Dygtig og resultatorienteret erhvervs- og uddannelsesvejleder, Assens Kommune - Jobcenter Assens | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Assens Kommune - Jobcenter Assens

Dygtig og resultatorienteret erhvervs- og uddannelsesvejleder

Assens Kommune - Jobcenter Assens

Har du erfaring med uddannelses- og erhvervsvejledning, og ved du en masse om diverse uddannelsesområder? Kan du guide og motivere borgere til at se nye uddannelsesmuligheder? Brænder du for, og har du lyst til at være med til at videreudvikle området og vores uddannelsesindsatser? Så er du måske vores nye kollega!

Da vores nuværende super dygtige erhvervs- og uddannelsesvejleder i Jobcenter Assens har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny kollega til denne spændende stilling, der er placeret i vores Job- og Virksomhedsservice.
 
Vi er i fuld gang med at videreudvikle vores fremtidige uddannelsesrettede indsats på beskæftigelsesområdet. Opskriften er et stærkt samarbejde internt og eksternt, løbende udvikling af vore metoder og, sidst men ikke mindst, at have de bedste medarbejdere. Det er her, du kommer ind i billedet.  
 
Hvem er vi  
Assens Kommune har stort fokus på uddannelse og opkvalificering. I Assens Kommunes vision for kommunens udvikling: ”Vision 2018 – Vilje til Vækst” er det et erklæret mål, at ”alle skal have en uddannelse”. Der er således stor politisk og administrativ bevågenhed på at øge uddannelsesgraden blandt kommunens borgere og på alle tiltag, der understøtter dette mål.  
 
Vi tilbyder dig:   
 • 20 engagerede og ambitiøse kolleger i Job- og Virksomhedsservice      
 • en meget spændende og udfordrende stilling, hvor vi giver plads til din faglige og personlige udvikling    
 • gode muligheder for selv at præge hverdagen      
 • et arbejdsmiljø, hvor vi hjælper med at gøre hinanden gode i en respektfuld og uhøjtidelig omgangstone      
 • et miljø, hvor vi er proaktive og nytænkende.      
Om jobbet
Som erhvervs-og uddannelsesvejleder i Jobcenter Assens afholder du både individuelle samtaler med ledige borgere inden for forskellige målgrupper, og du deltager også i fællessamtaler med borgeren og dennes beskæftigelsesrådgiver, når uddannelse er på dagsordenen.  
 
Du er ligeledes en del af vores igangværende handlingsscenarie: ”Uddannelsesløft af jobparate ledige”, som har til formål at øge afgangen fra offentlig forsørgelse til job og uddannelse. Det sker ved at tilbyde ledige uden kompetencegivende uddannelse, med forældede uddannelser eller uddannelser, der ikke efterspørges en intensiv og uddybet vejledning om uddannelsesmuligheder samt uddannelsesløft med gode jobperspektiver.  
 
Derudover er du tovholder på voksenlæreordningen i forhold til bevillinger, råd og vejledning, samt de mange henvendelser vedrørende ordningen fra diverse interessenter. Tovholderrollen indebærer myndighed i form af tilskudsbevillinger.  
 
Du er i hyppig kontakt med uddannelsesinstitutionerne, primært på Fyn, og viderebringer nyttig viden fra disse institutioner omkring diverse uddannelsesmuligheder til resten af jobcentrets medarbejdere.  
 
Desuden har du virksomhedskontakt og besøger jævnligt virksomheder.  
 
I rollen som erhvervs-og uddannelsesvejleder får du et alsidigt og mangefacetteret job, hvor du virkelig har mulighed for at bidrage og sætte dit præg på uddannelsesvejledningen i jobcentret. Jobbet stiller krav til struktur, rammer og retning, men du udfylder selv rammerne med mange egne initiativer og er typisk meget selvkørende i hverdagen, som er meget varierende i forhold til opgaver.  
 
Hvem er du
Vi har en forventning om, at du:  
 • enten har en vejlederuddannelse eller har dokumenteret erfaring med uddannelsesvejledning  
 • brænder for at opnå succes med at hjælpe andre i den forandringsproces, som de er i  
 • evner at motivere og inspirere jobcentrets ledige i retning af uddannelse og job  
 • er nytænkende og innovativ i forhold til udvikling af stillingen  
 • er en fantastisk kollega  
 • ønsker at være medudviklende vedr. Jobcenter Assens' beskæftigelsesindsats  
 • er motiveret af en jobfunktion, som både indebærer en bred kontaktflade indadtil og udadtil, masser af vejledningssamtaler, tæt sparring med jobcentrets beskæftigelsesrådgivere og stillesiddende, administrative funktioner  
 • er kompetent IT-bruger og har styr på datadisciplin, sans for systematik og flair for mundtlig og skriftlig formidling  
 • kan bidrage til at fastholde vores gode arbejdsmiljø.  
Som person har du en udadvendt, opsøgende og fleksibel tilgang. Du er resultatorienteret og har stærke samarbejdskompetencer og opbygger naturligt gode relationer. Hverdagen kan til tider være hektisk, så det er nødvendigt, at du arbejder struktureret og engageret - og er god til at følge opgaverne til dørs.  
   
Løn og ansættelsesvilkår  
Stillingen er på 37 timer ugentligt og med tiltrædelse den 1. februar 2017 eller snarest derefter. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk. Kørekort er et krav.
 
Arbejdsstedet er Jobcenter Assens, Nørregade 42, 5620 Glamsbjerg.  
 
Vil du vide mere  
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Job- og Virksomhedsservice, Anders Barkholdt, på tlf. 64 74 70 04/29 46 03 19.  
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4.  
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!  

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
25-12-2016
Udløbsdato
13-01-2017
Job-ID
329680945
Jobbets adresse

Assens Kommune - Jobcenter Assens

Rådhus Allé 5

5610Assens

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden