Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og passioneret kok til kantinen på Campus Vejle

Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle.

Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor du i dagligdagen vil referere til kantinelederen. Vi har alle typer kunder i vores kantine, så der skal være noget for enhver. Både til dem der foretrækker varme retter og dem der er til salat.

Hvad er der så på menuen som kok hos Campus Vejle?

Du vil komme til at arbejde i et stort og nyt renoveret køkken med gode arbejds- og pladsforhold. Jobbet er en unik mulighed for at afprøve nye retter for et stort publikum hver dag. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og vise dine kundskaber og kreative evner inden for kokkefaget. Din hverdag bliver varieret og kommer blandt andet til at bestå af:

  • Lave spændende og velsmagende frokostretter til elever, kursister og ansatte i samarbejde med dine kollegaer.
  • Menuplanlægning
  • Egenkontrol
  • Varemodtagelse.

Din profil

Det vigtigste er, at du er faglig stærk og har lyst til at udvikle dig. Som person er du serviceminded over for både kunder og kolleger. Du er passioneret omkring dit fag og kan lide at arbejde i et humørfyldt køkken – også når det går stærkt. Vi forestiller os, at du:

  • Er faglært kok
  • Deler gerne erfaringer og er villig til at lære nyt
  • Er loyal og mødestabil
  • Taler og forstår dansk

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på minimum 35 timer med ugentlig arbejdstid mellem kl. 07.00-16.00. Der kan komme arbejde i weekender og aften i forbindelse med arrangementer.

Løn efter gældende overenskomst.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning, ved at åbne linket ”søg jobbet”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, m.m. Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2019 kl. 12.00

Har du spørgsmål

Er du velkommen til at kontakte:

Kantineleder Anna-Marie Møberg på tel. 72 16 26 52

Ernæringsassistent Trine Bonde tel. 72 16 26 53 eller

Økonomidirektør Tonny Haxgart tel. 72 16 27 47

Kantinen holder sommerferie fra den 2.7. til den 4.8.2019 og træffes derfor ikke i dette tidsrum.

Om Campus Vejle:

Campus Vejle er byens største uddannelsesinstitution med ca. 360 ansatte og ca. 2400 årselever. På Campus Vejle har vi handelsgymnasium, HF, EUX- og EUD Business. Vi har et kursuscenter og VUC, der servicerer private og virksomheder med kurser og efteruddannelse. Endvidere har vi AspIT/AspIN, som er specialtilbud til unge med Autismespektrumforstyrrelse.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330048538Phoenix-7f8acc3a12019-06-25T00:00:00Dygtig og passioneret kok til kantinen på Campus Vejle

Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle.

Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor du i dagligdagen vil referere til kantinelederen. Vi har alle typer kunder i vores kantine, så der skal være noget for enhver. Både til dem der foretrækker varme retter og dem der er til salat.

Hvad er der så på menuen som kok hos Campus Vejle?

Du vil komme til at arbejde i et stort og nyt renoveret køkken med gode arbejds- og pladsforhold. Jobbet er en unik mulighed for at afprøve nye retter for et stort publikum hver dag. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og vise dine kundskaber og kreative evner inden for kokkefaget. Din hverdag bliver varieret og kommer blandt andet til at bestå af:

  • Lave spændende og velsmagende frokostretter til elever, kursister og ansatte i samarbejde med dine kollegaer.
  • Menuplanlægning
  • Egenkontrol
  • Varemodtagelse.

Din profil

Det vigtigste er, at du er faglig stærk og har lyst til at udvikle dig. Som person er du serviceminded over for både kunder og kolleger. Du er passioneret omkring dit fag og kan lide at arbejde i et humørfyldt køkken – også når det går stærkt. Vi forestiller os, at du:

  • Er faglært kok
  • Deler gerne erfaringer og er villig til at lære nyt
  • Er loyal og mødestabil
  • Taler og forstår dansk

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på minimum 35 timer med ugentlig arbejdstid mellem kl. 07.00-16.00. Der kan komme arbejde i weekender og aften i forbindelse med arrangementer.

Løn efter gældende overenskomst.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning, ved at åbne linket ”søg jobbet”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, m.m. Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2019 kl. 12.00

Har du spørgsmål

Er du velkommen til at kontakte:

Kantineleder Anna-Marie Møberg på tel. 72 16 26 52

Ernæringsassistent Trine Bonde tel. 72 16 26 53 eller

Økonomidirektør Tonny Haxgart tel. 72 16 27 47

Kantinen holder sommerferie fra den 2.7. til den 4.8.2019 og træffes derfor ikke i dette tidsrum.

Om Campus Vejle:

Campus Vejle er byens største uddannelsesinstitution med ca. 360 ansatte og ca. 2400 årselever. På Campus Vejle har vi handelsgymnasium, HF, EUX- og EUD Business. Vi har et kursuscenter og VUC, der servicerer private og virksomheder med kurser og efteruddannelse. Endvidere har vi AspIT/AspIN, som er specialtilbud til unge med Autismespektrumforstyrrelse.

2019-08-09T00:51:51.880 Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle. Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor du i dagligdagen vil referere til kantinelederen. Vi har alle typer kunder i vores kantine, så der skal være noget for enhver. Både til dem der foretrækker varme retter og dem der er til salat. Hvad er der så på menuen som kok hos Campus Vejle? Du vil komme til at arbejde i et stort og nyt renoveret køkken med gode arbejds- og pladsforhold. Jobbet er en unik mulighed for at afprøve nye retter for et stort publikum hver dag. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og vise dine kundskaber og kreative evner inden for kokkefaget. Din hverdag bliver varieret og kommer blandt andet til at bestå af: Lave spændende og velsmagende frokostretter til elever, kursister og ansatte i samarbejde med dine kollegaer.MenuplanlægningEgenkontrolVaremodtagelse. Din profil Det vigtigste er, at du er faglig stærk og har lyst til at udvikle dig. Som person er du serviceminded over for både kunder og kolleger. Du er passioneret omkring dit fag og kan lide at arbejde i et humørfyldt køkken også når det går stærkt. Vi forestiller os, at du: Er faglært kokDeler gerne erfaringer og er villig til at lære nytEr loyal og mødestabilTaler og forstår dansk Løn og ansættelsesforhold Stillingen er på minimum 35 timer med ugentlig arbejdstid mellem kl. 07.00-16.00. Der kan komme arbejde i weekender og aften i forbindelse med arrangementer. Løn efter gældende overenskomst. Lyder det som noget for dig? Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning, ved at åbne linket søg jobbet , hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, m.m. Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2019 kl. 12.00 Har du spørgsmål Er du velkommen til at kontakte: Kantineleder Anna-Marie Møberg på tel. 72 16 26 52 Ernæringsassistent Trine Bonde tel. 72 16 26 53 eller Økonomidirektør Tonny Haxgart tel. 72 16 27 47 Kantinen holder sommerferie fra den 2.7. til den 4.8.2019 og træffes derfor ikke i dette tidsrum. Om Campus Vejle: Campus Vejle er byens største uddannelsesinstitution med ca. 360 ansatte og ca. 2400 årselever. På Campus Vejle har vi handelsgymnasium, HF, EUX- og EUD Business. Vi har et kursuscenter og VUC, der servicerer private og virksomheder med kurser og efteruddannelse. Endvidere har vi AspIT AspIN, som er specialtilbud til unge med Autismespektrumforstyrrelse.11jobnet7f8acc3a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-08T00:00:000000https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=campusvejle&JobNoticeId=1600EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3551888Campus Vejle11Boulevarden 487100VejleDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent782965JobNet5009000500900010024-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7f8acc3ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7f8acc3ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7f8acc3a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7f8acc3a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362122634info@campusvejle.dkDKDanmarkDKDanmark330059561Sushi full-time sushi cookRobot Sushi Daily Vejle is looking for a full-time sushi cook that can start as soon as possible.You will work in a sushi kiosk situated in Bilka in both morning shifts (6,7 am - 4,5 pm) and afternoon shifts (11, 12 am- 8,9 pm).If you can roll sushi, are agile and reliable and would like to be part of a dynamic work environment, contact us!

Sushi Daily Vejle is looking for a full-time sushi cook that can start as soon as possible.

You will work in a sushi kiosk situated in Bilka in both morning shifts (6,7 am - 4,5 pm) and afternoon shifts (11, 12 am- 8,9 pm).

If you can roll sushi, are agile and reliable and would like to be part of a dynamic work environment, contact us!

Sushi Daily VejleVejle2019-07-15T00:00:002019-09-05T00:00:00
330058807Chef with know-how about the Mexican cousineRobot Vi står og mangler et ekstra hånd på vores køkkenhold en kok, som er stabil, moden, robust, har humor og som kan lide at arbejde med unge mennesker i et miljø hvor tingene skal gå stærkt. Det er vigtigt at du er fagligt dygtig, men ikke et krav at du er faglært. Dermed også sagt: autodidakte sjæle skal have tidligere professionel køkkenerfaring og have en interesse i det Mexikanske køkken hvor vi sætter fokus på at maden laves ærligt fra bunden med kærlighed. En del af din arbejdsbeskrivelse vil komme til at bestå i at hjælpe os med at videreudvikle vores menukort til restauranten. Ugentlige timer: 30-37 Vagtplan: Variabel og blandet med dag-, aften-, og weekendarbejde. Lønnen snakker vi om. Hvem er vi? Tortilla Flats i Vejle har eksisteret siden 1987 og er stadig drevet af de samme ejere. Der er travlt i butikken og årligt laves der mad til 50.000 spisende gæster i og ud af huset. Vores ansatte er vores guld og vi behandler dem godt. Vi overholder aftaler, betaler løn til tiden og har masser af personalefryns. Den daglige drift er varetaget af et ungt, men dedikeret hold med masser af spræl i. Hvis det lyder som noget for dig eller en du kender så skyd os endelig en ansøgning med et CV og et par ord om hvorfor du gerne vil arbejde hos. Vi ser frem til at arbejde med dig! 3 3 3 Tortilla

Vi står og mangler et ekstra hånd på vores køkkenhold – en kok, som er stabil, moden, robust, har humor og som kan lide at arbejde med unge mennesker i et miljø hvor tingene skal gå stærkt.

Det er vigtigt at du er fagligt dygtig, men ikke et krav at du er faglært. Dermed også sagt: autodidakte sjæle skal have tidligere professionel køkkenerfaring og have en interesse i det Mexikanske køkken hvor vi sætter fokus på at maden laves ærligt fra bunden med kærlighed.

En del af din arbejdsbeskrivelse vil komme til at bestå i at hjælpe os med at videreudvikle vores menukort til restauranten.

Ugentlige timer: 30-37
Vagtplan: Variabel og blandet med dag-, aften-, og weekendarbejde.
Lønnen snakker vi om.

Hvem er vi?

Tortilla Flats i Vejle har eksisteret siden 1987 og er stadig drevet af de samme ejere. Der er travlt i butikken og årligt laves der mad til 50.000+ spisende gæster i og ud af huset.

Vores ansatte er vores guld og vi behandler dem godt. Vi overholder aftaler, betaler løn til tiden og har masser af personalefryns.

Den daglige drift er varetaget af et ungt, men dedikeret hold med masser af spræl i.

Hvis det lyder som noget for dig eller en du kender så skyd os endelig en ansøgning med et CV og et par ord om hvorfor du gerne vil arbejde hos.

Vi ser frem til at arbejde med dig!

<3 <3 <3 Tortilla

TORTILLA FLATS VEJLE ApSVejle2019-07-12T00:00:002019-09-04T00:00:00
330062421Hotel Opus søger en udlært kokRobot Som kok på Hotel Opus Horsens vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Stillingen skal besættes hurtigst muligt. Læs mere om Hotel Opus Horsens på hotelopushorsens.dk Arbejdsopgaver: A la carte og selskab Konference kongres fra 2-1200 personer Morgenbuffet Bagning Vi tilbyder: en selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, som kan ses og mærkes. at blive en del af en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra id til handling. ordnede arbejdsforhold. Vi forventer, at du: er udlært kok, fagligt meget velfunderet samt sætter en ære i, at vores gæster altid får en syns- og smagsoplevelse af de bedre. er velsoigneret, smilende og har en god fysik. har en intention om at gøre en positiv forskel og yde dit bedste over for dine kollegaer. kan bevare overblikket i stressede situationer. er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger. ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider. Vi afholder samtaler løbende.Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt køkkenchef Kim Bo Pedersen pr. mail: kbp@hotelopushorsens.dk. Send hurtigst muligt din ansøgning til hoteldirektør Camilla Tallerup pr. mail: ct@hotelopushorsens.dk. Vi glæder os til at modtage den. Tiltrædelse snarest muligt.

Som kok på Hotel Opus Horsens vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet.

Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Stillingen skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om Hotel Opus Horsens på hotelopushorsens.dk

Arbejdsopgaver:
• A la carte og selskab
• Konference/kongres fra 2-1200 personer
• Morgenbuffet
• Bagning


Vi tilbyder:
• en selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, som kan ses og mærkes.
• at blive en del af en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.
• ordnede arbejdsforhold.


Vi forventer, at du:
• er udlært kok, fagligt meget velfunderet samt sætter en ære i, at vores gæster altid får en syns- og smagsoplevelse af de bedre.
• er velsoigneret, smilende og har en god fysik.
• har en intention om at gøre en positiv forskel og yde dit bedste over for dine kollegaer.
• kan bevare overblikket i stressede situationer.
• er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger.
• ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider.


Vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt køkkenchef Kim Bo Pedersen pr. mail: kbp@hotelopushorsens.dk.


Send hurtigst muligt din ansøgning til hoteldirektør Camilla Tallerup pr. mail: ct@hotelopushorsens.dk. Vi glæder os til at modtage den. Tiltrædelse snarest muligt.

HOTEL OPUS HORSENSHorsens2019-07-22T00:00:002019-09-01T00:00:00
330063516Nye kokke! JA TAK! 2 Stk. kom frisk!Robot Søger ny kokke der kan starte HURTIGST muligt! Kan du se dig selv finpudse dit håndværk i et team med ambitiøse kollegaer som kæmper for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation! Så det DIG vi søger! Vi forventer: DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok) Du taler og skriver dansk. Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel . At du klar på alternative opgaver Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel) At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt At man er ansvarsbevist Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere At man at fuldføre de daglige opgaver helt. Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold. Så tilbyder vi: En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold En arbejdes plads hvor du kan få erfaring. En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden. En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse. Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt kold dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere En virksomhed under udvikling og fornyelse. Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig. Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ). Jeg glæder mig til at høre fra dig! Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri. _____________________________________________________________________ Praktisk informationer og lidt om kroen og os. Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro s høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ) Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten. Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos. Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv Kontakt Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

Søger ny kokke der kan starte HURTIGST muligt!

Kan du se dig selv finpudse dit håndværk i et team med ambitiøse kollegaer som kæmper for at opretholde vores navn og ry!?

Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation!

Så det DIG vi søger! 

 

Vi forventer:

DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok)

Du taler og skriver dansk.

Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel .

At du klar på alternative opgaver

Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø 

Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel)

At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt

At man er ansvarsbevist

Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere

At man at fuldføre de daglige opgaver helt.

Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne

Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold.

Så tilbyder vi:

En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold

En arbejdes plads hvor du kan få erfaring.

En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden.

En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse.

Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt/kold/dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. 

En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere

En virksomhed under udvikling og fornyelse.

Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig.

Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ;). Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

 _____________________________________________________________________

Praktisk informationer og lidt om kroen og os.

Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro´s høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.

Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer.

Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ;) 

Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring/Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten.

Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker

Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos.

Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv

 

Kontakt

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

KORNING KRO A/SHorsens2019-07-24T00:00:002019-08-30T00:00:00
330071903Faglært kok til Hotel HedegaardenRobot Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Vi tilbyder: Et dynamisk arbejdsmiljø Professionelle kolleger En sjov, spændende og travl arbejdsplads Vi forventer at: du er uddannet kok og brænder for faget og at din glæde for at lave god mad mærkes af både kolleger og gæster du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i et team og selvstændigt du er stabil og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde Du indgår i køkkenets vagtplan og skal kunne mestre både det kolde og varme køkken til såvel a la carte, morgen- og frokostbuffet samt selskaber. Send mail med din ansøgning, hvis dette har fanget din interesse til: faktura@hotel-hedegaarden.dk Att: Tom Thomsen Ansøgningsfrist: snarest Tiltrædelse efter aftale

Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt.

Vi tilbyder:

• Et dynamisk arbejdsmiljø

• Professionelle kolleger

• En sjov, spændende og travl arbejdsplads

Vi forventer at:

• du er uddannet kok og brænder for faget og at din glæde for at lave god mad mærkes af både kolleger og gæster

• du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i et team og selvstændigt

• du er stabil og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde

Du indgår i køkkenets vagtplan og skal kunne mestre både det kolde og varme køkken til såvel a la carte, morgen- og frokostbuffet samt selskaber.

Send mail med din ansøgning, hvis dette har fanget din interesse til: faktura@hotel-hedegaarden.dk Att: Tom Thomsen

Ansøgningsfrist: snarest Tiltrædelse efter aftale

HOTEL HEDEGAARDEN A/SVejle2019-08-13T00:00:002019-09-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi full-time sushi cook

Sushi Daily Vejle

Vejle
Sushi Daily Vejle is looking for a full-time sushi cook that can start as soon as possible.You will work in a sushi kiosk situated in Bilka in both morning shifts (6,7 am - 4,5 pm) and afternoon shifts (11, 12 am- 8,9 pm).If you can roll sushi, are ...
Indrykket:15. juli 2019
Udløbsdato:5. september 2019

Chef with know-how about the Mexican cousine

TORTILLA FLATS VEJLE ApS

Vejle
Vi står og mangler et ekstra hånd på vores køkkenhold en kok, som er stabil, moden, robust, har humor og som kan lide at arbejde med unge mennesker i et miljø hvor tingene skal gå stærkt. Det er vigtigt at du er fagligt dygtig, men ikke et krav at d...
Indrykket:12. juli 2019
Udløbsdato:4. september 2019

Hotel Opus søger en udlært kok

HOTEL OPUS HORSENS

Horsens
Som kok på Hotel Opus Horsens vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forske...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:1. september 2019

Nye kokke! JA TAK! 2 Stk. kom frisk!

KORNING KRO A/S

Horsens
Søger ny kokke der kan starte HURTIGST muligt! Kan du se dig selv finpudse dit håndværk i et team med ambitiøse kollegaer som kæmper for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk!...
Indrykket:24. juli 2019
Udløbsdato:30. august 2019

Faglært kok til Hotel Hedegaarden

HOTEL HEDEGAARDEN A/S

Vejle
Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Vi tilbyder: Et dynamisk arbejdsmiljø Professionelle kolleger En sjov, spændende og travl arbejdsplads Vi ...
Indrykket:13. august 2019
Udløbsdato:27. september 2019