Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige industriteknikere til weekendhold hos VOLA A/S

Vil du være en del af et godt arbejdsfællesskab i en sund og moderne virksomhed i vækst?
Er du kvalitetsbevidst, selvstændig, og har du lyst til at beskæftige dig med udarbejdelse af designerarmaturer i messing og rustfast?

Så er jobbet som Industritekniker hos VOLA A/S måske noget for dig.

Om Jobbet:

Stillingen er til dig, som ønsker frihed til at arbejde på fast weekendhold fra fredag eftermiddag til søndag med mulighed for selvstændigt at planlægge din arbejdstid indenfor rammerne.
Du vil til tider skulle arbejde alene, - dog med kollegaer i den tilstødende afdeling. Du vil opstille og korrigere på flere maskiner, og du vil være ansvarlig for kvalitetssikring og optimal køretid.
Der anvendes LEAN i produktionen, derfor vil erfaring være en fordel.
Du får mulighed for at blive udfordret, tilegne dig ny viden og arbejde med moderne maskiner indenfor branchen i en virksomhed, hvor ord som inddragelse, medbestemmelse samt kvalitet kendertegner kulturen i virksomheden.
Med reference til "Value-Stream-Manager" Christian Vogelius vil du vil blive en del af et produktionsteam på ca. 30 dygtige kolleger, hvoraf I bliver 4 på weekendholdet.

Hvem er du?

Du har en baggrund som industritekniker, maskinarbejder og erfaring med CNC-maskiner

Du er en fagligt stolt, engageret og kvalitetsbevidst person, som er forandringsvillig og tager ansvar.

Derudover har vi en forventning om at du har:
• Erfaring med at opstille og betjene CNC-drejebænke med stanglader og FANUC- styring
• Gerne erfaring med robotanvendelse og KUKA robotter
• Erfaring med KANBAN tavler og LEAN styring
• Gerne erfaring med arbejde i blyfri messing, POM og rustfast
• Dansk i tale og skrift

Vi tilbyder
Gode kollegaer, pensionsordning, sundhedsforsikring, motionsrumsfaciliteter og en aktiv personaleforening.

Ansøgning

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag pr. mail til: 155jku001@jks.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Knudsen på telefon + 45 3085 1285

Om VOLA A/S

VOLA A/S har rødder tilbage til 1968 og kendetegnes fortsat af vækst. Virksomheden udvikler, designer og producerer armaturer til hele verden og er kendt for sin høje kvalitet og sine designs, der er udarbejdet i samarbejde med bl.a. Arne Jacobsen.

De første armaturer blev designet til Nationalbanken i København, og det var startskuddet til en succesvirksomhed, der stadig er en eftertragtet samarbejdspartner.

Stort set alle komponenter fremstilles i Danmark hos VOLA A/S i Horsens, hvor produktionen er baseret på en ideel blanding af skandinavisk håndværk og anvendelse af de nyeste teknologiske udstyr.

Du kan læse mere om virksomheden på www.vola.dk
Arbejdssted: Horsens


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her