Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og engageret jurist til sundhedsret

Trives du med ansvar og selvstændig opgavevaretagelse? Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø? Har du lyst til at bidrage til den juridiske rådgivning i Region Midtjylland, særligt inden for sundhedsret - så er du måske vores nye kollega.
 
Vi søger en selvstændig, dygtig og engageret jurist, der kan varetage en bred opgaveportefølje, der indeholder opgaver inden for sundhedsret. Du kommer til at indgå i den sundhedsretlige enhed, der består af 7 medarbejdere, hvoraf 5 er jurister. Vi brænder for sundhedsret og er fagligt dygtige. En af kerneopgaverne for den sundhedsretlige enhed består i at yde juridisk bistand til sundhedspersonalet på regionens hospitaler og institutioner. Det er derfor vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og forstår at samarbejde med forskellige faggrupper.


Dine opgaver
Blandt de arbejdsopgaver du skal varetage, kan nævnes:

 • Juridisk rådgivning og sagsbehandling vedrørende sundhedsret og tilgrænsende områder, herunder svar på juridiske forespørgsler fra bl.a. Regionens hospitaler
 • Behandling af klagesager
 • Rådgivnings- og sagsbehandlingsopgaver i øvrigt
 • Udarbejdelse af retningslinjer
Den endelig opgaveportefølje afhænger af din profil og kompetencer.


 
Din baggrund
Det er en fordel, at du har erfaring indenfor sundhedsretten eller som minimum interesse for og kendskab til retsområdet

Herudover forventer vi, at du:
 • Har en relevant juridisk baggrund
 • Har kendskab til grundlæggende forvaltningsret og databeskyttelsesret
 • Kan arbejde struktureret, selvstændigt, resultat- og løsningsorienteret i samspil med samarbejdspartnere på alle niveauer
 • Er udadvendt og trives med at være opsøgende i dit arbejde
 • Er robust og i stand til at videreformidle et svært budskab
 • Har et godt humør, der passer ind i et uhøjtideligt miljø
 • Har flair for og lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation

Vi tilbyder
 • Alsidige opgaver, udfordringer og ansvar
 • Gode faglige og personlige udfordringer og udviklingsmuligheder
 • Et bredt arbejdsfelt inden for de nævnte retsområder og et job med bred kontaktflade i koncernen
 • En attraktiv arbejdsplads med gode kolleger
 • Indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde

Hvem er vi
Du bliver ansat i Juridisk Kontor og dermed en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger omkring sundhedsret. Vi fungerer i praksis som Region Midtjyllands interne advokatkontor og varetager som udgangspunkt alle former for juridiske opgaver inden for bl.a. aftaleret, lejeret, køb og salg af fast ejendom, udbuds- og entrepriseret, sundhedsret, klagesager, databeskyttelsesret, offentlighedslov og styrelseslov. Vi fører som udgangspunkt også de retssager, som Region Midtjylland bliver inddraget i.
 
Ud over juridisk rådgivning har kontoret ansvaret for forsikringsområdet, herunder de selvforsikrede områder samt sekretariatsbetjening af de Videnskabsetiske Komiteer.
 
Juridisk Kontor er en del af Regionssekretariatet, der varetager sekretariatsbetjening af regionsrådet og direktionen, og har en koordinerende rolle i forhold til den samlede regionsadministration og i den forbindelse en række tværgående projekter og opgaver. Du kan læse mere om Region Midtjylland og Regionssekretariatet, herunder Regionssekretariatets virksomhedsplan på: http://www.rm.dk/om-os/organisation/regionssekretariatet/  
 


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling.
 
Ansøgningsfrist den 18. oktober 2020.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 22. og 28. oktober 2020.
Forventet tiltrædelse den 1. december 2020 eller tidligere.
 


Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte juridisk chef Poul Carstensen på tlf.: 7841 0160 eller Poul.carstensen@stab.rm.dk for yderligere oplysninger om stillingen.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.