Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige elever med talent og lyst til topgastronomi på Læsø

Vi har brug for dygtige elever til vort lille team på Strandgaarden Badehotel. Her kan du udvikle dig på god kvalitet i et absolut kreativt miljø samtidigt med at vi har en god sommer sammen.

Vi arbejder i et lille team af dygtige medarbejdere, der alle sætter en ære i at give gæsterne en oplevelse af at være i centrum. Strandgaarden er et lille badehotel med en gourmet restaurant og 20 værelser, med maksimalt ca. 50 gæster. Teamet består af kokke & tjenere samt et par dygtige servicearbejdere. Du skal kunne lide at arbejde og ikke være bange for en lang arbejdsuge. Du kommer til at arbejde under vor køkkenchef som b.la deltager i "Årets Kok 2018 & Jomfruhummerfestivallen 2018.

Som Kokkeekev er du med til at skabe produktet, som du selv med stolthed skal kunne servere i vor skønne restaurant. Erfaring fra andre "gode steder" er en fordel, men din indtilling til at skabe lækre oplevelser er det vigtigste - du skal være en dygtig håndværker eller have lyst til at blive det. Du skal desuden være en god kammerat for resten af teamet. Dette kan være din første stilling og forhåbentligt springbrædtet til en flot karriere i køkkenet.

 Den udbetalte løn er god, da du får et ekstra fradrag for at arbejde på Læsø - Hvis du bor på fastlandet. Vi tilbyder billigt logi.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her