Dygtige supportere til rekruttering i den kommende Administrations- og Servicestyrelse

Skatteforvaltningen står over for en stor rekrutteringsopgave de kommende år, hvorfor rekruttering kommer til at spille en afgørende rolle for udviklingen og etableringen af de 7 kommende styrelser. Derfor er vi lige nu på jagt efter nogle dygtige medarbejdere til at understøtte vores rekrutteringspartnere og de rekrutterende ledere i at finde de bedst egnede kandidater.

Opgaveløsning i tæt dialog
Du bliver organisatorisk placeret i kontoret for Rekruttering i Center for Rekruttering og Personalejura i den kommende Administrations- og Servicestyrelse. Du sidder fysisk i et supportteam i samme kontor som det øvrige rekrutteringsteam. Til dagligt er du i tæt dialog med vores rekrutteringspartnere, og sammen løfter vi rekrutteringsopgaven i flok.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

  • administrere indkaldelse af kandidater, der skal til jobsamtale og/eller test
  • publicere stillingsannoncer på diverse jobportaler
  • udarbejde kontraktbestillinger
  • indhente diverse oplysninger fra kandidaten forud for ansættelse
  • journalisere i vores journalsystem Workzone.

Ydermere skal du varetage øvrige ad hoc opgaver i kontoret, og ingen opgave er ”for lille” for dig.

Mange bolde i luften og omstillingsparat
For at lykkes i jobbet er din fleksibilitet og selvstændighed altafgørende. Du er kvalitetsbevidst, tager ansvar for opgaven og sørger for, at denne bliver fulgt til dørs. Det vil desuden være en fordel, at du har en veludviklet situationsfornemmelse, så du hurtigt evner at forstå og agere i skiftende kontekst. Du er omstillingsparat, vant til højt tempo og lader dig ikke slå ud af uforudsete forhindringer eller ændringer i din planlægning. Det er vigtigt, at du kan samarbejde på alle niveauer og din servicemindede tilgang til opgaven, gør samarbejdet let og konstruktivt.

Vi forestiller os, at du har en kontorfaglig baggrund eller eventuelt uddannelses på bachelor niveau.

Rekruttering – dit kontor
Kontoret for Rekruttering udvider og består af snart 30 dygtige og engagerede kolleger fordelt på kontorer i Aarhus og København. Vi har høje ambitioner, og vores kunder har store forventninger til vores ydelser. Omgangstonen er uhøjtidelig og humoristisk, og du kan se frem til at blive en del af et stærkt fagligt såvel som socialt fællesskab. Flere af rekrutteringspartnerne er startet som supportere, og måske er det her også en karrierevej for dig.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV senest den 25. april 2018 via linket ’Søg jobbet’. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende kontorchef Anders R. Andersen tlf. 72 37 03 43.

Forud for ansættelsen vil der desuden blive indhentet en straffeattest.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du vil blive ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre enten Præstøgade 20, 2100 København Ø, hvor arbejdsstedet forventes at blive flyttet til Høje Taastrup i 2. kvartal 2019. Eller Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg, hvor arbejdsstedet forventes at blive flyttet til Herning i slutningen af 2020.

Administration og Servicestyrelsen
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Administrations- og Servicestyrelsens kerneopgave bliver at understøtte skatteforvaltningen med effektiv administration og serviceydelser af høj kvalitet. Styrelsen forventes bemandet med ca. 300-350 medarbejdere og får kontorer i Herning og Høje Taastrup. Læs mere om Administrations- og Servicestyrelsen på http://www.fra1til7.dk.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

ATB søger medarbejder til afdeling for andelsoverdragelser

ATB ApS

København
ATB søger en dygtig og flittig assistent til at bistå os i vores afdeling for andelsoverdragelser. Vi søger en person, der trives med travlhed, frister, koordinering og evnen til at kunne planlægge og få noget fra hånden uden at tabe overblik. Hvis ...
Indrykket:25. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Afdelingskoordinator til administrative opgaver og med interesse for tal og økonomi

Trafikledelse

København
Trafikledelsesafdelingen i København søger en medarbejder med flair for administration, koordinering og økonomi og med lyst til at blive en del af en afdeling med mange bolde i luften. Vores nuværende afdelingskoordinator har valgt at gå på pension ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Kontorelev til Datalogisk Institut på Københavns Universitet

Datalogisk Institut

København
Har du lyst til at prøve kræfter med offentlig administration og sagsbehandling? Og vil du gerne være en del af en dynamisk uddannelsesinstitution med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så er du måske vores nye kontorelev. Datalogisk Inst...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Studentermedhjælper søges til erhvervsforskningsprojekt på Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet

Fakultetsservice

København
Vi søger engageret studentermedhjælp til systematisk dataindsamling og -organisering. HumanImpact er et erhvervsforskningsprojekt, der skal knytte humanistiske forskere tæt sammen med danske virksomheder for at skabe ny viden om virksomhedernes kund...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Medarbejder til turnussupport i Naviair

Operational Resources

København
Turnussupport understøtter Naviars operative linjeenheder mht. til spørgsmål og opgaver i forbindelse med vagtplanlægning, drift, opfølgning og systemunderstøttelse. Vi sørger for, at de ca. 400 operative medarbejderes arbejdstid, afvikling af ferie...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018