Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og engageret matematiklærer til indskoling og mellemtrin på Viby Skole

Brænder du for at undervise – har du lyst til at samarbejde tæt med kolleger i fagteams og årgangsteams, indgå i klasselærersamarbejde og eksperimentere med at skabe spændende og inkluderende læringsmiljøer? Er du god til at formidle fagligt stof og til at stimulere elevernes nysgerrighed og formår du at gøre dem aktive i din undervisning? Har du flair for klasseledelse og relationsdannelse? – så læs endelig videre.

Vi søger en lærer med linjefag i matematik samt NT og/eller idræt og med stillingen følger også en delt klasselærerfunktion på 4. årgang.

Viby Skole består af 578 elever fordelt på to forskellige matrikler i Viby Sjælland. På afd. Ørstedvej har vi vores indskoling og mellemtrin fra 0.-5. klasse samt en gruppeordning. Vores skole fremstår velholdte og ligger i de skønneste naturomgivelser i Viby Sjælland med et væld af muligheder for fysisk udfoldelse såvel ude som inde.

På Viby Skole er vores grundværdier: Forpligtende fællesskaber, nysgerrighed, tillid og respekt og vores pædagogiske fokus er orienteret mod at opnå en solid og synlig faglig progression for vores elever - funderet i et godt læringsmiljø for børnene. Vi prioriterer derfor det gode samarbejde i dagligdagen i såvel fagteams som årgangsteams, hvor vejledning/co-teaching og faglig sparring forstås som en naturlig del af hverdagen.

Vi arbejder ud fra visionen om at skabe læringsglæde og livsduelighed for alle elever. Det er derfor vigtigt, at du har lyst, mod og ideer til at involvere dig i udviklingen af vores skole i den retning.

Som ny lærer på Viby Skole kommer du med på et hold af engagerede og hjælpsomme medarbejdere – og vi vil glæde os til at arbejde sammen med dig!

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomster.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte skoleleder Birgitte Kjær Christensen 4631 8400.

Din ansøgning, CV, eksamenspapirer og evt. udtalelser sendes elektronisk via linket i opslaget.

Ansøgningsfrist fredag den 20. januar 2021 kl. 12.00
Samtaler afholdes tirsdag d. 26. januar 2021 fra kl. 15.00.
Tiltrædelse: 1. marts 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.