Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og erfaren vinduespudser, søges til vinduespudsning af privat kunder i Storkøbenhavn og omegn

DM Polering søger en dygtig og kvalitetsbevidst vinduespudser til servicering af vores kunder i København og omegn, da vi oplever en stor vækst og derfor søger vi endnu en dygtig medarbejder.

DM Polering har kontor i Hvidovre og vi søger en dygtig og motiveret medarbejder, der har lyst til give vores mange kunder i København og omegn, en polering og service der rækker ud over det normale.

Vores kunder er primært privat kunder og det er derfor vigtigt at vores vinduespudsere er meget kvalitetsbevidste og samtidigt kan holde et godt arbejdstempo.

Da medarbejderen kommer i kontakt med mange forskellige mennesker er det vigtigt at medarbejderen er udadvendt og har et godt humør.

Der bliver stillet en nyere bil til rådighed og udkørsel sker fra medarbejderens hjemadresse, hvor der også afsluttes.

Dine kolleger mødes én gang om ugen, hvor vi spiser lidt god mad og drikke, hvorefter arbejde uddeles til den kommende uge og erfaringer for ugen deles.

Vi udfører 5-6 sociale arrangementer om året, da vi værner om vores medarbejdere og sammenholdet, da vi er en sammentømret virksomhed, med medarbejderen i fokus.

Vi er meget opmærksomme på vores medarbejderes sikkerhed og følger arbejdstilsynets regler omkring at sikre vores medarbejderes daglige arbejde og derfor har vi en grøn smiley, da vores fokus er målrettet på vores medarbejdere.

Det er et arbejde med frihed under ansvar og det forventes at medarbejderen er meget serviceminded og kvalitetsbevidst overfor vores kunder.

Vores kontor står for den daglige planlægning, så vores vinduespudsere kan koncentrere sig om det de er bedst til og derfor benytter vi os af den nyeste teknologi, både indenfor udstyr og IT.

Arbejdstiden er i hverdage mellem 7-15, men i spidsbelastninger forventes det at medarbejderen er fleksibel og klar til at yde en ekstra indsats.

Vi søger følgende:

 • Du har minimum 6 måneders erfaring med vinduespudsning hos private
 • Du har bopæl i Storkøbenhavn og omegn
 • Du kan fremvise straffeattest
 • Du har kørekort (B)
 • Du er loyal og kvalitetsbevidst
 • Du arbejder struktureret
 • Du er fleksibel
 • Du må ikke være højdeskræk
 • Du skal være god til Dansk i skrift og tale
 • Du er meget kunde- og servicemindet
 • Du er mødestabil
 • Du kan overholde tider og aftaler

Vi tilbyder:

 • Fuldtid- eller deltidsstilling, kan tilbydes
 • Et godt og frit arbejde
 • Bil stilles til rådighed
 • Frihed under ansvar
 • God fast løn, efter kvalifikationer
 • Pension og sundhedsordning
 • Ansættelse snarest muligt

Send din ansøgning via e-mail: job@dm-polering.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Erfaren Vinduespudser søges

Work Supply IVS

Brøndby
Vi søger på vegne af vores kunde en vinduespudser. Vi søger en engageret medarbejder som kan indgå i vores medarbejderstab af vinduespudsere. Du er en erfaren vinduespudser og har pudset vinduer i minimum 1 år. Om dig: Har B kørekort Du taler som mi...
Indrykket:30. juli 2018
Udløbsdato:24. september 2018

Vinduespudser og Hovedrengøring - fuldtid med Firmabil

Renest Rengøring

Brøndby
Vi udvider med endnu en medarbejder til vinduespudning, hovedrengøring samt rengøring i private hjem, kontorer og klinikker. Det er et dejligt selvstændigt job, hvor du kører alene i firmabil fra kunde til kunde i København og storkøbenhavn Du skal ...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018

Vinduespudser til København & omegn søges!

Spejl Blank ApS

Vi søger en fuldtidsvinduespudser til at dække vores dejlige kunder (privat erhverv) i København omegn. Lønnen er god, arbejdsmiljøet i top og dine kommende kollegaer glæder sig meget til at møde dig! Erfaring og dygtighed er påkrævet kvalitet er en...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:16. oktober 2018

Vinduespudser/polerer

TÅRNBY VINDUESPOLERING v/Carsten Stenkilde

København
Til lille travlt firma, søges en frisk og erfaren medarbejder, til snarest tiltrædelse.Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen eller efter aftale, og vi forventer at du vil være fleksibel med hensyn til arbejdstidens placering.Du skal have erfaring s...
Indrykket:30. august 2018
Udløbsdato:25. oktober 2018

Dygtigt og rutineret vinduespudser søges til vores kunder i hovedstadsområdet

ELITE MILJØ A/S

Herlev
Vi søger straks en dygtig og rutineret vinduespudser til vinduespolering hos mange af vores kunder i og omkring hovedstadsområdet. Vi lægger vægt på, at du har lysten og evnerne til at levere kvalitetspolering og befinder dig godt med at løse opgave...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:2. oktober 2018