Dygtig og engageret indkøbsassistent - GENOPSLAG

Har du solid erfaring inden for indkøb af forskellige typer stål, kan du læse og forstå tegninger, og trives du med at sidde i spændfeltet mellem leverandører, PTA og produktion? så er du måske den indkøbsassistent, vi leder efter.

Det er et spændende job, hvor du får en stor kontaktflade både i og uden for virksomheden. Du kommer til at indgå i et team på 3 personer, som sørger for en grundig introduktion til jobbet.

Dine daglige opgaver bliver bl.a. at indhente tilbud på råvarer, disponere og følge op på ordrer og leverandører. Desuden bliver du ansvarlig for vedligeholdelse af stamdata, registrering og vedligeholdelse af materialecertifikater samt styring af råvarelager.

Du har nogen års erfaring inden for indkøb af stål, er i besiddelse af en god portion købmandsskab og behersker engelsk på et vist niveau. Desuden vil det være en fordel, hvis du har erfaring med AX.  

Som person er du nøjagtig med sans for detaljen, og du har ?air for at skabe, udvikle og vedligeholde leverandørsamarbejder og aftaler.

Stillingen refererer til Prodans indkøbschef Kirsten Jacobsen, som kan kontaktes på tlf. 87 538 527 eller kja@prodan.dk for yderligere oplysninger om jobbet.
 
Vi ser frem til at læse din ansøgning.


Prodan er en topmoderne maskinfabrik til metal- og plastbearbejdning, som holder til i en fabriksbygning på 15.000 m². Virksomheden er gearet til både komplekse og simple opgaver inden for spåntagning, svejsning, pladebearbejdning og sværgodsbearbejdning. Virksomheden håndterer projekter af varierende størrelser fra dele på 100 gram op til stålkonstruktioner, der vejer mere end 20 tons.

Vi ca. 125 medarbejdere som lever ud fra værdierne – nærhed, ærlighed, tryghed, synlighed, kvalitet og stolthed. Vi tilbyder vores medarbejdere flotte, moderne lokaler tæt ved motorvejen, medarbejderkantine, sundhedsforsikring, en aktiv personaleforening og mange andre personalegoder. Læs mere om os på www.prodan.dk

Sådan ansøger du

Stillingen søges via dette link inden den 18.05.2018. Ansættelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette person.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Danotek søger indkøbsdisponent/Ordrebehandler

Danotek A/S

Favrskov
Du vil få et spændende og udfordrende job i en vækstvirksomhed med lokal produktion på vores adresse Messingvej 22D, 8940 Randers SV. Vi er 40 engagerede kollegaer både ufaglærte, faglærte og akademikere og en arbejdskultur, hvor vi står sammen, når...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018

Indkøbsassistent

DECO GROUP A/S

Favrskov
Deco Group søger en skarpt tænkende og omhyggelig indkøbsassistent til at indgå i vores team i Randers. Vi har brug for en engageret medarbejder med relevant uddannelsesmæssig baggrund, og eventuelt erfaring fra lignende stilling, der hurtigt kan sæ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Planlægnings- og indkøbsassistent til International virksomhed i Aarhus

HR-INDUSTRIES A/S

Favrskov
Brænder du for planlægning samt opfølgning på indkøb? HR-Industries søger for international virksomhed i Aarhus, en medarbejder, der vil arbejde med planlægning, opfølgning på indkøb samt tastearbejde. Du bliver i denne stilling - sammen med dine 8 ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Project Purchaser

Dynaudio A/S

Odder
Are you a driven and ambitious team player and do you want to combine your experience in procurement with project purchasing and be part of our mission of making the world s best premium hi-fi for home, professional and cars? Do you want to be part ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Procurement Category Buyer - Packaging, Aarhus, Leeds, Düsseldorf, Stockholm

ARLA FOODS AMBA

Aarhus
Can you combine a solid commercial understanding with a keen technical interest, and are you looking for a job where you have international responsibility and high impact? If so, this is your opportunity to join Arla s Procurement team and be part o...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018