Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig Tilsynsførende til Aarhus - er du vores nye kollega


Kvalitetssikring hos kunderne
ISS søger en dygtig og serviceminded Tilsynsførende til vores kunder i Aarhus. Som Tilsynsførende deltager du i selve udførelsen af den daglige serviceleverance i form af rengøring på kontrakten og er samtidig ansvarlig for ledelse og tilsyn af 5 dygtige medarbejdere. Dine arbejdsopgaver er derfor ligeligt fordelt mellem udførende rengøring og ledelse.

Din vigtigste ledelsesopgave er at lede og motivere medarbejderne, så de varetager opgaverne og kundens interesse effektivt og professionelt. Du er ansvarlig for planlægning og koordinering af den daglige rengøring, samt introduktion og instruktion af nye medarbejdere i anvendelse af rengøringsmidler, arbejdsmetoder, ergonomi og kvalitet.

Du får dermed mulighed for at få en vigtig rolle og et vigtigt ansvar i at sikre en høj kvalitet og god service overfor kunden, som du dagligt er i kontakt med.

Stillingen er på 37 timer ugentligt, som er placeret fra mandag til fredag i nattetimerne fra kl. 01:00.


Serviceminded og dygtig til at kommunikere
Den helt rette kollega som Tilsynsførende har erfaring med rengøring og ledelsesopgaver fra tidligere stillinger. Du har herfra opnået et godt overblik, et kritisk øje for detaljen og et stærkt menneskekendskab.

Derudover matcher du gerne følgende:

  • Du er som leder dygtig til at opbygge relationer. Du ved ingen medarbejder eller opgave er ens, og dermed kræver en tilpasset ledelsesstil.
  • Du har empati og forståelse for dine medarbejdere, men formår at skære igennem, når der er behov for det.
  • Du er udadvendt og serviceminded helt ud til fingerspidserne.
  • Du er dygtig til at kommunikere, såvel skriftligt som mundtligt, både på dansk og engelsk.
  • Samtidig er det vigtigt i stillingen, at du er fleksibel i forhold til dine arbejdstider ved ferie og sygdom i teamet.

Ansøgning
Er du vores ny kollega, så send os gerne din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link inden d. 21. oktober 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Rikke Christensen, tlf. 29 43 46 77.


Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.