Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig SSH i dagvagt til Middelfart hjemmepleje

Middelfart udegruppe søger en dygtig social- og sundhedshjælper, da en god kollega venter sig :-)

Det er et vikariat indtil d. 31.12.2021, med god mulighed for fastansættelse, timetal efter aftale, og fortrinsvis i dagvagt. Vi arbejder hver 2. weekend, og du har mulighed for at komme med ønsker til vagtplanen.
Vi er ca. 50 ansatte, og møder ind på Fænøsund Plejehjem. Kan du starte 01.12.2020, vil det være perfekt, men vi venter gerne på den rigtige, som passer lige ind til vores gruppe :-)

Vi er en hjemmeplejegruppe, der nyder at cykle på el-cykler rundt til borgerne i indre by, og vi har mange spændende opgaver. Mange af vores borgere lider af demens, eller er psykisk sårbare. Tænker du ud af boksen, og har masse af ideer til at få borgerne til at lykkes, havner du det rigtige sted. Vi arbejder rehabiliterende og dokumenterer i nexus. Vi har ugentlige sparringsmøder.

Vi er en gruppe der trives rigtig godt sammen, og det er vigtig for os, at der er plads til alles forskelligheder. Vi har lige haft trivselsmåling og vi ligger helt i top. Om du er nyuddannet eller erfaren, betyder ikke så meget, bare du har lyst til arbejdet i en hjemmeplejegruppe, og til at gøre en forskel for vores borgere. Vi skal nok sørge for at lære dig godt op.

Er du interesseret i et meningsfyldt job i Middelfart udegruppe, så kom og besøg os, eller ring eller skriv til leder Lisbeth Flaskager på 21223046 eller mail Lisbeth.flaskager@middelfart.dk
 

Ansøgningsfrist: torsdag d. 22. oktober 2020

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 28. oktober 2020

Stillingerne skal søges online via elektronisk link på denne side. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam”/”Uønsket post”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.