Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig pædagogisk leder til Låsby Skole

Låsby skole er en skole i en rivende udvikling. Vi er en almenskole med 350 elever med to spor fra 0. – 9. klasse. Vores mål er at danne vore børn og unge socialt, personligt og fagligt, så de kan blive hele mennesker og dygtige medborgere.

Låsby ligger midt imellem Aarhus og Silkeborg - kun 20 min. fra Aarhus Centrum – og midt i det naturskønne Søhøjland. Låsby by og Skanderborg Kommune er et vækstområde med voksende indbyggertal. Der bor pt. ca. 2000 indbyggere i Låsby og vi forventer en 20-25 % vækst i de kommende år. I Låsby vil du møde et aktivt og stærkt lokalmiljø, og opleve et tæt samarbejde imellem skole og lokalsamfund. Skolerne i Skanderborg Kommune nyder stor frihed til at drive og sætte rammerne for den gode skole, i samarbejde med et professionelt og agilt fagsekretariat.

Vi søger en dygtig og ambitiøs pædagogisk leder til vores mellemtrin og udskoling, der i et tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam, vil være med til at sætte fokus på hver enkelt elev og deres potentiale for at vokse og udvikle sig i fællesskabet. Vi arbejder ud fra en grundantagelse om, at alle børn og voksne, altid gør det bedste de kan. Som professionelle er det derfor vores opgave, at skabe de rammer der sikre, at vore børn og unge kan vokse og mestre verden.

Vi ser gerne, at du:

  1. brænder for pædagogisk udvikling tæt på børnene
  2. holder dig opdateret i det pædagogiske felt, og måske har en kandidat eller et diplom i pædagogik, en vejleder uddannelse el. lign.
  3. er uddannet lærer og har erfaring med målgruppen -9. kl.
  4. har erfaring med at guide eller lede andre i deres pædagogiske arbejde
  5. er god til at kommunikere og omsætte skolens værdier til praksis
  6. er struktureret, lydhør og ordentlig i din tilgang til elever, forældre og personale
  7. vil den brede folkeskole og kan se styrken i et lokalsamfund, hvor vi kender hinanden
  8. har ledelseserfaring (ikke nødvendigvis en lederuddannelse), enten som leder i folkeskolen eller fra andre arenaer i eller udenfor skolen.

I Skanderborg Kommune arbejder vi på tværs af skoler og fagsekretariat. Du vil derfor kunne drage nytte af stærke netværk og få rig mulighed for faglig sparring og udvikling, på tværs af skoler og andre sparringspartnere.

Ansøgning med CV, eksamensbeviser, samt relevante anbefalinger sendes senest søndag den 4. oktober. 1. samtale vil finde sted den 20. oktober og en evt. 2 samtalerunde den 27. oktober, begge samtaler vil blive afholdt fra kl. 16.00.

Imellem 1. og 2. runde vil der skulle gennemføres en test. Det vil finde sted den 22. oktober. Det praktiske omkring testen aftales med HR i Skanderborg Kommune, hvis aktuelt.

Forventet tiltrædelse snarest muligt eller omkring 1. december.

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Peter Bech på 30 59 67 05 for spørgsmål eller om muligt et besøg på skolen.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.