Dygtig VVS-montør søges til Odense

 Selvstændig service VVS montør søges for kunde 

 

Vil du gøre en forskel som VVS-montør og være firmaets mand udadtil? Så er det måske dig vi søger til en projekt hos vores kunde, hvor du skal arbejde med spjæld- og serviceopgaver.

Vores kunde er en større virksomhed som udfører alle typer VVS-arbejde for private, erhvervskunder og boligselskaber. Opgaverne skal udføres i hhv. Odense og på Fyn.

Det er vigtigt, at du trives med en udadvendt rolle, hvor du kommer til at møde mange kunder – lige fra Hr og Fru Danmark til større erhvervskunder. Du skal være stolt af dit fag, og sætte en ære i at levere det færdige produkt til tiden.

Du får stillet gulpladebil til rådighed til arbejdskørsel. For den rette medarbejder er der mulighed for fastansættelse.

 

Vi forventer at du:

 • Er uddannet VVS-montør
 • Har erfaring fra lignende stilling
 • Kan fremvise straffeattest
 • Har gyldigt B-kørekort
 • Er præsentabel, ansvarsbevidst og pålidelig
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Er  god til at planlægge din tid

 

 

Vi tilbyder:

 • Faste rammer med din egen personlige kontaktperson
 • Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj
 • Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten
 • Pension, feriepenge m.m.
 • Sociale arrangementer med dine kollegaer

 

 

Om Viktech:

Hos Viktech sørger vi for, at du får det rette arbejdstøj, værktøj og sikkerhedsudstyr. Vi tilbyder varierede opgaver og projekter. Vi lægger vægt på sociale arrangementer for vores medarbejdere, fx sommerfest, julefrokost og selvfølgelig julegaver til alle.

Vi er bl.a. medlem af Tekniq.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. november 2017
Udløbsdato:18. januar 2018

VVS-montør med A-certifikat til vores service afdeling

Dansk Installations Teknik A/S

Vil du være en del af vores engagerede team? I Dansk Installations Teknik udfører vi alt inden for VVS, Ventilation, EL blik. Både store og små projekter. Læs mere om virksomheden her på www.dit.as Vi søger en erfaren, selvstændig, lærenem og dygtig...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:13. februar 2018

VVS Montør

NYRING VVS, BLIK & GAS ApS

Faaborg-Midtfyn
På grund af stor ordretilgang søger vi en dygtig, selvstændig, kvalitetsbevist og loyal VVS montør (helst med A-certifikat samt blikkenslager) Skal kunne arbejde spjæld og byggepladser. Fast arbejde kan påregnes for den rette. Opstart så hurtigt som...
Indrykket:7. december 2017
Udløbsdato:1. februar 2018

Ventilationsmontør Søges

JK VENTILATION ApS

Ventilationsmontør søges, Til projekter på Fyn og i hele landet. Vi søger en ansvarsbevidst, stabil, flexibel, kundevenlig montør som kan arbejde selvstændigt og er god til tegningslæsning til at indgå i vores team. Vi arbejder en del på akkord med ...
Indrykket:8. december 2017
Udløbsdato:2. februar 2018

VVS Tekniker

DAN VVS ApS

Vi tilbyder en stilling med: Spændende projekter over hele landet Arbejde i dynamiske teams Stor grad af selvbestemmelse Løn efter kvalifikation Stillingen indeholder: Projektstyring Kalkulation med Calwin-program Indkøb Udarbejdelse af kvalitetsbøg...