Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig trækkerchauffør søges

Vi har travlt og søger derfor chauffør

Er du frisk, udadvendt, ansvarsbevidst og kan du arbejde selvstændigt? Så er det måske lige netop dig, vi søger som vores nye chauffør til LBP Transport.

Du kører ud fra Svendborg mandag morgen og er udeliggende til fredag. Dagen forinden har du dog modtaget en køreplan på din arbejdstelefon, så du ved, hvor du skal hen.

Bilerne køre fast for Frode Laursen med dagligvarer, anden kørsel kan dog forekomme. Du møder i din hverdag mange forskellige kunder, hvorfor det er vigtigt at du er servicemindet.

Kvalifikationer:

Gyldigt EU og førerkort er et must samt kørekort CE og Truckcertifikat, derudover er ADR en fordel men ikke et krav.

Du skal være omhyggelig med bilen og godset. God omgangstone og samarbejdsvilje er i selv et must.

Tøv ikke med at søge, da opslaget fjernes så snart den rette chauffør er fundet.

Har du ikke modtaget svar på din ansøgning indenfor 14 dage, er jobbet gået til en anden.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044253Phoenix-cd4656ee12019-06-16T00:00:00Dygtig trækkerchauffør søges

Vi har travlt og søger derfor chauffør

Er du frisk, udadvendt, ansvarsbevidst og kan du arbejde selvstændigt? Så er det måske lige netop dig, vi søger som vores nye chauffør til LBP Transport.

Du kører ud fra Svendborg mandag morgen og er udeliggende til fredag. Dagen forinden har du dog modtaget en køreplan på din arbejdstelefon, så du ved, hvor du skal hen.

Bilerne køre fast for Frode Laursen med dagligvarer, anden kørsel kan dog forekomme. Du møder i din hverdag mange forskellige kunder, hvorfor det er vigtigt at du er servicemindet.

Kvalifikationer:

Gyldigt EU og førerkort er et must samt kørekort CE og Truckcertifikat, derudover er ADR en fordel men ikke et krav.

Du skal være omhyggelig med bilen og godset. God omgangstone og samarbejdsvilje er i selv et must.

Tøv ikke med at søge, da opslaget fjernes så snart den rette chauffør er fundet.

Har du ikke modtaget svar på din ansøgning indenfor 14 dage, er jobbet gået til en anden.

2019-08-12T00:53:37.153 Vi har travlt og søger derfor chauffør Er du frisk, udadvendt, ansvarsbevidst og kan du arbejde selvstændigt? Så er det måske lige netop dig, vi søger som vores nye chauffør til LBP Transport. Du kører ud fra Svendborg mandag morgen og er udeliggende til fredag. Dagen forinden har du dog modtaget en køreplan på din arbejdstelefon, så du ved, hvor du skal hen. Bilerne køre fast for Frode Laursen med dagligvarer, anden kørsel kan dog forekomme. Du møder i din hverdag mange forskellige kunder, hvorfor det er vigtigt at du er servicemindet. Kvalifikationer: Gyldigt EU og førerkort er et must samt kørekort CE og Truckcertifikat, derudover er ADR en fordel men ikke et krav. Du skal være omhyggelig med bilen og godset. God omgangstone og samarbejdsvilje er i selv et must. Tøv ikke med at søge, da opslaget fjernes så snart den rette chauffør er fundet. Har du ikke modtaget svar på din ansøgning indenfor 14 dage, er jobbet gået til en anden.11jobnetcd4656ee100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-11T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborg3548165LBP Transport11Skovmøllevej 175881Skårup FynDKDanmark0Lennartbrandtpetersen@gmail.comDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent779134JobNet5005615500561510016-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cd4656eehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=cd4656eehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cd4656ee&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cd4656ee&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonDygtig trækkerchauffør søges1Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik362103578Lennartbrandtpetersen@gmail.comLennartbrandtpetersen@gmail.comDanmarkDanmark330099041Søger Chauffør til kurérkørselRobot Søger ansvarsfuld og stabil medarbejder til at køre fast rute i Svendborg. Der startes i Kolding kl. 06:00 hvor du fylder bilen op. Arbejdstiden ligger mellem 06:00 og 15:00 mandag til fredag men du er oftest færdig før tid. Bilen stilles til rådighed. Krav: Chaufførbevis til varebil Kørekort B Godt overblik Straffeattest skal fremvises Taler og forstår dansk Ønskes mere information kontakt telefonisk

Søger ansvarsfuld og stabil medarbejder til at køre fast rute i Svendborg.

Der startes i Kolding kl. 06:00 hvor du fylder bilen op.

Arbejdstiden ligger mellem 06:00 og 15:00 mandag til fredag men du er oftest færdig før tid.

Bilen stilles til rådighed.

Krav:

Chaufførbevis til varebil

Kørekort B

Godt overblik

Straffeattest skal fremvises

Taler og forstår dansk

 

Ønskes mere information

kontakt telefonisk

AL-AMARAH GROUPRudkøbing2019-10-02T00:00:002019-11-25T00:00:00
330125055Varebilschauffør til distributionsruterRobot Vi søger en chauffør til distributionsruter på fyn. Opstart hurtigst muligt. Kørsel i tidsrummet kl. 08-16. KRAV: - Du har kørekort b- Gerne erfaring på distributionskørsel Du er mødestabil, fleksibel og optræder imødekommende og serviceminded både over for dine kolleger og vores kunder. Der køres oftest i faste ruter med 10-20 aflevringer om dagen Løn: overenskomst Er du interesseret i jobbet er du meget velkommen til at kontakte Mohammad Farah på tlf.: 52179055 eller via mail: kaarar@live.dk

Vi søger en chauffør til distributionsruter på fyn.

Opstart hurtigst muligt. Kørsel i tidsrummet kl. 08-16.

KRAV:

- Du har kørekort b
- Gerne erfaring på distributionskørsel

Du er mødestabil, fleksibel og optræder imødekommende og serviceminded både over for dine kolleger og vores kunder.

Der køres oftest i faste ruter med 10-20 aflevringer om dagen

Løn: overenskomst

Er du interesseret i jobbet er du meget velkommen til at kontakte Mohammad Farah på tlf.: 52179055 eller via mail: kaarar@live.dk

COLMBU transportOdense SØ2019-11-15T00:00:002019-12-21T00:00:00
330105732Erfarne chauffører til Fyn og TrekantområdetRobot Jobbet: VKAREN.DK søger for Danske Fragtmænd A S erfarne chauffører, da virksomheden har travlt i flere afdelinger på Fyn og i Trekantområdet. Som udgangspunkt er der tale om kortere vikariater, men for de rette personer kan vikariaterne blive længerevarende. Vi forventer: Det er et krav, at du har stort kørekort C, EU kvalifikationsbevis og elektronisk førerkort. Vi forventer, at du som minimum har et par års erfaring som chauffør. Du har gerne erfaring med flere af følgende punkter: Kørsel med hænger Lastbilmonteret kran (D) Stykgods Truckkørsel herunder at læsse og losse lastbiler Din person: Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler og udstyr, og du har god forståelse for håndteringen af farligt stykgods. Vi tilbyder: En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed og med mulighed for en fleksibel arbejdsuge. Din ansøgning: Kan du opfylde et eller flere af ovenstående punkter, og er du interesseret i vikararbejde som chauffør, glæder vi os til at høre fra dig. Send dit cv og en kort ansøgning til transport@vkaren.dk, mrk. Danske Fragtmænd . Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Mai-Britt Bærentsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem 9.00-16.00. Virksomheden: Danske Fragtmænd A S er Danmarks største nationale transportør og har lokale fragtmænd og terminaler rundt i hele landet. Danske Fragtmænd A S har mere end 40.000 erhvervskunder, 2.000 lastbiler og 25 fragtterminaler. Se mere på www.fragt.dk

Jobbet:

VKAREN.DK søger for Danske Fragtmænd A/S erfarne chauffører, da virksomheden har travlt i flere afdelinger på Fyn og i Trekantområdet. Som udgangspunkt er der tale om kortere vikariater, men for de rette personer kan vikariaterne blive længerevarende.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har stort kørekort C, EU kvalifikationsbevis og elektronisk førerkort. Vi forventer, at du som minimum har et par års erfaring som chauffør.

Du har gerne erfaring med flere af følgende punkter:

  • Kørsel med hænger
  • Lastbilmonteret kran (D)
  • Stykgods
  • Truckkørsel – herunder at læsse og losse lastbiler

Din person:

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler og udstyr, og du har god forståelse for håndteringen af farligt stykgods.

Vi tilbyder:

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed og med mulighed for en fleksibel arbejdsuge.

Din ansøgning:

Kan du opfylde et eller flere af ovenstående punkter, og er du interesseret i vikararbejde som chauffør, glæder vi os til at høre fra dig. Send dit cv og en kort ansøgning til transport@vkaren.dk, mrk. ”Danske Fragtmænd”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Mai-Britt Bærentsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem 9.00-16.00.

Virksomheden:

Danske Fragtmænd A/S er Danmarks største nationale transportør og har lokale fragtmænd og terminaler rundt i hele landet. Danske Fragtmænd A/S har mere end 40.000 erhvervskunder, 2.000 lastbiler og 25 fragtterminaler.

Se mere på www.fragt.dk

 

VKAREN ApSOdense SØ2019-10-11T00:00:002019-12-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Søger Chauffør til kurérkørsel

AL-AMARAH GROUP

Rudkøbing
Søger ansvarsfuld og stabil medarbejder til at køre fast rute i Svendborg. Der startes i Kolding kl. 06:00 hvor du fylder bilen op. Arbejdstiden ligger mellem 06:00 og 15:00 mandag til fredag men du er oftest færdig før tid. Bilen stilles til rådigh...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:25. november 2019

Varebilschauffør til distributionsruter

COLMBU transport

Odense SØ
Vi søger en chauffør til distributionsruter på fyn. Opstart hurtigst muligt. Kørsel i tidsrummet kl. 08-16. KRAV: - Du har kørekort b- Gerne erfaring på distributionskørsel Du er mødestabil, fleksibel og optræder imødekommende og serviceminded både ...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:21. december 2019

Erfarne chauffører til Fyn og Trekantområdet

VKAREN ApS

Odense SØ
Jobbet: VKAREN.DK søger for Danske Fragtmænd A S erfarne chauffører, da virksomheden har travlt i flere afdelinger på Fyn og i Trekantområdet. Som udgangspunkt er der tale om kortere vikariater, men for de rette personer kan vikariaterne blive længe...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:6. december 2019