Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige pædagoger søges til børnehuset Snerlen i Helsingør kommune.

Vi søger 3 pædagoger til Børnehuset Snerlen. Der søges 1 stuepædagog på 37 timer til børnehaven hurtigst muligt, og 2 pædagoger på henholdsvis 35 og 25 timer til vuggestuen pr. 1. august 2020
Vi søger både erfarende og ny uddannet pædagoger.


Hvem er vi
Vi har 72 børn, 18 medarbejdere inc. 2 køkkenmedarbejdere, et mindre vikarkorps og en regneskabsdame.
To børnehave grupper og tre vuggestue grupper, vi arbejder med selvevaluering og ny viden i praksis ud fra metoden, aktioner, fokus på sprog og relationer og trivsel.

Vi er en del medarbejdere, som har mange års erfaring med pædagogik i bred forstand og en stærk praksisfundering, men er samtidig meget bevidste om, at opdatere os på ny viden og forskning, så vi sikre udvikling blandt både børn og personale. Derfor er der også plads til dig som ny uddannet. Kom gerne med de gode, de sjove og gerne nye tanker og tiltag.

Vi arbejder med Børnelinealen og LØFT som fælles fagligt sprog; har stærkt fokus på de nye styrkede læreplaner og bruger KIDS-kvalitetsudvikling i dagtilbud, som en metode til at sikre kvalitet via observationer.

Opgaver
Vores nye pædagoger skal være en del af alm. arbejdet på stuerne i et travlt læringsmiljø. Yderligere være med til, at kvalificere og styrke vores arbejde med tidlig indsats og opsporing af børn i udsatte positioner og herunder være med til, at styrke vores forældresamarbejde. I vil blandt andet blive en del, af vores kommunale projekt, ’Sammen om barnet’, som er en del af en landsdækkende indsats, iværksat af Socialstyrelsen med det formål at styrke familiesamarbejdet i dagtilbud. Projektet varer til og med juni 2022. Projektet har til formål, at sikre en tidlig forebyggende indsats for 0-3 årige børn i dagtilbud, gennem et styrket samarbejde mellem socialrådgivere, dagtilbud og forældre, hvor der sættes fokus på at understøtte trivsel, udvikling og læring blandt børn i udsatte positioner.

Du og vores pædagoger, skal ved hjælp af observationsredskabet KIDS, i perioder foretage observationer på de forskellige stuer….
Vi arbejde med LØFT og børnelinealen
Bringe ny viden og friske perspektiver i spil i et levende børnehus.
Vi håber, at du kan bringe dig selv i spil som person og som pædagog, så huset tilføres, gode, sjove og nye tanker og tiltag. Det kræver faglighed, tillid, samarbejde, en vilje til at udvikle sig. Det forventer vi, at du har lyst til og mod på at gå ind i.

Vi forventer, at du

 • Er engageret og brænder for, at arbejde med børn i alderen 0-6 år.
 • Vil være med til, at tilføre erfaring til de nye styrkede læreplaner.
 • Bringer dig selv i spil som person og pædagog, så huset tilføres, gode, sjove og nye tanker og tiltag. Bruge din faglighed, udvise tillid, samarbejde, en vilje til at udvikle sig.
 • Bidrage til, det godt arbejdsmiljø, vores motto er” du er dit arbejdsmiljø.”
 • At kunne tage initiativ og kaste dig ud i nye faglige udfordringer
 • At du kan planlægge det daglige arbejde med viden, empati og omsorg – og håndtere de ændringer, der uvægerligt opstår
 • At du kan omsætte dine kompetencer fagligt og processuelt – og derigennem bidrage til at planlægge handlemuligheder i forhold til det enkelte barn, en familie eller børnegrupper

Det vil være en fordel, hvis du har
 • Hvis du har uddannelsesvejleder til UCC elever
 • Har erfaring med at arbejde med tidlig opsporing og tidlig indsats
 • Har erfaring med børnelinaelan og LØFT, og evt. andre trivsels og opsporingsredskaber
 • Har erfaring med sprogtrappen og sprogvurdering (hjernen og hjertet)
Nyuddannet vil blive introduceret til metoder og værktøjer.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et lærerigt miljø, med sjov, glæde og grin, men også, faglige læring, faglige muligheder, faglige udfordringer og faglig vidensdeling via vores arbejde med selvevaluering af vores hverdags pædagogik.
Vi tilbyder en medarbejdergruppe med en bred viden og god spredning på alder og erfaring.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.
Du må meget gerne i din ansøgning markere, hvilken stilling du søger.
Vi holder løbende samtaler. Sende en ansøgning til os, og så kontakter vi dig.
Du er velkommen til at ringe med spørgsmål og også meget velkommen til at komme på besøg inde du sender din ansøgning. Send ansøgning online eller til pro38@helsingor.dk

Kontakt leder Pernille Roe på telefon 2531 1343, Afdelingsleder, Mette Jacobsen på telefon 4928 4370

Børnehuset Snerlen
Horsensvej 8
Helsingør.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.