Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og erfaren bogholder - 30 til 37 timer

Er du vores nye kollega, som kan hjælpe os med at sørge for, at Kappelskov revision er den virksomhed, som vores kunder vælger, når der skal være styr på regnskabet?

Vi er en virksomhed, der lægger vægt på at være en troværdig og skarp samarbejdspartner for vores kunder – derfor har vi brug for at du:

• Er omhyggelig
• Har lyst til at arbejde med regnskabsopstillingerne
• Kan sørge for gennemarbejdede regnskaber
• Er interesseret i at lave løbende optimering af opgaverne

Hos Kappelskov er vi eksperter i små og mellemstore virksomheder og kan med grundig økonomisk vejledning og praktisk assistance i det daglige spare kunderne for både tid og penge.

Vi er eksperter inden for de fleste typer regnskab. Det kan være til internt eller eksternt brug - til Erhvervsstyrelsen, banker, skattevæsenet, skifteretten, leverandører og meget mere.

Kombinationen af lang erfaring og deltagelse i relevante fora og kurser, ligger til grund for, at vi ved, hvad vi har med at gøre, samtidig med, at vi altid er på forkant med udviklingen inden for regnskab.

Hos Kappeskov Revision tilbyder vi et arbejdsmiljø hvor vi tager os af hinanden og har stor fokus på at holde en fornuftig arbejdstid og et godt arbejdsklima.

Så er du den strukturerede, systematiske og en rutinerede medarbejder, som vi står og mangler, så send hurtigst muligt en ansøgning til:

Mail jkj@kappelskov.dk

Vi afholder løbende samtaler.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

BOGHOLDER/CONTROLLER

PROFILPARTNERS ApS

Furesø
Til stilling på enten fuld- eller nedsat tid i en international virksomhed, hvor du bliver en del af et dedikeret team Virksomhedsbeskrivelse: Nordic Bulk Carriers A S er et dansk tørlastrederi, der udmærker sig ved at være blandt verdens førende in...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018

Bogholder 15 timer ugl.

Alex Petersen

Rudersdal
Vi søger en bogholder til 15 timer ugentligt - 2 dage som aftales.Du er erfaren i NAVIGATOR bogføring. Vi er en 5. generations pelsvirksomhed med detail- og engros salg.
Indrykket:8. maj 2018
Udløbsdato:3. juni 2018

ACCOUNTING & OFFICE ASSISTANT

PROFILPARTNERS ApS

Furesø
Der fungerer som regnskabschefens højre hånd, og som er åben for mange forskellige typer opgaver Virksomhedsbeskrivelse: KHS Nordic er et datterselskab af den internationale koncern KHS GmbH med hovedkontor i Dortmund. Virksomheden er en af de føren...
Indrykket:22. maj 2018
Udløbsdato:17. juli 2018

Rutineret bogholder på 20-25 timer

& friends

Hørsholm
friends søger for Kai Andersen A S en bogholder der trives i rollen. Om virksomheden Kai Andersens speciale er store lukningsentrepriser i stål, glas, tegl og natursten og inden for dette område er de i dag en af landets førende virksomheder med kon...
Indrykket:23. maj 2018
Udløbsdato:18. juli 2018

Studentermedhjælpere til Center for Økonomi

Region Hovedstaden

Hillerød
Er du god til dataanalyse? Vil du være med til at lave analyser af hospitalsdrift, der kan danne grundlag for udvikling? Så er du måske vores nye kollega! Vi søger nye studentermedhjælpere 15-20 timer ugentligt til tiltrædelse snarest muligt. Om job...
Indrykket:22. maj 2018
Udløbsdato:5. juni 2018