Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige byggeledere til Cykel og Vej i Teknik- og Miljøforvaltningen

Vil du være med til at anlægge verdens bedste cykelby med fokus på trafiksikkerhed, fremkommelighed og genanvendelse?

Vi søger dygtige byggeledere til cykel og vejprojekter.

Der er tryk på udviklingen i København. Teknik- og Miljøforvaltningen er en central aktør, og vi tager os af de fysiske forandringer i byen. Det er vores ambition at skabe verdens bedste storbymiljø og et unikt byliv i København. 

For at nå målene og sætte gang i samfundets hjul har vi brug for erfarne byggeledere, som kan sikre en effektiv udførelse af vores anlægsportefølje inden for cykel- og vejprojekter.

Du er fx ingeniør eller konstruktør og har erfaring med anlægsarbejder på offentlige arealer – gerne fra entreprenørbranchen, projekterende rådgivervirksomhed eller anden offentlig/privat bygherre.

Som byggeleder i enheden Cykel og Vej, er du med til at styre gennemførelsen af anlægsprojekter inden for trafikområdet. Du kommer bl.a. til at have ansvaret for kontrakt-, økonomi-, og tidsstyring i udførelsesfasen, herunder afholdelse af byggemøder, udføre tilsyn, koordinere fagtilsyn med rådgiver og sikre god kommunikation med borgere og andre interessenter mv.

Om dig
Du er en engageret og dynamisk person, der har overblik og stærke evner med hensyn til at prioritere og strukturere dine opgaver. Du har personlig gennemslagskraft, er optaget af at nå i mål samtidig med, at du har fokus på faktorerne økonomi, tid, kvalitet og proces.

Du opleves som imødekommende og konstruktiv, og kommunikerer direkte, åbent og inddragende. Du taler og skriver et professionelt dansk, ligesom du behersker de mest anvendte IT-programmer og har let ved at tilegne dig ny viden. Du trives med at arbejde både på kontor og på byggeplads i et vekslende omfang.

Vi forventer, at du kan:

  • Arbejde med AB92 og AB18 
  • Formulere dig klart og tydeligt i skrift og tale (både i direkte kontakt med borgerne og i telefon)
  • Arbejde selvstændigt og styre din egen opgaveløsning samtidig med, at du er god til at arbejde i teams og inddrage andre nødvendige fagligheder både internt og eksternt
  • Navigere i en stor organisation med mange interne og eksterne interessenter
  • Fremvise at du har gennemført ’Vejen som arbejdsplads’.

Om os
Enheden er placeret i Afdeling for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold. Enhedens ca. 35 medarbejdere har forskellige baggrunde indenfor planlægning, anlæg, projektstyring, byggeledelse, trafikingeniør, arkitektur, landskabsarkitektur mv., og alle har stort fokus på samarbejde på tværs af fagligheder, hvor vi løser opgaverne i alle projektets faser.

Vi arbejder i en tværfaglig teamstruktur, hvor alle dels har egne ansvarsområder og dels indgår i løsningen af kollegaers projekter. På den måde sikrer vi en høj grad af vidensdeling. Hvert team er bredt sammensat, hvilket skaber et stærkt fagligt og professionelt miljø, hvor vi supplerer hinanden og har højt til loftet. Vi er engagerede i vores arbejde og stolte af at bidrage til den positive udvikling af København.

Ansat i Københavns Kommune
Vi lægger vægt på en uformel arbejdsform og godt humør i et fagligt inspirerende miljø med plads til at forsøge nye løsninger.

Som ansat i Københavns Kommune har du arbejdsforhold, der gør det muligt for dig at få balance mellem arbejdsliv og privatliv, idet du gennemsnitligt får en 37-timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Arbejdspladsen er beliggende på Islands Brygge.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med Københavns Kommune.

Ansættelsesstart snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte byggeleder John Jensen på 2337 9761 eller enhedschef Nanna Mejlgaard på 2477 2517. Du kan læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen her www.kk.dk og www.tmf.kk.dk.

Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 8. oktober 2020
Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler med udvalgte kandidater i uge 43 og 44.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Jobagent
Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail, når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.