Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige jurastuderende til Københavns Politi

København, Københavns Politi

Københavns Politi søger flere studentermedhjælpere (stud.jur) til Juridisk afdeling.

Som studentermedhjælper i Juridisk afdeling får du et spændende og udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed og kvalitet. Arbejdet består i juridisk sagsbehandling af sager både inden for og uden for strafferetsplejen, herunder behandling af klagesager, erstatningssager og aktindsigtssager.

Juridisk afdeling har til huse på Politigården og er bredt sammensat af jurister, politiuddannede og administrative medarbejdere. Afdelingen er kendetegnet ved et travlt miljø og et godt samarbejde og sammenhold imellem de forskellige personalegrupper.

Vi forventer, at du:

- er faglig velfunderet
- har bestået 2. årsprøve
- er nysgerrig og har mod på at prøve kræfter med nye og alsidige opgaver
- er god til at formulere dig - både mundtligt og skriftligt
- er udadvendt og har gode samarbejdsevner

Vi tilbyder dig til gengæld faglige udfordringer og rigtig gode kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftale mellem HK/Stat og Finansministeriet.

Den ugentlig arbejdstid udgør gennemsnitligt 15 timer og aftales individuelt med den daglige leder i Juridisk afdeling. Studentermedhjælpere bliver ansat som timelønnede.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og opretholde den gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om os og om stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk chefkonsulent Christina Heering på tlf. 9350 1294.

Har du lyst til at blive en del af et engageret og spændende fagligt miljø i Københavns Politi, så send os en ansøgning.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du lægge én ansøgning og ét CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Dokumentation for hidtidige eksamensresultater skal vedlægges.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her