Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige og engagerede kollegaer med interesse for afgifter til den kommende Skattestyrelse

Er du interesseret i elbiler, varmepumper og røggaskondensering? Eller er du mere til øl og chokolade? Søger du nye faglige udfordringer der samtidig har et teknisk aspekt, er afgiftskontoret i Skattefaglig afdeling din nye arbejdsplads.

Dine arbejdsopgaver
I Skattefaglig afdeling, Afgifter bidrager vi aktivt til retsudviklingen indenfor miljø- og energiafgifter samt punktafgifter, og understøtter ensartet og korrekt regelanvendelse og praksis i Skattestyrelsen.

Du vil få en bred opgaveportefølje, der bl.a. omfatter:

 • Sagsbehandling og fremmøde i principielle Skatteråds- og landsskatteretssager.
 • Deltagelse i lovforberedende arbejde, herunder samarbejde med Skatteministeriets departement.
 • Udarbejde styresignaler og opdatere juridiske vejledninger.
 • Afholde instruktioner for Skattestyrelsens medarbejdere.
 • Agere som sparringspartner ved indsatsprojekter mv i Skattestyrelsen.
 • Understøtte videndeling i Skattestyrelsen på de juridiske område.
 • Koordinering af lovhøringer sendt til Skattestyrelsen.
 • Koordinering af lovgivningsforslag opstået i Skattestyrelsen.

Du vil gennem arbejdet med fastlæggelse af praksis i bindende svar og styresignaler få god mulighed for faglig fordybelse og udvikling indenfor afgiftsretten. Fremmøderne i Skatterådet og Landsskatten vil give dig mulighed for at udfordre og udvikle dine kommunikationsevner.

Ud over dine gode kollegaer i kontoret, samarbejder vi bl.a. også med andre myndigheder, samt SKATs ingeniører, der bistår med teknisk indsigt. Vi tager også på virksomhedsbesøg, når det giver mening i forhold til sagsbehandlingen.

Vores lovkoordineringsteam har rygende travlt, og de har brug for, at du giver dem en hånd. En mindre andel af din tid vil derfor blive anvendt på lovkoordinering.

Dig og din faglighed
Som jurist, er du oplagt til området, men vi har også brug for kollegaer med anden uddannelsesmæssig baggrund som fx cand.merc.jur., revisions- eller regnskabsbranchen kombineret med en interesse for afgifter. Du kan også have uddannet dig indenfor SKAT, og på den måde have tilegnet dig den nødvendige faglige indsigt. Kendskab til afgifter er en fordel, men ikke en nødvendighed, da vi gerne lærer vores nye kollegaer op. Interessen for området er dog vigtig. Det er et plus, hvis du har erfaring med sagsbehandling, ligesom det er en fordel, hvis du har kendskab til moms- og afgiftsret.

Derudover lægger vi vægt på at du:
 • Er resultatorienteret og har fokus på retssikkerhed
 • Er nysgerrig
 • Ser fordelen i at samarbejde og har interesse og lyst til at videndele med dine kolleger
 • Er i stand til at arbejde fleksibelt og selvstændigt
 • Er en stærk kommunikator både i skrift og tale - og udtrykker dig præcist, så dit budskab altid går klart igennem.

Dit kontor og din afdeling
Du bliver en del af Skattefaglig afdeling, Afgifter hvor vi er 16 medarbejdere, fordelt i 3 teams. Vi sidder i storrum, hvilket giver en unik mulighed for videndeling internt, men også et socialt godt miljø, hvor det er nemt at komme med en frisk kommentar.

Afgiftskontoret er en del af Skattestyrelsens Skattefaglige afdeling, som består af 6 kontorer. Vi dækker alle områder vedrørende skat, moms og afgifter.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket 'Søg stillingen' senest 6. maj 2018. Samtaler forventes afholdt efter 7. maj og tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende kontorchef Susanne Seerup på 72 37 16 82.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet restanceoplysninger og straffeattest.

Arbejdsstedet er Østbanegade 123, 2100 København Ø.

Om Skattestyrelsen
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – Skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Skattestyrelsens kerneopgave bliver at sikre nem og korrekt skattebetaling for borgere og virksomheder. Styrelsen forventes bemandet med ca. 3.300-3.500 medarbejdere og får kontorer i hele landet, herunder i København, Ribe, Høje Taastrup og Århus. Læs mere om Skattestyrelsen på http://www.fra1til7.dk.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Retsassessor ved Retten på Færøerne

Domstolsstyrelsen

København
En stilling som retsassessor ved Retten på Færøerne er ledig til besættelse snarest muligt. Som retsassessor vil du skulle varetage den faglige ledelse i fogedretten og tvangsauktionsafdelingen. Du vil være faglig vejleder og forestår oplæring og ud...
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:7. august 2018

Statsforvaltningen søger en juridisk fuldmægtig til familieret i afdeling Ringsted

Statsforvaltningen, Afdeling København

København
Statsforvaltningen søger en juridisk fuldmægtig til familieret i Afdeling Ringsted Brænder du for at gøre en positiv forskel og har du lyst til at arbejde i et højt tempo, hvor du kan bidrage med løsningsorienterede møder med borgere? Vi søger en ju...
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:15. august 2018

Skatteministeriet søger jurist til persondataområdet

Skatteministeriet

København
Hvis du brænder for at arbejde i krydsfeltet mellem jura og politik og har erfaring med persondataret, så er dette måske jobbet for dig. Vores arbejde har stort offentligt og politisk fokus, og du vil opleve den politiske verden på tæt hold. I Skatt...
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:15. august 2018

Brænder du for udbuds- og entrepriseret?

Banedanmark, Amerika Plads 15

København
Så er det dig, Banedanmark søger til vores afdeling i Fredericia Opgaverne er udfordrende, kontrakterne er store, kollegaerne er engagerede og humøret er højt. Udbudsjurist med interesse for entrepriseret Som vores nye entreprisejurist er dit primær...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:12. august 2018

Analytisk skarp udbudsjurist med gode formidlingsevner

Moderniseringsstyrelsen

København
Brænder du for udbudsjura i teori og praksis? Og kan du finde løsningerne på de svære spørgsmål og yde kompetent rådgivning inden for udbud og kontrakter? Statens Indkøb er en central aktør på det offentlige udbudsområde. Hvert år gennemfører Staten...
Indrykket:5. juli 2018
Udløbsdato:13. august 2018