Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige og engagerede lærere søges til Lyngby private Skole

Da tre af vores dygtige lærere går på henholdsvis pension og barsel, søger vi både fastansatte undervisere og en barselsvikar.
Er du en lærer, der brænder for indskolingen eller mellemtrinnet, og har du lyst til et miljø, hvor høj faglighed og trivsel er i højsæde - så har du nu en helt unik chance for at blive en del af lærerkollegiet på Lyngby private Skole.
 
Om jobbet
Pr. 1. august 2018 søger vi 2-3 lærere, der til sammen gerne skal dække følgende fagkombinationer i indskoling eller mellemtrin:
Klasselærer og dansk i 1. klasse
Matematik i 1. klasse og på mellemtrinnet
Engelsk
Natur/teknik
Idræt 
Billedkunst
Håndarbejde
 
Da vi har en del internationale elever, så kunne det også være interessant, hvis du har dansk som andetsprog eller erfaring inden for dette felt.
 
Der ud over søger vi en barselsvikar til et fast skema, som indeholder:
Dansk på mellemtrinnet
Tysk på mellemtrin og udskoling
Madkundskab i 7. klasse
 
Vi forventer af dig
Vi lægger vægt på, at du har en professionel og undersøgende tilgang til din lærerpraksis, og at du har lyst til at indgå i et tæt og forpligtende fællesskab med dine kolleger.
 
Vi tilbyder dig
Lyngby private Skole er en ambitiøs og faglig skole, og vi har store forventninger til vores elever og hinanden. Vores lærere er engagerede og dygtige, og tager godt imod nye kolleger.
 
Vi lægger vægt på en positiv og humoristisk tone, som er præget af gensidig respekt.
 
Vi har motiverede og glade elever, som går til undervisningen med nysgerrighed og åbenhed.
Derudover har vi et godt og udviklende undervisnings– og arbejdsmiljø, hvor den enkelte lærer har mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af forberedelsestiden uden fuld tilstedeværelse.
 
Om os
Lyngby private Skole er en tosporet privatskole med 480 elever fra 0. til 10. klasse. Der er tilknyttet en SFO til skolen.
 
Ansættelsesvilkår
Ansættelserne vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
 
Yderligere oplysninger kan fås via skolens hjemmeside og ved henvendelse på tlf. 45870719 til skoleleder Tobias Malmgren eller på tlf. 45204444 til viceskoleleder Pernille Lisbjerg.
 
Ansættelsessamtalerne vil foregå onsdag d. 16. maj og torsdag d. 17. maj med mulighed for 2. samtalerunde fredag d. 18. maj.
Skriv gerne i ansøgningen, om du søger en af vores faste stillinger eller barselsvikariatet.
Ansøgning mailes senest tirsdag d. 8. maj til:
 
Lyngby private Skole
Lyngby Hovedgade 56, 2800 Kgs. Lyngby
Tlf. 45 87 07 19; e-mail: lps@lyngby-private-skole.dk
www.lyngby-private-skole.dk
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Superstærk matematiklærer til mellemtrinnet

Måløvhøj Skole

Ballerup
Måløvhøj Skole søger en fagligt stærk, dedikeret og engageret lærer, som kan starte pr. 1. december eller snarest herefter. Du skal være parat til videreføre den gode udvikling af matematik på mellemtrinnet, hvor vi er kendetegnet ved et højt faglig...
Indrykket:1. november 2018
Udløbsdato:18. november 2018

Dygtig dansklærer søges til Hedegårdsskolen i Ballerup

Hedegårdsskolen

LIDT OM OSHedegårdsskolen er en udviklingsorienteret skole med flotte fysiske rammer, der giver mulighed for spændende pædagogik. Vi arbejder afdelingsopdelt i årgangsteam. Skolen er kendetegnet ved en god inklusionskultur, mange ressourcer til vejl...
Indrykket:1. november 2018
Udløbsdato:18. november 2018

Lærere til Bellahøj Skole (barselsvikarer)

Bellahøj Skole

København
Lærere søges til barselsvikariater i indskolingen og mellemtrinnet. Vi søger ambitiøse lærere til vores dejlige skole. Du skal være klar til at fremstå som en stærk teammakker, have vilje til at engagere dig i udviklingen af pædagogiske metoder og h...
Indrykket:1. november 2018
Udløbsdato:17. november 2018

Mangfoldighed og høje ambitioner - Lærer til Gruppeordningen på Baltorpskolen

Baltorpskolen

Vi søger en lærer til Gruppeordningen på Baltorpskolen fra den 1. januar 2019 eller snarest derefter. Gruppeordningen er for børn unge med generelle indlæringsvanskeligheder, som har brug for et særlig tilrettelagt læringsmiljø. Der går ca 60 børn u...
Indrykket:31. oktober 2018
Udløbsdato:25. november 2018

Matematiklærer med lyst til udeskole til Tove Ditlevsens Skole

Tove Ditlevsens Skole

København
Tove Ditlevsens Skole og KKFO (Københavns Kommunes Fritidsordning) er en velfungerende og velsøgt skole med ca. 900 elever. Vi har en dygtig personalegruppe, en engageret forældregruppe og skønne børn ... vil du være en del af os? Vi er en skole, de...
Indrykket:30. oktober 2018
Udløbsdato:18. november 2018