Dygtige socialpædagoger søger til 1:1-projekt

GENOPSLAG DA VI ØNSKER AT HØRE FRA FLERE KVALIFICEREDE ANSØGERE

 

Følgende kommentar havde en nordjysk jobkonsulent om vores stillingsopslag:

"Ligeså vel som der findes kedelige standardansøgninger, findes der kedelige stillingsopslag - det her er bestemt IKKE et af dem! Er meget begejstret :) "


Hvis du har lyst til at være med i en rivende udvikling på et opholdssted med højt til loftet, stor faglighed og et godt arbejdsmiljø, så klik på linket nedenfor og læs om det spændende projekt og stillingerne på vores hjemmeside.

Vi har gjort os umage med at lave verdens bedste jobopslag, så vi har en forventning om, at du i din ansøgning forholder dig til selve indholdet i opslaget.

 

http://www.broager-bo.dk/dygtige-socialpaedagoger-soeger-11-projekt/


S
ENESTE ANSØGNINGSFRIST:

Den 31. maj 2019.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330015099Phoenix-f718ce2812019-05-02T00:00:00Dygtige socialpædagoger søger til 1:1-projekt

GENOPSLAG DA VI ØNSKER AT HØRE FRA FLERE KVALIFICEREDE ANSØGERE

 

Følgende kommentar havde en nordjysk jobkonsulent om vores stillingsopslag:

"Ligeså vel som der findes kedelige standardansøgninger, findes der kedelige stillingsopslag - det her er bestemt IKKE et af dem! Er meget begejstret :) "


Hvis du har lyst til at være med i en rivende udvikling på et opholdssted med højt til loftet, stor faglighed og et godt arbejdsmiljø, så klik på linket nedenfor og læs om det spændende projekt og stillingerne på vores hjemmeside.

Vi har gjort os umage med at lave verdens bedste jobopslag, så vi har en forventning om, at du i din ansøgning forholder dig til selve indholdet i opslaget.

 

http://www.broager-bo.dk/dygtige-socialpaedagoger-soeger-11-projekt/


S
ENESTE ANSØGNINGSFRIST:

Den 31. maj 2019.

GENOPSLAG DA VI ØNSKER AT HØRE FRA FLERE KVALIFICEREDE ANSØGERE Følgende kommentar havde en nordjysk jobkonsulent om vores stillingsopslag: Ligeså vel som der findes kedelige standardansøgninger, findes der kedelige stillingsopslag - det her er bestemt IKKE et af dem! Er meget begejstret :) Hvis du har lyst til at være med i en rivende udvikling på et opholdssted med højt til loftet, stor faglighed og et godt arbejdsmiljø, så klik på linket nedenfor og læs om det spændende projekt og stillingerne på vores hjemmeside.Vi har gjort os umage med at lave verdens bedste jobopslag, så vi har en forventning om, at du i din ansøgning forholder dig til selve indholdet i opslaget. http: www.broager-bo.dk dygtige-socialpaedagoger-soeger-11-projekt SENESTE ANSØGNINGSFRIST: Den 31. maj 2019.11jobnetf718ce28100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:000000http://www.broager-bo.dk/dygtige-socialpaedagoger-soeger-11-projekt/0EuropaDanmarkJyllandNordjyllandHjørring3503602Den Selvejende Institution Broager11Hovedvejen 2A9850HirtshalsDKDanmark0
forstander@broager-bo.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent741060JobNet4971569497156910007-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f718ce28https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f718ce28https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f718ce28&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f718ce28&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Paedagog_undervisning_og_forskning/Undervisning_og_paedagogik/21.jpgMed et job indenfor Undervisning og pædagogik bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Socialpædagog lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale333005Socialpædagog9Undervisning og pædagogik361365307Svend Erik Kulmsee Sørensenforstander@broager-bo.dkDKDanmarkDKDanmark330020268Engagerede og stabile vikarer søgesRobot Vi mangler en eller flere engagerede og stabile vikarer Vi har lige nu 8 herlige unge beboere i alderen 13-20 år, som alle har autisme. Grundet øget tilgang af beboere især aflastning, så mangler vi en eller flere dygtige og stabile vikarer. Du behøver nødvendigvis ikke være uddannet pædagog, men du skal have flair for at arbejde med unge mennesker med særlige behov, som har brug for en struktureret og forudsigelig dag. Helt konkret søger vi en eller flere, som er interesseret i faste vagter hver anden weekend samt fast aftenvagt hver torsdag.Inden du søger, så læs annoncen på vores hjemmeside og læs om vores dejlige sted og målgruppe:http: www.broager-bo.dk engageret-stabil-tilkaldevikar

Vi mangler en eller flere engagerede og stabile vikarer

Vi har lige nu 8 herlige unge beboere i alderen 13-20 år, som alle har autisme.

Grundet øget tilgang af beboere især aflastning, så mangler vi en eller flere dygtige og stabile vikarer.
Du behøver nødvendigvis ikke være uddannet pædagog, men du skal have flair for at arbejde med unge mennesker med særlige behov, som har brug for en struktureret og forudsigelig dag.

Helt konkret søger vi en eller flere, som er interesseret i faste vagter hver anden weekend samt fast aftenvagt hver torsdag.

Inden du søger, så læs annoncen på vores hjemmeside og læs om vores dejlige sted og målgruppe:
http://www.broager-bo.dk/engageret-stabil-tilkaldevikar/

Den Selvejende Institution BroagerHirtshals2019-05-08T00:00:002019-07-03T00:00:00
330024372Socialpædagog til Døgninstitutionen KronborgRobot Døgninstitutionen Kronborg søger en socialpædagog på 37 timer om ugen i gennemsnit.Kronborg er en døgninstitution for anbragte unge mellem 12 og 18 år. Kronborg har 8 døgnpladser og en observationsplads. Målgruppen er børn og unge, som har været udsat for omsorgssvigt. Målgruppen er kendetegnende ved generelle relations og tilknytningsforstyrrelser. Der er tale om børn og unge, som udviser betydelige kontakt-, udviklings-, adfærdsvanskeligheder og opmærksomhedsforstyrrelser og ofte er i fejludvikling på de følelsesmæssige, sociale og kognitive områder og med behov for omsorg og massiv støtte til trivsel og udvikling.Vi arbejder ud fraEn involveringspædagogisk tilgang med KRAP og Mentalisering som redskaber og ud fra fire grundlæggende principper.LegSkab glædeVær nærværendeVælge en holdning der gør at den gode dag er at foretrække, frem for den dårligeDen unge er altid i centrum for eget liv, der gives plads til at han hun formes ud fra, hvor de er. Det vigtigste er relationen, da det er derigennem man skaber et rum til forandring.Vi søger en socialpædagog somUddannet pædagog socialpædagogKan omstætte teori til praksis og praksis til teoriErfaring med at arbejde i døgntilbudTydelig i ord og handlinger og som kan tage ansvarMeget stærk i relations dannelseHar en robust personlighed, samt en humoristisk og positiv indstillingKan se det enkelte barns unges ressourcer og tage udgangspunkt i deres specielle behovAktiv både inde og ude, skal kunne sætte aktiviteter i gang også selv om det er dårligt vejrStærk faglig både skriftligt og mundtligtGerne kendskab til KRAP og MentaliseringVi tilbyderEt udfordrende job, hvor man selv planlægger sin arbejdsdag i samarbejde med kollegaer og ledelseEngagerede kollegaer, som brænder for arbejdet med børneneDer vil være supervision i medarbejdergruppenEt spændende og udviklende arbejdsmiljøKompetenceudvikling efter- og videreuddannelseFaglig sparringDet er et krav, at du har kørekort.Løn- og ansættelsesvilkårAnsættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse den 1. juli 2019 eller efter aftale.Er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Jørn Pindborg Christensen på tlf. 51 72 55 20 mellem kl. 12.00 og kl. 16.00 eller på jpc@thisted.dk.AnsøgningsfristTirsdag den 28. maj 2019 kl. 8.00.Ansøgere skal ved eventuel ansættelse underskrive samtykke til indhentelse af børneattest.Døgninstitutionen Kronborg søger en socialpædagog på 37 timer om ugen i gennemsnit.

Kronborg er en døgninstitution for anbragte unge mellem 12 og 18 år. Kronborg har 8 døgnpladser og en observationsplads. Målgruppen er børn og unge, som har været udsat for omsorgssvigt. Målgruppen er kendetegnende ved generelle relations og tilknytningsforstyrrelser. Der er tale om børn og unge, som udviser betydelige kontakt-, udviklings-, adfærdsvanskeligheder og opmærksomhedsforstyrrelser og ofte er i fejludvikling på de følelsesmæssige, sociale og kognitive områder og med behov for omsorg og massiv støtte til trivsel og udvikling.

Vi arbejder ud fra
 • En involveringspædagogisk tilgang med KRAP og Mentalisering som redskaber og ud fra fire grundlæggende principper.
 • Leg
 • Skab glæde
 • Vær nærværende
 • Vælge en holdning der gør at den gode dag er at foretrække, frem for den dårlige

Den unge er altid i centrum for eget liv, der gives plads til at han/hun formes ud fra, hvor de er. Det vigtigste er relationen, da det er derigennem man skaber et rum til forandring.

Vi søger en socialpædagog som
 • Uddannet pædagog/socialpædagog
 • Kan omstætte teori til praksis og praksis til teori
 • Erfaring med at arbejde i døgntilbud
 • Tydelig i ord og handlinger og som kan tage ansvar
 • Meget stærk i relations dannelse
 • Har en robust personlighed, samt en humoristisk og positiv indstilling
 • Kan se det enkelte barns/unges ressourcer og tage udgangspunkt i deres specielle behov
 • Aktiv både inde og ude, skal kunne sætte aktiviteter i gang også selv om det er dårligt vejr
 • Stærk faglig både skriftligt og mundtligt
 • Gerne kendskab til KRAP og Mentalisering

Vi tilbyder
 • Et udfordrende job, hvor man selv planlægger sin arbejdsdag i samarbejde med kollegaer og ledelse
 • Engagerede kollegaer, som brænder for arbejdet med børnene
 • Der vil være supervision i medarbejdergruppen
 • Et spændende og udviklende arbejdsmiljø
 • Kompetenceudvikling/efter- og videreuddannelse
 • Faglig sparring

Det er et krav, at du har kørekort.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse den 1. juli 2019 eller efter aftale.

Er du nysgerrig efter at høre mere
om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Jørn Pindborg Christensen på tlf. 51 72 55 20 mellem kl. 12.00 og kl. 16.00 eller på jpc@thisted.dk.

Ansøgningsfrist
Tirsdag den 28. maj 2019 kl. 8.00.

Ansøgere skal ved eventuel ansættelse underskrive samtykke til indhentelse af børneattest.

 

Thisted KommuneThisted2019-05-14T00:00:002019-05-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Engagerede og stabile vikarer søges

Den Selvejende Institution Broager

Hirtshals
Vi mangler en eller flere engagerede og stabile vikarer Vi har lige nu 8 herlige unge beboere i alderen 13-20 år, som alle har autisme. Grundet øget tilgang af beboere især aflastning, så mangler vi en eller flere dygtige og stabile vikarer. Du behø...
Indrykket:8. maj 2019
Udløbsdato:3. juli 2019

Socialpædagog til Døgninstitutionen Kronborg

Thisted Kommune

Thisted
Døgninstitutionen Kronborg søger en socialpædagog på 37 timer om ugen i gennemsnit.Kronborg er en døgninstitution for anbragte unge mellem 12 og 18 år. Kronborg har 8 døgnpladser og en observationsplads. Målgruppen er børn og unge, som har været uds...
Indrykket:14. maj 2019
Udløbsdato:28. maj 2019