Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og hjælpsom administrativ medarbejder til registrering og sagsbehandling i BBR-enheden i Center for Bygninger

Stillingen er placeret i Teknik- og Miljøforvaltningens serviceområde Byens Anvendelse. I enheden BBR er vi 25 engagerede kolleger fordelt på tre teams, der dækker vejnavne- og adressefastsættelse, ajourføring af Bygnings- og Boligregisteret (BBR), registrering af bygninger i kort samt kontrol af boligers anvendelse efter boligreguleringsloven.

Opgaverne
Som administrativ medarbejder i enheden BBR er du med til at sikre, at Københavns bygninger, boliger og erhverv bliver registreret korrekt i BBR og i det digitale kort, og at byens boliger ikke står tomme for længe. Opgaverne er vokset med den kommende ejendomsvurdering bl.a. med registrering af erhverv. Så vi har travlt og har derfor brug for en ny kollega.

Hvem søger vi?
Vi får oplysninger fra mange kilder, så du skal kunne manøvrere ubesværet i forskellige digitale fagsystemer, og du skal brænde for at få tal og data korrekt registreret i kort og registre og for at levere en god sagsbehandling. Vi har meget dialog både med professionelle aktører, kolleger og borgere, så du skal være hjælpsom og serviceminded og kunne vejlede letforståeligt og præcist om regelgrundlaget. Du har også forståelse og interesse for, hvor oplysningerne kommer fra, og hvad de bruges til.

Som person formår du at løse dine opgaver selvstændigt, men er ikke bange for at søge råd. Du trives i et team, er fleksibel, har et godt humør og ser samarbejde og forskellighed som en styrke.

Kvalifikationer
Vi lægger vægt på erfaring med BBR og ejendomsdata samt erfaring med sagsbehandling efter boligreguleringsloven. Det er vigtigt, at du har kendskab til byggesagsbehandling og bygningstegninger samt kortforståelse. Erfaring fra ansættelse i en offentlig forvaltning og kendskab til myndighedssagsbehandling er en fordel. Du har en kontoruddannelse eller anden relevant baggrund.

Hvorfor os?
København er en by med en sammensat bygningsmasse, så der er stor variation i de daglige opgaver og mulighed for at fordybe sig, for du bliver ikke alene om opgaven. Vi hjælper hinanden og har en god faglig dialog og sidder med i flere tværkommunale arbejdsgrupper. Vi synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og har en uformel omgangstone præget af godt humør og omsorg og respekt for hinanden.

Vi tilbyder en travl og attraktiv arbejdsplads i en stor kommune i vækst. I Center for Bygninger er vi ca. 200 medarbejdere fordelt i otte enheder: arkitekter, ingeniører, jurister samt tekniske og administrative medarbejdere. Center for Bygninger er placeret centralt i Njalsgade på Islands Brygge, hvor en stor del af Teknik- og Miljøforvaltningen holder til.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer om ugen inkl. frokostpause. Vi har flekstid.

Løn - og ansættelsesvilkår vil blive fastsat i henhold til gældende overenskomst for administration og IT mv. i Københavns Kommune, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Forventet tiltrædelse den 1. maj 2020.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte enhedschef Anna Christiansen på 2683 5630.

Læs mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen her: http://www.kk.dk/artikel/teknik-og-miljøforvaltningen.

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 19. februar 2020
Upload dit CV og dokumentation for uddannelse sammen med din ansøgning.
Vi forventer at holde samtaler i uge 9 og 10.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.