Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og selvstændig bagersvend søges

I SchweizerBageriet sætter vi en ære i at give aarhusianerne det bedste brød og bagværk. Derfor arbejder vi med stærke opskrifter og de bedste råvarer, men allervigtigst med dygtige og dedikerede bagere og konditorer, som brænder efter at skabe spændende produkter fyldt med velsmag. For at styrke vores brødhold yderligere søger vi derfor nu en dygtig og ambitiøs bagersvend.  

Vi forventer, at:

  • du er fagligt dygtig
  • du er kan bevare overblikket i en travl hverdag
  • du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt
  • du er hjælpsom og fleksibel
  • du bidrager til den gode stemning

Du kan forvente, at:

  • blive en del af et stærkt team
  • der er gode muligheder for faglig udvikling
  • få en spændende hverdag

Stillingen er på vores nathold.

Er du klar?
eller gerne vil høre mere om jobbet, så skynd dig at kontakte bagerileder Jacob Henriksen på 29858721 eller send en kort ansøgning på tine@schweizerbageriet.dk

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329822329Phoenix-4df3f11e12018-05-30T00:00:00Dygtig og selvstændig bagersvend søges

I SchweizerBageriet sætter vi en ære i at give aarhusianerne det bedste brød og bagværk. Derfor arbejder vi med stærke opskrifter og de bedste råvarer, men allervigtigst med dygtige og dedikerede bagere og konditorer, som brænder efter at skabe spændende produkter fyldt med velsmag. For at styrke vores brødhold yderligere søger vi derfor nu en dygtig og ambitiøs bagersvend.  

Vi forventer, at:

  • du er fagligt dygtig
  • du er kan bevare overblikket i en travl hverdag
  • du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt
  • du er hjælpsom og fleksibel
  • du bidrager til den gode stemning

Du kan forvente, at:

  • blive en del af et stærkt team
  • der er gode muligheder for faglig udvikling
  • få en spændende hverdag

Stillingen er på vores nathold.

Er du klar?
eller gerne vil høre mere om jobbet, så skynd dig at kontakte bagerileder Jacob Henriksen på 29858721 eller send en kort ansøgning på tine@schweizerbageriet.dk

 

2018-07-26T00:50:21.240 I SchweizerBageriet sætter vi en ære i at give aarhusianerne det bedste brød og bagværk. Derfor arbejder vi med stærke opskrifter og de bedste råvarer, men allervigtigst med dygtige og dedikerede bagere og konditorer, som brænder efter at skabe spændende produkter fyldt med velsmag. For at styrke vores brødhold yderligere søger vi derfor nu en dygtig og ambitiøs bagersvend. Vi forventer, at: du er fagligt dygtig du er kan bevare overblikket i en travl hverdag du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt du er hjælpsom og fleksibel du bidrager til den gode stemning Du kan forvente, at: blive en del af et stærkt team der er gode muligheder for faglig udvikling få en spændende hverdag Stillingen er på vores nathold. Er du klar?eller gerne vil høre mere om jobbet, så skynd dig at kontakte bagerileder Jacob Henriksen på 29858721 eller send en kort ansøgning på tine@schweizerbageriet.dk11Jobnet4df3f11e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-25T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3273240Schweizerbageriet ApS11M.P. Bruuns Gade 568000Aarhus CDKDanmark156.1470610010.20342200
tine@schweizerbageriet.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent580822JobNet48324441000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4df3f11ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4df3f11ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4df3f11e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4df3f11e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12008001Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration355304041Jacob Henriksentine@schweizerbageriet.dkDKDanmarkDKDanmark330002241Træt af fabriksproduktion og mangler håndværk som bager/ konditorRobot Vi søger en bager til vores bageri i Lystrup. Vi har lige lavet helt ny butik og vil i gang med en masse nye tiltag og har derfor brug for en som kan hjælpe os. Er du træt af at lave masseproduktion og ønsker at lave et godt håndværk som du kan stå indenfor. Elsker du at lave kager og er faglig dygtig. Kunne du tænke dig at være med til at implementere isproduktion i vores forretning, som vi har planer om at få i vores sortiment, så snart vi har fundet den rigtige. Vi har brug for en selvstændig person som kan have mange bolde i luften og som selv kan stukturere sin dag. Som har hurtighed samtidig med at du er akkurat. Dine arbejdstider vil være flexible, men med en ugentlig fridag og arbejde hver anden weekend. Så dvs du kan selv have indflydelse på din faste fridag og dine arbejdstider, men arbejdstider vil primært være mødetid mellem kl. 5-7 på hverdage og weekend kl. 3.30. Du skal være faglig dygtig og brænde for dit fag. Du vil indgå i et team af 3 svende og mester. Vi vil gerne have en god stemning i bageriet og du må derfor gerne have noget humor, være frisk og kunne arbejde samtidig. Vi glæder os til at høre fra dig

Vi søger en bager til vores bageri i Lystrup. Vi har lige lavet helt ny butik og vil i gang med en masse nye tiltag og har derfor brug for en som kan hjælpe os. 

Er du træt af at lave masseproduktion og ønsker at lave et godt håndværk som du kan stå indenfor. Elsker du at lave kager og er faglig dygtig. Kunne du tænke dig at være med til at implementere isproduktion i vores forretning, som vi har planer om at få i vores sortiment, så snart vi har fundet den rigtige. 

Vi har brug for en selvstændig person som kan have mange bolde i luften og som selv kan stukturere sin dag. Som har hurtighed samtidig med at du er akkurat.

Dine arbejdstider vil være flexible, men med en ugentlig fridag og arbejde hver anden weekend. Så dvs du kan selv have indflydelse på din faste fridag og dine arbejdstider, men arbejdstider vil primært være mødetid mellem kl. 5-7 på hverdage og weekend kl. 3.30.

Du skal være faglig dygtig og brænde for dit fag.  

Du vil indgå i et team af  3 svende og mester.

Vi vil gerne have en god stemning i bageriet og du må derfor gerne have noget humor, være frisk og kunne arbejde samtidig. 

Vi glæder os til at høre fra dig

 

 

 

Lystrup Bageri I/S v/Thomas R Olesen & Jane B OlesenLystrup2019-04-06T00:00:002019-04-21T00:00:00
329987698Vi Mangler ny KollegaRobot Vi står om mangler en morgenfrisk bagersvend med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal være dygtig, ansvarsbevidst og brænde for dit fag. Weekend arbejde må påregnes, samt en ugentlig fridag. vi høre gerne fra dig snarest

Vi står om mangler en morgenfrisk bagersvend med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du skal være dygtig, ansvarsbevidst og brænde for dit fag.

Weekend arbejde må påregnes, samt en ugentlig fridag.

vi høre gerne fra dig snarest

Fru Nielsens BageriAarhus N2019-04-01T00:00:002019-05-04T00:00:00
330002311Bagersvend søgesRobot Vi søger en bagersvend til tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (primært natarbejde), og med arbejde hver anden weekend med en ugentlig fridag. Du skal være kvalitetsbevidst, mødestabil samt fleksibel. Henvendelse angående jobbet via mail: bederbageri@outlook.dk eller på tlf. 86936288

Vi søger en bagersvend til tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (primært natarbejde), og med arbejde hver anden weekend med en ugentlig fridag.

Du skal være kvalitetsbevidst, mødestabil samt fleksibel.

Henvendelse angående jobbet via mail: bederbageri@outlook.dk eller på tlf. 86936288 

 

 

BEDER BAGERI ApSBeder2019-04-08T00:00:002019-06-02T00:00:00
329981917BagerRobot Arbejdstiden er 37 timer ugl. - primært natarbejde. Arbejde hver 2. weekend - 1 ugl. fridag. Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdet omfatter alt i et bageri - dog primært gærdej. Det er et krav, at du er uddannet bager. Du skal være mødestabil, fleksibel og kvalitetsbevidst. Desuden skal du kunne arbejde selvstændigt, men også i et team. Henvendelse vedrørende jobbet til Pernille Jespersen på tlf. 86427963 eller via mail: logstorvejensbageri@email.dk

Arbejdstiden er 37 timer ugl. - primært natarbejde. 

Arbejde hver 2. weekend  - 1 ugl. fridag.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdet omfatter alt i et bageri - dog primært gærdej.

Det er et krav, at du er uddannet bager.

Du skal være mødestabil, fleksibel og kvalitetsbevidst.

Desuden skal du kunne arbejde selvstændigt, men også i et team.

Henvendelse vedrørende jobbet til Pernille Jespersen på tlf. 86427963 eller via mail: logstorvejensbageri@email.dk

Løgstørvejens Bageri I/SRanders SV2019-03-21T00:00:002019-05-16T00:00:00
330002242Kageelsker / konditorlærlingRobot Vi søger en bager eller kondtitorlærling til vores bageri i Lystrup. Vi har lige lavet helt ny butik og vil i gang med en masse nye tiltag og har derfor brug for en som kan hjælpe os. Vi søger dig som er morgenfrisk, energisk og flexibel. Vi tilbyder en uddannelse hvor du lærer at bage med grundopskrifter og Elsker du at lave kager og har taget grundforløbet, så du ved at det er den vej du vil. Vi har brug for en selvstændig person som kan have mange bolde i luften og som selv kan stukturere sin dag. Som har hurtighed samtidig med at du er akkurat. Dine arbejdstider vil være flexible, men med en ugentlig fridag og arbejde hver anden weekend. Så dvs du kan selv have indflydelse på din faste fridag og dine arbejdstider, men arbejdstider vil primært være mødetid mellem kl. 5-7 på hverdage og weekend kl. 3.30. Du skal være faglig dygtig og brænde for dit fag. Du vil indgå i et team af 2 svende og mester. Vi vil gerne have en god stemning i bageriet og du må derfor gerne have noget humor, være frisk og kunne arbejde samtidig. Vi glæder os til at høre fra dig

Vi søger en bager eller kondtitorlærling til vores bageri i Lystrup. Vi har lige lavet helt ny butik og vil i gang med en masse nye tiltag og har derfor brug for en som kan hjælpe os. 

Vi søger dig som er morgenfrisk, energisk og flexibel. Vi tilbyder en uddannelse hvor du lærer at bage med grundopskrifter og 

Elsker du at lave kager og har taget grundforløbet, så du ved at det er den vej du vil.  

Vi har brug for en selvstændig person som kan have mange bolde i luften og som selv kan stukturere sin dag. Som har hurtighed samtidig med at du er akkurat.

Dine arbejdstider vil være flexible, men med en ugentlig fridag og arbejde hver anden weekend. Så dvs du kan selv have indflydelse på din faste fridag og dine arbejdstider, men arbejdstider vil primært være mødetid mellem kl. 5-7 på hverdage og weekend kl. 3.30.

Du skal være faglig dygtig og brænde for dit fag.  

Du vil indgå i et team af  2 svende og mester.

Vi vil gerne have en god stemning i bageriet og du må derfor gerne have noget humor, være frisk og kunne arbejde samtidig. 

Vi glæder os til at høre fra dig

 

 

 

Lystrup Bageri I/S v/Thomas R Olesen & Jane B OlesenLystrup2019-04-06T00:00:002019-06-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Træt af fabriksproduktion og mangler håndværk som bager/ konditor

Lystrup Bageri I/S v/Thomas R Olesen & Jane B Olesen

Lystrup
Vi søger en bager til vores bageri i Lystrup. Vi har lige lavet helt ny butik og vil i gang med en masse nye tiltag og har derfor brug for en som kan hjælpe os. Er du træt af at lave masseproduktion og ønsker at lave et godt håndværk som du kan stå ...
Indrykket:6. april 2019
Udløbsdato:21. april 2019

Vi Mangler ny Kollega

Fru Nielsens Bageri

Aarhus N
Vi står om mangler en morgenfrisk bagersvend med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal være dygtig, ansvarsbevidst og brænde for dit fag. Weekend arbejde må påregnes, samt en ugentlig fridag. vi høre gerne fra dig snarest
Indrykket:1. april 2019
Udløbsdato:4. maj 2019

Bagersvend søges

BEDER BAGERI ApS

Beder
Vi søger en bagersvend til tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (primært natarbejde), og med arbejde hver anden weekend med en ugentlig fridag. Du skal være kvalitetsbevidst, mødestabil samt fleksibel. Henvendelse angående...
Indrykket:8. april 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Bager

Løgstørvejens Bageri I/S

Randers SV
Arbejdstiden er 37 timer ugl. - primært natarbejde. Arbejde hver 2. weekend - 1 ugl. fridag. Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdet omfatter alt i et bageri - dog primært gærdej. Det er et krav, at du er uddannet bager. Du skal være mødestabil, fleks...
Indrykket:21. marts 2019
Udløbsdato:16. maj 2019

Kageelsker / konditorlærling

Lystrup Bageri I/S v/Thomas R Olesen & Jane B Olesen

Lystrup
Vi søger en bager eller kondtitorlærling til vores bageri i Lystrup. Vi har lige lavet helt ny butik og vil i gang med en masse nye tiltag og har derfor brug for en som kan hjælpe os. Vi søger dig som er morgenfrisk, energisk og flexibel. Vi tilbyde...
Indrykket:6. april 2019
Udløbsdato:1. juni 2019