største restaurant på Sjælland. Vi har åbent hele året rundt, og kan tilbyde en dynamisk arbejd...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

KØKKENMEDHJÆLPER TIL CAFÉ

SAPORE ApS

Køge
Køkkenmedhjælper søges til italiensk caf restaurant i Køge Du skal have minimum års erfaring og skulle kunne arbejde blandt travle kollegaer i et køkken. Vagterne er blandet, hvilket også betyder både aften og weekender. Send ansøgning og CV via mai...
Indrykket:15. april 2018
Udløbsdato:21. april 2018

Grillen Burgerbar søger passionerede og dygtige kokke/køkkenassistenter til vores nye restaurant i Vejle (fuldtid & deltid)

GRILLEN GROUP ApS

Grillen Burgerbar i Vejle søger friske unge mennesker til vores køkken. Man skal være frisk i hovedet og klar til at arbejde hurtigt, samt have et positivt sind. Vi kræver ikke at man har tidligere erfaring, vi tror på at vi kan lærer jer alt det i ...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018