Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig servicemontør med forstand på motorer

Ramsdal Profil Match søger en montør med forstand på motorer og dieselgeneratorer til kunde i Vejle.

Veletableret international virksomhed

Virksomheden udvikler, vedligeholder og leverer generatoranlæg til hele verden. De benytter den nyeste teknologi, og deres mange års erfaring til at levere og skabe driftsikkerhed til deres kunder 24/7. 

Vores kunde går højt op i at skabe sunde miljø- og arbejdsforhold. De ved, at vejen til succes skabes igennem deres engagerede og dygtige medarbejdere.

Fleksibilitet og teknisk snilde

Du bliver en del af virksomhedens serviceteam, som varetager al service og klargøring af materiel – både hos kunderne og på virksomhedens eget værksted.

Du vil bruge det meste af din tid på værkstedet i Vejle, hvor alle generatorer skal efterses, vedligeholdes og klargøres til næste kunde. Hos kunderne vil du stå for tilslutning, opstart og gennemgang af produktet med kunden.

De fleste rejsedage vil forekomme i sommerhalvåret, som er højsæson for virksomheden. Du vil efter aftale indgå i vagttelefonordningen i serviceteamet.

Du har hænderne skruet rigtigt på…

Og vi ser gerne, at du har erfaring som servicetekniker, mekaniker eller lignende. Du kan lide at være en del af et stærkt fællesskab, men trives samtidig med selvstændigt arbejde. Det er vigtigt, at du har viljen til at lære. Vi forventer, at:

  • Du har truckcertifikat (krav)
  • Du har et fornuftigt IT kendskab
  • Du er fleksibel i forhold til overarbejde
  • Du kan læse, skrive, tale og forstå dansk
  • Du har forstand på mekanikken i en generator

Herudover er det en fordel, hvis du:

  • Kan engelsk i skrift og tale
  • Du har viden om og erfaring med el

Dine arbejdstider

Arbejdet foregår på dagshold fra 8-16, men overarbejde vil forekomme i forbindelse med spidsbelastninger. Der er tale om længerevarende vikariat på fuldtid.

Løn: Efter overenskomst og kvalifikationer

Opstart: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansøgning:

Hvis jobbet lyder interessant for dig, ser vi frem til at modtage dit CV og ansøgning (inkl. Billede) på e-mail js@ramsdalgruppen.dk, mærket ”servicemontør”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til John Sylvester på +45 42 17 46 60.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her