Dygtig og kreativ kok søges til Café Alsion i Sønderborg

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference


Brænder du for at arbejde i en kantine i et travlt ’hus’, der rummer både uddannelsesinstitutioner, koncertsal og virksomheder?

Elsker du kokkefaget, men vil du helst undgå de klassiske arbejdstider om aftenen og i weekenden?

Er du interesseret i madspild, økologi og bæredygtighed?


Hvis du kan se dig selv i ovenstående, er det måske dig, som er den nye faglærte kok til Café Alsion i Sønderborg. Jobbet er fuldtid, og vi har brug for dig hurtigst muligt!

Du er:
Uddannet kok, vild med mad, og du har din kokke-værktøjskasse i orden. Vi ser positivt på, at du har erfaring med at arbejde indenfor kantineverdenen – det er dog ikke et must.

Som person er du positiv, frisk og løsningsorienteret, og det falder dig helt naturligt at være serviceminded overfor alle kunder, du møder på din vej. Desuden synes du, det kunne være fedt at arbejde i en kantine i et hus med mange forskelligartede danske og internationale kunder.

Jobbet og arbejdsopgaver:
Jobbet giver dig mulighed for at blive en del af et moderne kantinekoncept ved navn Grab’N Go med kantiner rundt om i hele landet. Du vil komme til at indgå i et team af andre madglade medarbejdere og med en erfaren køkkenchef ved roret.

I stillingen vil du i høj grad være over kokkegryderne og indgå i den daglige produktion af velsmagende mad, anretningen af dagens mødeforplejning og udviklingen af nye produkter i samarbejde med køkkenchefen. Jobbet indebærer også forskellige praktiske opgaver i køkkenet som opfyldning og rengøring.

Vi tilbyder:
En spændende og udfordrende stilling, hvor du får ansvar og mulighed for at sætte dit præg på både smag og arbejdsgange. Derudover tilbyder vi gode arbejdstider med primært dagvagter og kun lejlighedsvis arrangementer om aftenen og i weekenden.

Spørgsmål?
Kontakt produktionschef Brian Hjelm på job.brian@dinnerdeluxe.dk

Tiltrædelse:
Skynd dig at sende din ansøgning allerede i dag, da vi gerne vil have stillingen besat hurtigst muligt.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job.brian@dinnerdeluxe.dk. Skriv ’Kok Alsion’ i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til ovenstående mail. Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Dygtig og kreativ kok søges til Café Alsion i Sønderborg


Brænder du for at arbejde i en kantine i et travlt ’hus’, der rummer både uddannelsesinstitutioner, koncertsal og virksomheder?

Elsker du kokkefaget, men vil du helst undgå de klassiske arbejdstider om aftenen og i weekenden?

Er du interesseret i madspild, økologi og bæredygtighed?


Hvis du kan se dig selv i ovenstående, er det måske dig, som er den nye faglærte kok til Café Alsion i Sønderborg. Jobbet er fuldtid, og vi har brug for dig hurtigst muligt!

Du er:
Uddannet kok, vild med mad, og du har din kokke-værktøjskasse i orden. Vi ser positivt på, at du har erfaring med at arbejde indenfor kantineverdenen – det er dog ikke et must.

Som person er du positiv, frisk og løsningsorienteret, og det falder dig helt naturligt at være serviceminded overfor alle kunder, du møder på din vej. Desuden synes du, det kunne være fedt at arbejde i en kantine i et hus med mange forskelligartede danske og internationale kunder.

Jobbet og arbejdsopgaver:
Jobbet giver dig mulighed for at blive en del af et moderne kantinekoncept ved navn Grab’N Go med kantiner rundt om i hele landet. Du vil komme til at indgå i et team af andre madglade medarbejdere og med en erfaren køkkenchef ved roret.

I stillingen vil du i høj grad være over kokkegryderne og indgå i den daglige produktion af velsmagende mad, anretningen af dagens mødeforplejning og udviklingen af nye produkter i samarbejde med køkkenchefen. Jobbet indebærer også forskellige praktiske opgaver i køkkenet som opfyldning og rengøring.

Vi tilbyder:
En spændende og udfordrende stilling, hvor du får ansvar og mulighed for at sætte dit præg på både smag og arbejdsgange. Derudover tilbyder vi gode arbejdstider med primært dagvagter og kun lejlighedsvis arrangementer om aftenen og i weekenden.

Spørgsmål?
Kontakt produktionschef Brian Hjelm på job.brian@dinnerdeluxe.dk

Tiltrædelse:
Skynd dig at sende din ansøgning allerede i dag, da vi gerne vil have stillingen besat hurtigst muligt.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job.brian@dinnerdeluxe.dk. Skriv ’Kok Alsion’ i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til ovenstående mail. Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.