Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig til truckkørsel og lagerarbejde? Se her!

Er du en dygtig truckfører, som er kvalitetsbevidst, fleksibel og klar til yde en indsats? Har du samtidig en positiv indstilling til dit arbejde? Så er du måske en af de lagermedarbejdere, vi søger til vores kunde i Hedensted Kommune.

Der er tale om et try&hire forløb i et længevarende vikariat, som for den rette medarbejder, evt. kan føre til fastansættelse.

Arbejdstiden er aftenhold fra 14:15-22:30, mandag-fredag

 

Faglige kvalifikationer:

Truckcertifikat.

Fortrolig med IT.

Gerne erfaring med lagerarbejde.

Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager)

 

Personlige kvalifikationer:

Du er

- Mødestabil

- Kvalitetsbevidst og omhyggelig

- Fleksibel og effektiv

- Kan godt lide at arbejde

- Erfaren truck er en fordel, men ikke et krav.

 

Arbejdet består i:

Forskellige opgaver indenfor lager, pluk, pakkeri og truckkørsel.

 

 

VENLIGST KUN SKRIFTLIG HENVENDELSE TIL:

Hedensted@handson.dk

Mærk ansøgning med:

Lager


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330034478Phoenix-98c4cc4c12019-05-29T00:00:00Dygtig til truckkørsel og lagerarbejde? Se her!

Er du en dygtig truckfører, som er kvalitetsbevidst, fleksibel og klar til yde en indsats? Har du samtidig en positiv indstilling til dit arbejde? Så er du måske en af de lagermedarbejdere, vi søger til vores kunde i Hedensted Kommune.

Der er tale om et try&hire forløb i et længevarende vikariat, som for den rette medarbejder, evt. kan føre til fastansættelse.

Arbejdstiden er aftenhold fra 14:15-22:30, mandag-fredag

 

Faglige kvalifikationer:

Truckcertifikat.

Fortrolig med IT.

Gerne erfaring med lagerarbejde.

Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager)

 

Personlige kvalifikationer:

Du er

- Mødestabil

- Kvalitetsbevidst og omhyggelig

- Fleksibel og effektiv

- Kan godt lide at arbejde

- Erfaren truck er en fordel, men ikke et krav.

 

Arbejdet består i:

Forskellige opgaver indenfor lager, pluk, pakkeri og truckkørsel.

 

 

VENLIGST KUN SKRIFTLIG HENVENDELSE TIL:

Hedensted@handson.dk

Mærk ansøgning med:

Lager

2019-06-15T01:00:14.263 Er du en dygtig truckfører, som er kvalitetsbevidst, fleksibel og klar til yde en indsats? Har du samtidig en positiv indstilling til dit arbejde? Så er du måske en af de lagermedarbejdere, vi søger til vores kunde i Hedensted Kommune. Der er tale om et try hire forløb i et længevarende vikariat, som for den rette medarbejder, evt. kan føre til fastansættelse. Arbejdstiden er aftenhold fra 14:15-22:30, mandag-fredag Faglige kvalifikationer: Truckcertifikat. Fortrolig med IT. Gerne erfaring med lagerarbejde. Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager) Personlige kvalifikationer: Du er - Mødestabil - Kvalitetsbevidst og omhyggelig - Fleksibel og effektiv - Kan godt lide at arbejde - Erfaren truck er en fordel, men ikke et krav. Arbejdet består i: Forskellige opgaver indenfor lager, pluk, pakkeri og truckkørsel. VENLIGST KUN SKRIFTLIG HENVENDELSE TIL: Hedensted@handson.dk Mærk ansøgning med: Lager11jobnet98c4cc4c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-14T00:00:000000https://handson.dk/regster0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandBillund3526251HANDSON IVS11Hedensted 87228722HedenstedDKDanmark0vejle@handson.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent759681JobNet4987231498723110013-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=98c4cc4chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=98c4cc4chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=98c4cc4c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=98c4cc4c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonDygtig til truckkørsel og lagerarbejde? Se her!1Dansk3Læse/ tale833401Truckfører12Transport og logistik361806478Thomas Vestergaardvejle@handson.dkDKDanmarkDKDanmark330095613Truckfører søges til vores kunde i Nørre SnedeRobot Vi søger en truckfører med erfaring af kørsel med El-stabler og gaffeltruck. Vikariatet er et 3 månedsvikariat med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er på dagholdet fra kl. 7.00 til 15.30 Start hurtigst muligt Arbejdsopgaverne består af kørsel med truck. pluk og pakke opgaver samt fejning og renholdelse af arbejdsområdet. Personlige kvalifikationer: Mødestabil Fleksibel i forhold til arbejdsopgaverne Truckcertifikat og gyldigt kørekort Tale og forstå dansk, dette pga. sikkerheden Det er en fordel med egen bil, da det grundet arbejdstiderne kan være svært at komme til virksomheden med offentlig transport. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, disse samtaler vil foregår i Billund. Er det lige dig vi mangler, så send CV og ansøgning til job@handson.dk

Vi søger en truckfører med erfaring af kørsel med El-stabler og gaffeltruck. 

Vikariatet er et 3 månedsvikariat med mulighed for forlængelse.  

Arbejdstiden er på dagholdet fra kl. 7.00 til 15.30

Start hurtigst muligt 

Arbejdsopgaverne består af kørsel med truck. pluk og pakke opgaver samt fejning og renholdelse af arbejdsområdet.  

Personlige kvalifikationer:

 • Mødestabil
 • Fleksibel i forhold til arbejdsopgaverne
 • Truckcertifikat og gyldigt kørekort 
 • Tale og forstå dansk, dette pga. sikkerheden       

Det er en fordel med egen bil, da det grundet arbejdstiderne kan være svært at komme til virksomheden med offentlig transport.

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, disse samtaler vil foregår i Billund.

Er det lige dig vi mangler, så send CV og ansøgning til job@handson.dk

HANDSON IVSBillund2019-09-25T00:00:002019-10-18T00:00:00
330083365Truckfører med overblik søges til længerevarende vikariatRobot Vi søger op til flere truckførere til længerevarende vikariat hos vores kunde i Kolding. Om stillingen: Du vil indgå i et fast 3-holds rul. Der vil være løbende opstart. Arbejdsopgaverne vil hovedsagligt være sortering og truckkørsel. Om dig: - Du skal have truckcertifikat - Du har gerne erfaring med sortering og pakning - Du er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret omkring dit arbejde - Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt i travle situationer - Du læser, skriver og taler dansk på et rimeligt niveau - Du er mødestabil - Du kan fremvise frisk straffeattest Hvis stillingen lyder interessant, bedes du oprette en profil via http: www.medarbejderne.axp.dk tabindex -1 hvorefter du vil blive kaldt ind til en vikarsamtale. Samtalen vil foregå i Vejen. I jobkode skriver du Truckfører . Grundet persondataforordningen vil ansøgninger via email IKKE blive taget i betragtning, og vil blive slettet. Er du allerede oprettet i vores emnebank, så kontakt os gerne. Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Louise Hartebeck på tlf.: 30 82 01 81 på hverdage mellem kl. 10:00 - 14:00. Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar- og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er en stærk aktør på det danske marked. Vi har mere end 15 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløsninger på stort set alle niveauer, og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Medarbejderne ApS er landsdækkende og er repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa, Herning, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste.

Vi søger op til flere truckførere til længerevarende vikariat hos vores kunde i Kolding.

 

Om stillingen:

Du vil indgå i et fast 3-holds rul.

Der vil være løbende opstart. 

Arbejdsopgaverne vil hovedsagligt være sortering og truckkørsel.

 

Om dig:

- Du skal have truckcertifikat

- Du har gerne erfaring med sortering og pakning

- Du er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret omkring dit arbejde

- Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt i travle situationer

- Du læser, skriver og taler dansk på et rimeligt niveau 

- Du er mødestabil 

- Du kan fremvise frisk straffeattest

 

Hvis stillingen lyder interessant, bedes du oprette en profil via http://www.medarbejderne.axp.dk" tabindex="-1 hvorefter du vil blive kaldt ind til en vikarsamtale. Samtalen vil foregå i Vejen.

I jobkode skriver du "Truckfører".

Grundet persondataforordningen vil ansøgninger via email IKKE blive taget i betragtning, og vil blive slettet.

Er du allerede oprettet i vores emnebank, så kontakt os gerne.

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Louise Hartebeck på tlf.: 30 82 01 81 på hverdage mellem kl. 10:00 - 14:00.

 

Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar- og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er en stærk aktør på det danske marked. Vi har mere end 15 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløsninger på stort set alle niveauer, og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og er repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa, Herning, Ringsted og Høje Taastrup.

Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste.

Medarbejderne ApSVejen2019-09-03T00:00:002019-10-29T00:00:00
330101679Erfaren truckførerBasic Hos H. Daugaard A S har vi meget travlt og søger derfor en erfaren truckfører gerne erfaring med store trucks (16 33 tons), og er du fleksibel, lærenem og kan have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega i Kolding og eller Vejle. OpgaverLosning og tømning af biler, banevogne samt skibeAnden forefaldende lagerarbejdeFaglige kompetencerDu har erfaring fra lagerarbejdeDu arbejder struktureret og effektivtDu er selvkørende og tager aktiv del i arbejdsopgaverneDu er ansvarsbevidst og pålideligDu har ordenssans, er omhyggelig og kvalitetsbevidst.Truckerfaring - gerne fra store trucks (16-33 tons)Personlige egenskaberDu er omgængelig og imødekommendeDu er stabil og møder til tidenKendskab til engelsk og eller tysk er en fordelNormal arbejdstid er mandag til torsdag fra 07:00 til 15:30, fredag 07:00 til 15:00 Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Michael Dixi Nielsen på 79 38 12 44 eller på email mdn@h-daugaard.dk. Ansøgning med CV sendes via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: h-daugaard.ofir.com
Hos H. Daugaard A/S har vi meget travlt og søger derfor en erfaren truckfører – gerne erfaring med store trucks (16 – 33 tons), og er du fleksibel, lærenem og kan have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega i Kolding og/eller Vejle.

Opgaver
 • Losning og tømning af biler, banevogne samt skibe
 • Anden forefaldende lagerarbejde
Faglige kompetencer
 • Du har erfaring fra lagerarbejde
 • Du arbejder struktureret og effektivt
 • Du er selvkørende og tager aktiv del i arbejdsopgaverne
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig
 • Du har ordenssans, er omhyggelig og kvalitetsbevidst.
 • Truckerfaring - gerne fra store trucks (16-33 tons)
Personlige egenskaber
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Kendskab til engelsk og/eller tysk er en fordel
Normal arbejdstid er mandag til torsdag fra 07:00 til 15:30, fredag 07:00 til 15:00

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Michael Dixi Nielsen på 79 38 12 44 eller på email mdn@h-daugaard.dk.

Ansøgning med CV sendes via knappen "Send ansøgning".

Se mere på vores ansøgersite: https://h-daugaard.ofir.com

ORS/Small/5bceaf4b_logo.pngH. Daugaard A/SKolding2019-10-07T11:02:01.4472019-11-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Truckfører søges til vores kunde i Nørre Snede

HANDSON IVS

Billund
Vi søger en truckfører med erfaring af kørsel med El-stabler og gaffeltruck. Vikariatet er et 3 månedsvikariat med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er på dagholdet fra kl. 7.00 til 15.30 Start hurtigst muligt Arbejdsopgaverne består af kørsel ...
Indrykket:25. september 2019
Udløbsdato:18. oktober 2019

Truckfører med overblik søges til længerevarende vikariat

Medarbejderne ApS

Vejen
Vi søger op til flere truckførere til længerevarende vikariat hos vores kunde i Kolding. Om stillingen: Du vil indgå i et fast 3-holds rul. Der vil være løbende opstart. Arbejdsopgaverne vil hovedsagligt være sortering og truckkørsel. Om dig: - Du s...
Indrykket:3. september 2019
Udløbsdato:29. oktober 2019

Erfaren truckfører

H. Daugaard A/S

Kolding
Hos H. Daugaard A S har vi meget travlt og søger derfor en erfaren truckfører gerne erfaring med store trucks (16 33 tons), og er du fleksibel, lærenem og kan have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega i Kolding og eller Vejle. Opga...
Indrykket:7. oktober 2019
Udløbsdato:10. november 2019