Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og erfaren bogholder - 30 til 37 timer

Er du vores nye kollega, som kan hjælpe os med at sørge for, at Kappelskov revision er den virksomhed, som vores kunder vælger, når der skal være styr på regnskabet?

Vi er en virksomhed, der lægger vægt på at være en troværdig og skarp samarbejdspartner for vores kunder – derfor har vi brug for at du:

• Er omhyggelig
• Har lyst til at arbejde med regnskabsopstillingerne
• Kan sørge for gennemarbejdede regnskaber
• Er interesseret i at lave løbende optimering af opgaverne

Hos Kappelskov er vi eksperter i små og mellemstore virksomheder og kan med grundig økonomisk vejledning og praktisk assistance i det daglige spare kunderne for både tid og penge.

Vi er eksperter inden for de fleste typer regnskab. Det kan være til internt eller eksternt brug - til Erhvervsstyrelsen, banker, skattevæsenet, skifteretten, leverandører og meget mere.

Kombinationen af lang erfaring og deltagelse i relevante fora og kurser, ligger til grund for, at vi ved, hvad vi har med at gøre, samtidig med, at vi altid er på forkant med udviklingen inden for regnskab.

Hos Kappeskov Revision tilbyder vi et arbejdsmiljø hvor vi tager os af hinanden og har stor fokus på at holde en fornuftig arbejdstid og et godt arbejdsklima.

Så er du den strukturerede, systematiske og en rutinerede medarbejder, som vi står og mangler, så send hurtigst muligt en ansøgning til:

Mail jkj@kappelskov.dk

Vi afholder løbende samtaler.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

CFO til rederi i Århus

Marpro ApS

Helsingør
På vegne af vores klient, et mindre, dynamisk rederi i vækst, søger MARPRO en økonomimedarbejder til opbygning af intern regnskabsafdeling. Rederiet har tidligere benyttet sig af eksterne ressourcer til at varetage økonomifunktionerne, men er nu nåe...
Indrykket:27. juli 2018
Udløbsdato:21. august 2018

BOGHOLDER/REGNSKABSCHEFENS HØJRE HÅND

PROFILPARTNERS ApS

Egedal
Der kommer til at arbejde med en bred række af opgaver inden for økonomi og regnskab Virksomhedsbeskrivelse: Addcomp DK A S indgår i den svenske koncern ADDTECH AB og er et Shared Service Center, der servicerer 10 selskaber inden for produktion, reg...
Indrykket:16. august 2018
Udløbsdato:11. oktober 2018

Engagerede elever med interesse for regnskab til Koncernregnskab

Region Hovedstaden

Hillerød
Koncernregnskab søger elever, som vil indgå i udførelsen af de daglige opgaver i enheden. Kontoruddannelsen Kontoruddannelsen med specialet økonomi tager ca. to år alt afhængig af din alder og uddannelsesbaggrund. Uddannelsen består af både skolefor...
Indrykket:16. juli 2018
Udløbsdato:20. august 2018