Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og selvstændig kontorelev til Vejdirektoratet i Aalborg

Kan du arbejde selvstændigt og har du lyst til at indgå i vores elevnetværk hvor der er fællesskab, faglig sparring og god trivsel? Er du positiv i din tilgang til andre mennesker og nysgerrig på at lære nyt – så er det lige dig vi søger.

Vejdirektoratet har brug for en engageret kontorelev med speciale i offentlig administration, som har interesse for trafiksikkerhed og forvaltning af en statslig myndighed.

Vi lægger vægt på både faglige og sociale kompetencer på vores kontor i Aalborg. Det er vigtigt, at vores medarbejdere har det godt med sine kolleger og trives i en uformel atmosfære, mens der stadig udføres et professionelt stykke arbejde. Derfor har vi i årets løb flere sociale arrangementer i afdelingerne.

Kontorelev med speciale i offentlig administration:
Dit uddannelsesforløb vil blive tilrettelagt, så du i løbet af din elevtid vil løse opgaver, primært i vores afdeling for Vintertrafik.

Som kontorelev i Vejdirektoratet skal du løse mange og varierede arbejdsopgaver i tæt kontakt med dine kolleger. Du får hos os en uddannelse som kontorelev med fokus på de administrative opgaver og du vil i din elevtid deltage i løsningen af de opgaver som Vejdirektoratet varetager.

Dine opgaver omfatter blandt andet journaliseringssystemer, sagsbehandling, mødetilrettelæggelse, procesbeskrivelser, timeregistrering/opgavefordeling samt fakturering. Som kontorelev i Vejdirektoratet vil du få et indgående kendskab til dagligdagen i en statslig myndighed.

Uddannelsen er tilrettelagt efter aftale med dit uddannelsessted.

Dine kvalifikationer:
Du har bestået grundforløbet og er interesseret i en elevplads hvor der er rigtig mange forskellige opgaver, og hvor du har kontakt til mange mennesker hver dag. Du arbejder systematisk, struktureret og er omhyggelig med dit arbejde. Du er ikke bange for at tage fat samt at give en hjælpende hånd, hvor der er behov for det, ligesom du sætter en stor ære i at få ting gjort færdige til den aftalte tid.

Du har flair for at benytte digitale værktøjer og kendskab til f.eks. Office pakken.

Send en motiveret ansøgning til os, hvis du har et bestået:

  • Grundforløb fra handelsskolen, som er påbegyndt før 31. juli 2015, og som giver adgang til kontoruddannelse med specialer
  • Eller hvis du efter 1. august 2015 har taget et grundforløb (GF 1 og 2) med EUX, eller et 5 eller 10 ugers kompetencegivende forløb for studenter på handelsskolen (hhx, stx, htx, hf)
  • Er du over 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at sende din realkompetencevurdering med (RKV).
Derudover regner vi med at du er god til dansk retskrivning, og så er det vigtigt, at du ikke er bange for at stille spørgsmål for at blive endnu dygtigere. Det er desuden en fordel, hvis du har kørekort (kategori B).

Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på http://www.vejdirektoratet.dk.

Få mere at vide om stillingen hos HR-konsulent Mia Zenia Steen på telefon 7244 7114 eller mist@vd.dk eller hos afdelingsleder Peter Risegaard Jakobsen på telefon 7244 2010 eller prj@vd.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn er i henhold til gældende overenskomst både under praktikken og skoleophold.

Ansættelsesperioden er i udgangspunkt 2 år (afhængig af f.eks. realkompetencevurdering). Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og vi ser frem til at byde dig velkommen mandag den 17. september 2018.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest søndag den 29. juli 2018. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside http://www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Svensk-talende elev søges

JI SPORT A/S

Brønderslev
Ji sport A S søger elev til vores svenske marked Tiltrædelse hurtigst muligt Ji Sport A S søger kontorelev, som taler og skriver svensk på et højt niveau. Ji sport A S er en dansk privatejet selskab, der sælger sportsudstyr til skole- og institution...
Indrykket:4. september 2018
Udløbsdato:30. oktober 2018

Administrationselev til Servicecenter Nord, Agri-Norcold A/S

AGRI-NORCOLD A/S

Rebild
Kunne du tænke dig, at være del af en virksomhed i rivende udvikling? Kan du li udfordringer og er du klar til at yde en indsats? Til vores Servicecenter Nord i Hobro søger vi en kontorelev indenfor administrationslinjen. Du vil blive en del af et t...
Indrykket:8. oktober 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

Administrativ medarbejder til Aalborg Forsyning

AFS Sekretariat, Administrativ

Aalborg Forsyning søger alsidig administrativ medarbejder, gerne med kendskab til juridiske opgaver og sagsgange, men vigtigst af alt lyst og evne til at yde en god faglig service.Har du en uddannelse inden for kontor eller en videregående administr...
Indrykket:11. oktober 2018
Udløbsdato:4. november 2018

Administrativ medarbejder til opgaver inden for selskabsret/fonde og foreninger

Skatteforvaltningen, Aalborg, Skibsbyggerivej

Aalborg
Har du lyst til at arbejde med selskabsskatteområdet? Og dermed lyst til at blive en del af en myndighed, som sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund? Så håber vi at høre fra dig! Spændende opgaver inden for selskaber og skat Enhed...
Indrykket:11. oktober 2018
Udløbsdato:26. november 2018

Kvalitetsbevidst teknisk medarbejder søges til Administrations- og Servicestyrelsen

Skatteforvaltningen, Aalborg, Skibsbyggerivej

Aalborg
Er du serviceminded og har du teknisk flair? Kan du bevare overblikket samt samarbejde med interne kunder og eksterne leverandører? Så er du måske vores kommende servicemedarbejder i Aalborg. I samarbejde med din kollega, får du ansvaret for, at byg...
Indrykket:11. oktober 2018
Udløbsdato:28. oktober 2018