Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og selvstændig konsulent tilbydes plads i fremadstormende konsulenthus

I COLO er vi i øjeblikket åbne for henvendelser fra selvstændige konsulenter, der er klar til at gå skridtet videre og ønsker at indgå i et synergisk fællesskab, hvor administrativt bøvl er minimeret og vidensdeling, kollegial support og fagligt brændstof er en del af hverdagen.


COLO er et velfunderet, resultatorienteret konsulent-fællesskab bestående af en række dygtige og vellidte professionelle. Vores mission er at levere branchens bedste service indenfor consulting, search & selection.

Vi kender konsulentbranchen til bunds, og har med COLO skabt den ideelle platform for både kunder og konsulenter. Vores kunder kan altid regne med fantastisk service og leverance over niveau, og som en del af konsulenthuset, opnår du åbenlyse fordele ved fælles drift og markedsføring.


Du har et stærkt drive og er vant til en hverdag, hvor du arbejder aktivt, målrettet og selvstændigt for at nå dine mål - økonomisk som fagligt. Vi ser det som en fordel at favne bredt, og er åbne over for netop dit speciale. Det afgørende er, at du har bevist, at du kan drive en selvstændig forretning, og kan levere en ydelse, der matcher COLOs standarder.

Hos COLO møder du et fællesskab af ambitiøse men uformelle kolleger. Vi stortrives når vi inspirerer og udfordrer hinanden og samarbejder agilt og tværfagligt mod det bedste resultat. Derfor ligger det dig også naturligt at inspirere til nytænkning og samarbejde, ligesom kommunikation og salg er blandt dine kompetencer. Du er ikke bange for at dele ud af dit store netværk, og påskønner synergien ved at tænke ‘vi’ frem for ‘jeg’.

I en travl hverdag fremstår du robust og leder klogt i gode tider, men kan også hurtigt og smidigt geare om og udvise beslutsomhed, tydelighed og vedholdenhed, når der går en sky for solen. I sidste ende værdsætter vi, at dit personlige moralske og etiske kompas altid er skarpt kalibreret, at du er åben og nysgerrig og har lyst til at bidrage positivt til fællesskabet og en fortsat sund videreudvikling af COLO.

Kontakt os snarest for et møde eller en kop online kaffe, hvor vi i fællesskab kan granske kemien og diskutere mulighederne for samarbejde.

Du er også meget velkommen følge med i vores arbejde og hverdag på LinkedIn, Facebook og Instagram

De bedste hilsner fra alle os i COLO - Consulting, Search & Selection.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.