Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig Truckfører

Dygtig og erfaren truckfører med certifikat.

Vi søger, for vores kunder i Mariagerfjord kommune, dygtige, erfarne og stabile lager medarbejdere med truck certifikat. Det er vigtigt at have erfaring med kørsel både på stabler og på truck, da det primært er det arbejdsdagen forløber med. Der vil være pakke/pluk opgaver, hvor der køres i højt tempo, samt af- og pålæsnings opgaver.

Det forventes at du:

- Har truck certifikat og har erfaring med truck kørsel.

- Har erfaring med pakke/pluk.

- Er mødestabil og flexibel.

- Har en god fysik og kan klare tunge løft.

- Kan opretholde tempo.

- Kan forstå, læse og tale dansk.

 

Arbejdeopgaverne kan bla. være:

- Pakke ordre fra højlager mm.

- Sætte varer på plads.

- Kører service.

 Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning til os på mail hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329765132Phoenix-9f04dd0512018-02-21T19:00:34Dygtig Truckfører

Dygtig og erfaren truckfører med certifikat.

Vi søger, for vores kunder i Mariagerfjord kommune, dygtige, erfarne og stabile lager medarbejdere med truck certifikat. Det er vigtigt at have erfaring med kørsel både på stabler og på truck, da det primært er det arbejdsdagen forløber med. Der vil være pakke/pluk opgaver, hvor der køres i højt tempo, samt af- og pålæsnings opgaver.

Det forventes at du:

- Har truck certifikat og har erfaring med truck kørsel.

- Har erfaring med pakke/pluk.

- Er mødestabil og flexibel.

- Har en god fysik og kan klare tunge løft.

- Kan opretholde tempo.

- Kan forstå, læse og tale dansk.

 

Arbejdeopgaverne kan bla. være:

- Pakke ordre fra højlager mm.

- Sætte varer på plads.

- Kører service.

 Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning til os på mail hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

2018-04-19T00:50:32.190 Dygtig og erfaren truckfører med certifikat. Vi søger, for vores kunder i Mariagerfjord kommune, dygtige, erfarne og stabile lager medarbejdere med truck certifikat. Det er vigtigt at have erfaring med kørsel både på stabler og på truck, da det primært er det arbejdsdagen forløber med. Der vil være pakke pluk opgaver, hvor der køres i højt tempo, samt af- og pålæsnings opgaver. Det forventes at du: - Har truck certifikat og har erfaring med truck kørsel. - Har erfaring med pakke pluk. - Er mødestabil og flexibel. - Har en god fysik og kan klare tunge løft. - Kan opretholde tempo. - Kan forstå, læse og tale dansk. Arbejdeopgaverne kan bla. være: - Pakke ordre fra højlager mm. - Sætte varer på plads. - Kører service. Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning til os på mail hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.11Jobnet9f04dd05100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-18T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborgEuropaDanmarkJyllandNordjyllandMariagerfjordEuropaDanmarkJyllandNordjyllandRebild3117519Medarbejderne ApS11Østergade 7B9500HobroDKDanmark156.638496609.79460490
job3@medarbejderne.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset529325JobNet47798421000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9f04dd05https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9f04dd05https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9f04dd05&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9f04dd05&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale833401Truckfører12Transport og logistik353184215John F Poulsenjob3@medarbejderne.dkDKDanmarkDKDanmark329929742Truckfører - AftenholdRobot Truckfolk! Så er der arbejde! Medarbejderne ApS søger friske truckførere til kunde i Mariagerfjord Kommune der er tale om et længere vikariat, med henblik på fastansættelse for den rette. Det forventes at du: Har truckbevis og erfaring med truckkørsel. Er stabil og møder til tiden. Er indstillet på at arbejde på aftenhold. Har en positiv indstilling. Vi tilbyder: Gode arbejdsforhold. Arbejde ved en af de største virksomheder i Mariagerfjord Kommune. Længerevarende vikariat med fastansættelse for den rette. Opstart: Januar 2019. Ansøgning: Du søger stillingen ved at oprette en CV-profil på http: www.medarbejderne.axp.dk under afd. Hobro. HUSK! at påfører jobkode 43723. Er du allerede vikar i Medarbejderne ApS, og er interesseret i jobbet, så kontakt Jonas Munkholm på tlf. 25 23 46 18, ml. kl. 9-14. OBS! Ansøgninger via mail kommer ikke betragtning og vil blive slettet.

Truckfolk!

 

Så er der arbejde!

Medarbejderne ApS søger friske truckførere til kunde i Mariagerfjord Kommune – der er tale om et længere vikariat, med henblik på fastansættelse for den rette.


Det forventes at du:

 • Har truckbevis og erfaring med truckkørsel.
 • Er stabil og møder til tiden.
 • Er indstillet på at arbejde på aftenhold.
 • Har en positiv indstilling.

 

Vi tilbyder:

 • Gode arbejdsforhold.
 • Arbejde ved en af de største virksomheder i Mariagerfjord Kommune.
 • Længerevarende vikariat med fastansættelse for den rette.

 

Opstart:

 • Januar 2019.

 


Ansøgning:
Du søger stillingen ved at oprette en CV-profil på http://www.medarbejderne.axp.dk under afd. Hobro.

HUSK! at påfører jobkode 43723.

Er du allerede vikar i Medarbejderne ApS, og er interesseret i jobbet, så kontakt Jonas Munkholm på tlf. 25 23 46 18, ml. kl. 9-14.

OBS! Ansøgninger via mail kommer ikke betragtning og vil blive slettet. 

Medarbejderne ApSHobro2018-12-18T00:00:002019-01-31T00:00:00
329942055Servicemedarbejder - Hv. SandeRobot For virksomhed i Hvide Sande søges en rutineret truckfører til daghold til et vikariat af 3 - 4 måneders varighed. Arbejdsopgaverne er pedel opgaver såsom oprydning, rengøring, såvel inde som ude og affaldshåndtering, samt al forefaldende opgaver. Det er et krav at du har certifikat til Truck og byggelift. Arbejdstiden er fast daghold. Faglige kvalifikationer: Du skal være rutineret truckfører med flere års erfaring Du skal have certifikat til Byggelift og have køreerfaring Du må meget gerne have erfaring som servicemedarbejder pedelfunktioner Du skal have en god fysik og være i god form. Personlige kvalifikationer: Du har nemt ved at arbejde selvstændig. Du er selvkørende efter kort oplæringstid Du er lærenem og har let ved at omstille dig Du er mødestabil og een man kan regne med Du er fleksibel. Du taler og forstår dansk. Særlige forhold: Gode løn og arbejdsvilkår Start mandag uge 6 Send ansøgning med dit CV til ergaa@jobteam.dk Ring evt. til Erling på 42342960

For virksomhed i Hvide Sande søges en rutineret truckfører til daghold til et vikariat af 3 - 4 måneders varighed.

Arbejdsopgaverne er pedel opgaver såsom oprydning, rengøring, såvel inde som ude og affaldshåndtering, samt al forefaldende opgaver.

Det er et krav at du har certifikat til Truck og byggelift.

Arbejdstiden er fast daghold.

Faglige kvalifikationer:

 • Du skal være rutineret truckfører med flere års erfaring
 • Du skal have certifikat til Byggelift og have køreerfaring
 • Du må meget gerne have erfaring som servicemedarbejder/pedelfunktioner
 • Du skal have en god fysik og være i god form.

Personlige kvalifikationer:

 • Du har nemt ved at arbejde selvstændig.
 • Du er selvkørende efter kort oplæringstid
 • Du er lærenem og har let ved at omstille dig
 • Du er mødestabil og een man kan regne med
 • Du er fleksibel.
 • Du taler og forstår dansk.

Særlige forhold:

 • Gode løn og arbejdsvilkår
 • Start mandag uge 6

Send ansøgning med dit CV til ergaa@jobteam.dk

Ring evt. til Erling på 42342960

 

JobTeam - HerningHerning2019-01-14T00:00:002019-02-03T00:00:00
329938991Rutineret truckfører søges til Grønagergård Savværk, GjernRobot Grønagergård Savværk søger stabil og erfaren truckfører til arbejdsopgaver som: - af- og pålæsning af lastbiler - pakke ordrer - tømme og fylde tørrestuen Du er har - kendskab til træbranchen - evt. fra en tømmerhandel - erfaring med 5 t. truck kørsel - ordenssans - vant til at køre med langgods - selvtransporterende - fleksibel med hensyn til arbejdstider Spørgsmål til stillingen - ring til: Jan Kristensen, tlf. 8687 5414 - eller send ansøgning til: info@groenagergaard.dk Du er også velkommen til at kigge forbi savværket og afleverere din ansøgning - og få en snak med Jan Kristensen. Vi tilbyder fuldtidsbeskæftelse - løn efter kvalifikationer - ansættelse hurtigst muligt.

 

Grønagergård Savværk søger stabil og erfaren truckfører til arbejdsopgaver som:

- af- og pålæsning af lastbiler

- pakke ordrer

- tømme og fylde tørrestuen

 

Du er/har

- kendskab til træbranchen - evt. fra en tømmerhandel

- erfaring med 5 t. truck kørsel

- ordenssans

- vant til at køre med langgods

- selvtransporterende

- fleksibel med hensyn til arbejdstider

 

Spørgsmål til stillingen - ring til: Jan Kristensen, tlf. 8687 5414 - eller send ansøgning til: info@groenagergaard.dk

Du er også velkommen til at kigge forbi savværket og afleverere din ansøgning - og få en snak med Jan Kristensen.

Vi tilbyder fuldtidsbeskæftelse - løn efter kvalifikationer - ansættelse hurtigst muligt.

 

Grønagergård Savværk Jan KristensenGjern2019-01-09T00:00:002019-03-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Truckfører - Aftenhold

Medarbejderne ApS

Hobro
Truckfolk! Så er der arbejde! Medarbejderne ApS søger friske truckførere til kunde i Mariagerfjord Kommune der er tale om et længere vikariat, med henblik på fastansættelse for den rette. Det forventes at du: Har truckbevis og erfaring med truckkørs...
Indrykket:18. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Servicemedarbejder - Hv. Sande

JobTeam - Herning

Herning
For virksomhed i Hvide Sande søges en rutineret truckfører til daghold til et vikariat af 3 - 4 måneders varighed. Arbejdsopgaverne er pedel opgaver såsom oprydning, rengøring, såvel inde som ude og affaldshåndtering, samt al forefaldende opgaver. D...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:3. februar 2019

Rutineret truckfører søges til Grønagergård Savværk, Gjern

Grønagergård Savværk Jan Kristensen

Gjern
Grønagergård Savværk søger stabil og erfaren truckfører til arbejdsopgaver som: - af- og pålæsning af lastbiler - pakke ordrer - tømme og fylde tørrestuen Du er har - kendskab til træbranchen - evt. fra en tømmerhandel - erfaring med 5 t. truck kørs...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019