Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig studentermedhjælper til Vurderingsstyrelsens ledelsessekretariatet

Er du studerende og kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med ledelsessupport og arbejde med analyse og kommunikation i en virksomhed i udvikling? Så er jobbet som student i Vurderingsstyrelsens ledelsessekretariat i Roskilde noget for dig.

Dine opgaver

Du vil blive en del af Vurderingsstyrelsens ledelsessekretariat, der understøtter topledelsen ved at koordinere og sætte strategisk retning på tværs samt sikre, at Folketingets, ministerens og ledelsens beslutninger når ud i hele organisationen. Tilsvarende bidrager kontoret med pressehåndtering og dialog med styrelsens omverden. Endelig sikrer kontoret tværgående beslutningsoplæg til minister, departement og topledelse samt koordinationen med de øvrige institutioner i og uden for Skatteministeriets ressort.

Vi gør en dyd ud af at spille hinanden gode, og af at udvikle os med vores opgaver. Du vil derfor hurtigt få ansvar og mulighed for at komme tæt ind på administrative, faglige og politiske problemstillinger på alle niveauer.

Du vil i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere komme til at arbejde med:

  • Koordination og visitering af sager og bestillinger mellem Skatteministeriets departement, styrelserne på Skatteministeriets område, andre offentlige myndigheder
  • Bidrag til kontorets og afdelingens analysearbejder og afklaringer af tværgående, strategiske problemstillinger og udarbejde beslutningsoplæg om samme. Det vil derfor være en fordel hvis du har lyst og flair for at arbejde med analyse i f.eks. Excel, R mv.
  • Hjælp til direktionen med få sagsgange og forberedelse til møder til at køre i en hektisk hverdag
  • Bidrag til præsentationer og kommunikationsprodukter til ekstern og intern brug.
Dine præcise opgaver vil afhænge af din profil og de løbende arbejder i kontoret.

Du skal kunne arbejde på hverdage, men til gengæld tilbyder vi i gennemsnit 15 timers ugentligt studierelevant arbejde. Der er stor frihed til at planlægge arbejdstiden efter dine forelæsninger og eksamensperioder.

Din profil

Vi forestiller os, at du læser en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse, fx stud.scient.adm., stud.scient.pol., stud.polit. m.fl. og er muligvis et par år inde i studiet.

Vi leder efter en ansvarsbevidst og fleksibel studentermedhjælper, som går nysgerrigt og engageret ind i de opgaver, der skal løses, uanset type og deres karakter.

Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt på alle niveauer, og at du arbejder velstruktureret med sans for detaljer. Du kan arbejde både alene med egne opgaver eller sammen med dine kollegaer.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ’søg stillingen’ senest den 21. januar 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 4.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Sara Ramskov Larsen på sara.larsen@vurdst.dk eller 72 37 10 01 eller til kontorchef i ledelsessekretariatet, Steffen Uglvig Jensen på suj@vurdst.dk eller 72 37 04 28.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i Skatteministeriet. Ansættelse er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Din arbejdsplads er placeret i Ny Østergade 9-11, 4000 Roskilde.

Forud for ansættelse indhentes straffeattest.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Om Vurderingsstyrelsen
’Vi sikrer, at boligejerne får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering’

Vurderingsstyrelsens opgave er at udarbejde mere retvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag. Vores værdier er ansvar, udsyn, faglighed og samarbejde.

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder. De er alle i spil i dagligdagen, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, hvor alle trives, tager ansvar og bidrager til den fælles opgave. Vi har et godt kollegaskab med en uformel omgangstone og vi tror på, at en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv giver motiverede og tilfredse medarbejdere.

Vurderingsstyrelsen er en arbejdsplads i vækst, og vi har derfor løbende brug for nye, engagerede kolleger.

Læs mere om Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.