Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig student til Energistyrelsens bioenergienhed

Er du en videbegærlig studerende med interesse for bioenergi? Vil du være med til at implementere den nye klimaaftale og omstille Danmark til bæredygtig og vedvarende energi? Så er du den rigtige til stillingen som studentermedhjælper i Energistyrelsens Center for vedvarende energi. Vi søger en student, som har lyst til at arbejde med analyser og sagsbehandling i forhold til biomasse-, biogas- og biobrændstofområdet.

Om jobbet Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at hjælpe centrets bioenergienhed, som bl.a. står for reguleringen af støtte til biomasse og biogas, hvilket også omfatter udarbejdelse af faglige analyser, beregninger og dataanalyser. Som opfølgning på klimaaftalen fra juni 2020 skal der udvikles nye udbud for biogas og andre grønne gasser, og vi skal implementere nye EU-krav om bl.a. bæredygtighed og anvendelse af biobrændstoffer til transport.

Du vil blive en del af den daglige drift i bioenergienheden og bistå med at koordinere arbejdet og gennemføre mindre faglige analyser, som kan kræve involvering af andre ministerier, konsulenter og eksterne interessenter. Der vil også være opgaver med opdatering af hjemmesider, informationssøgning, udarbejdelse af præsentationer og svar på henvendelser og behandling af data. Ud over arbejdet med bioenergi, vil du sammen med centerets øvrige studenter, skulle hjælpe til med praktiske opgaver.

Om dig Vi forventer, at du er i gang med din bachelor eller lige er startet på din kandidatuddannelse (natur-/biovidenskab, ingeniør el. lign) samt at du har indsigt i og interesse for energiområdet. Det er en fordel, hvis du har viden om bioenergi, herunder især anvendelsen af fast biomasse og produktion af biogas. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med medarbejdere i området, men du skal også kunne arbejde selvstændigt.

Ved besættelse af stillingen vil der blive lagt vægt på:

  • Forudsætninger for at arbejde med bioenergiområdet,
  • gode formidlingsevner, især på skrift,
  • erfaring med tal og databehandling,
  • kendskab til analyser på energiområdet (tekniske eller økonomiske),
  • evnen til at arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret med dine opgaver samt
  • gode IT-færdigheder
Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 500 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier.

Løn- og ansættelsesvilkår Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og der kan tilrettelægges med fleksibilitet i forhold til eksamen og undervisning.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fælles Overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer i statens tjeneste (HK).

Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Lars Martin Jensen, telefon 3392 7607 eller teamleder Rasmus Tengvad, telefon 3392 6839

Ansøgning Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget.

Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis/karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest den 22. september 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.