Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig PHP full-stack udvikler til SaaS vækstvirksomhed

Bliv en del af det dedikerede team bag nyudviklet system til tandlægeklinikker: ClinicDrive. Løsningen blev introduceret til det danske marked i august i 2020, efterspørgslen er stor, og vi får dagligt nye kunder på løsningen.

Vi har udviklet en sammenhængende løsning, der går på tværs af alle de administrative opgaver i tandlægeklinikken. Fundamentet er på plads, og løsningen er innovativ og nyskabende, men nu har vi brug for dig, der kan tage hånd om den videre udvikling. I samarbejde med vores CEO får du en helt afgørende rolle for den videre udvikling af ClinicDrive, og der er allerede mange opgaver at tage fat på.

Hvem er du?

Du har indsigt, kapacitet og overblik til at arbejde hen imod yderligere områder af den nuværende løsning, internationalisering og udvidelse til øvrige sundhedsområder. Samtidig trives du med at indgå i et dynamisk start-up miljø med højt humør og tempo.

Vi forventer bl.a. af dig, at du udfylder rollen som

  • Fullstack hands-on PHP udvikler (herunder meget gerne konkret dokumenteret erfaring med restfull api’er i PHP, Laravel og frontend frameworket Angular)
  • Systemarkitekt med det overordnede systemansvar og prioritering af udviklingsopgaver ifht. brugerbehov og markedsprioriteringer
  • Third level support på løsningen, hvis der er udfordringer, som vi andre ikke kan hjælpe kunderne med.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores CEO og sammen udgør I en central kerne i virksomheden. Vi forventer, at du mestrer en høj grad af selvledelse, at du tager ansvar og udfordrer og at tæt konstruktivt samarbejde i teams er en selvfølgelighed for dig.

Hvem er ClinicDrive?

Vi er en startup-virksomhed, der har udviklet en interaktiv og brugervenlig platform, som forenkler den daglige drift og ledelse i tandlægeklinikker i Danmark. Innovationsfonden har via InnoBoosterprogrammet investeret i udviklingen af ClinicDrive, fordi de har vurderet, at vores idé er nyskabende og endnu ikke findes på markedet.

Løsningen er nu i drift, og vi er parate til at tage den til nye højder. Blandt andet vil vi udvikle og udvide vore services til også at omfatte resten af sundhedssektoren, samt ekspandere til andre lande, hvor vækstpotentialet er endnu større.

Hvad tilbyder ClinicDrive?

Du kommer til at indgå i et ambitiøst start-up miljø, hvor du får rig mulighed for at sætte dit præg på både systemet og virksomhedskulturen. Du får en høj grad af selvstændighed og fleksibilitet i forhold til planlægning og udførsel af opgaver. Vi har kontor i Vejle, men hvor du befinder dig, er ikke så vigtigt, så længe vi finder ud af modeller, hvor vi interagerer og skaber værdifuldt samarbejde. Vi prioriterer faglig udvikling højt og henter gerne hjælp udefra. Vi har masser af fart på, godt humør og en uformel omgangstone. 

Du kan læse mere om os på www.clinicdrive.dk Har du yderligere spørgsmål kan Merethe Stjerne Thomsen kontaktes på telefon +45 25 36 78 78. Er du interesseret i jobbet, skal ansøgningen sendes til merethe@clinicdrive.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.