Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige og erfarne speciallæger inden for rygkirurgi, idrætskirurgi, gastromedicin, hofte- og knæalloplastik og lungemed...

Dygtige og erfarne speciallæger inden for rygkirurgi, idrætskirurgi, gastromedicin, hofte- og knæalloplastik og lungemedicin søges til Aleris-Hamlet Hospitaler i København og/eller Ringsted – fuld- eller deltid

Har du lyst til at udvikle dig hos landets største kæde af privathospitaler samt være en del af landets fagligt stærkeste team af speciallæger?

”Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og imødekommer så vidt muligt dine ønsker og behov i forhold til arbejdstider og dage. Og så får du alle fordelene ved et stort privat foretagende og en bred rolle inden for dit specialefelt,” fortæller HR Direktør Mette Stokholm.

Velkommen til Aleris-Hamlet
Aleris-Hamlet Hospitaler er en del af Aleris-koncernen, som er en af Skandinaviens førende private sundhedsvirksomheder. Kvalitet, sikkerhed og erfaring er vores varemærke. Det er her, vi gør en forskel. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi er nogle af de dygtigste, til det vi gør.

”Vi er meget fokuserede på kundeoplevelsen. Nok også mere end de fleste. Vores slogan er: Det handler altid om dig. Det er vores kundeløfte at finde den rigtige løsning til den enkelte kunde,” fortsætter Mette.

Landets stærkeste special-team
Du kan se frem til en hverdag i et meget professionelt team af speciallæger, der understøttes af vores dygtige sygeplejersker og lægesekretærer, der alle har mange års erfaring. Vi arbejder med en bred palette af specialer, og lige nu er vi på udkig efter dygtige læger, der har speciale inden for rygkirurgi, hofte- og knæalloplastik eller lungemedicin.

”Vi er et meget stærkt brand og et rigtig godt team, der både er uformelle og fagligt stolte – vi ved, hvad vi kan, men vi praler ikke,” fortæller Mette

Kvalitetsbevidst og kundeorienteret speciallæge

 • Du har minimum et par års erfaring som speciallæge i et af ovennævnte specialer, og du er omhyggelig og fagligt stolt.
 • Du sætter altid kunden i centrum, og du har gode kommunikationsevner samt lyst til tværfagligt samarbejde.
 • ”Du skal være god til at kommunikere med en lang række forskellige patienter med forskellige behov. Og så skal du glæde dig til at blive en del af Aleris. Det er noget helt specielt her hos os,” slutter Mette.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.