Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og erfaren digital projektleder søges til landets største kæde af privathospitaler

”Som vores nye IT projektleder, kommer du til at stå i spidsen for udvikling af digitale løsninger som spænder på tværs af vores hospitaler. Der er tale om en organisation i konstant udvikling og forandring, med kort vej fra beslutning til drift, så det er en spændende rejse, du bliver en del af” fortæller IT og digitaliseringschef Jacob Riis-Jacobsen”

Velkommen til Aleris-Hamlet
Aleris-Hamlet Hospitaler er en del af Aleris-koncernen, som er en af Skandinaviens førende private sundhedsvirksomheder. Kvalitet, sikkerhed og kundeoplevelse er vores varemærke. Det er her, vi gør en forskel. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi er nogle af de dygtigste, til det vi gør.

I Danmark er vi ca. 1200 dedikerede og dygtige kolleger. Vi arbejder konstant på at blive bedre - så alle kunder hos os føler sig velkomne, føler at det er enkelt, og at det er trygt at komme hos Aleris-Hamlet. Det er vores løfte til alle kunder.

Et stærkt team
Du kan se frem til at arbejde i et professionelt miljø, hvor medarbejderne hver dag gør en forskel og deres bedste. Du bliver en del af afdelingen IT og Digitalisering, som har kontorer i Søborg, Århus og Herning. Dit daglige arbejdssted vil være i Søborg. Afdelingens opgave er, udover IT drift, også administration af vores patientsystemer samt udvikling af vores online løsninger.

”Vi er et rigtig godt team, der både er uformelle og fagligt stolte – vi sætter pris på dagligt, at have et tæt samarbejde på tværs af afdelingen og med den øvrige organisation” fortsætter Jacob.

Hos Aleris-Hamlet har vi igennem en årrække arbejdet med digitale løsninger, som sætter strøm til vores patientrettede processer. Vi står nu foran at træde op på næste niveau, hvor vi gennemfører en yderligere digitalisering af både interne og eksterne processer og har i den forbindelse brug for en projektleder, som kan hjælpe os med dette.

Aleris-Hamlet arbejder primært med vores online løsning Aleris-Hamlet Online, som er vores patienters indgang til deres egen data og aftaler. Vores digitale løsninger skal ud over, at være nemme at benytte for brugeren, også give mening for vores interne forretning, så der er desuden udviklet backend løsninger – både til administration og som værktøjer til vores hospitaler.

Dine ansvarsområder

Din rolle bliver at stå i spidsen for et større digitalt udviklingsprojekt, som i sidste ende stiler mod en total digitalisering af en række interne kerneprocesser. Derudover forventes du at deltage i en række andre mindre projekter, som ser ind i optimering af underliggende driftsprocesser.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder

 • It-projektledelse af større og mindre digitale forretningsprojekter
 • Samarbejde med forretningen, IT drift samt software udviklere
 • Procesoptimering
 • Kommunikation med stakeholders på tværs af forretningen
 • Styring af udviklings backlog
 • Dine erfaringer og kompetencer
  Vi forventer, at du har:

 • Minimum 3 års erfaring med projektledelse
 • Har gode samarbejdsevner og har styr på din interessenthåndtering
 • Kendskab til projektledelsesværktøjer som f.eks. PRINCE 2, gerne med certificering
 • Kendskab til agile metoder
 • Et godt teknisk fundament gerne med kendskab til staging miljøer
 • Har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
 • Arbejder struktureret, er analytisk stærk og god til at afstemme behov og forventninger i udvikling af nye løsninger.
 • En relevant IT- eller sundhedsfaglig uddannelse.

 • Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.