Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige sygeplejersker søges til Organkirurgi og Kvindesygdomme senge, Kolding sygehus

Vil du have indflydelse på et nyt og spændende samarbejde mellem gynækologi og organkirurgi?
Så kom og vær med. Vi er netop ved at opbygge struktur og samarbejdsrelationer.

 

Har du lyst til at være en del af en personalegruppe på ca. 50 kompetente og engagerede sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter med god humor, og stor gensidig hjælpsomhed, så er jobbet som sygeplejerske på Kvindesygdomme og Organ senge måske noget for dig.

Vi søger sygeplejersker fra 1/1 2021 eller efter aftale. Stillingerne er på fuldtid eller efter aftale.  Stillingerne er i blandede vagter dag- og aftenvagt eller dag- og nattevagt. Du har mulighed for at arbejde hver 2. weekend i 8 timers vagter eller hver 3. weekend i 12 timers vagter. Du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din vagtplan.

Du vil have din ansættelse i enten Kvindesygdomme og fødsler eller Organkirurgi.
Det samlede sengeafsnit består af 30 senge. Indenfor organkirurgi vil du primært varetage plejen for organkirurgiske patienter med f.eks appendicit, pancreatit og galdesten.

Indenfor gynækologien vil du varetage plejen til kvinder til mindre og større gynækologiske indgreb og undersøgelser. Du vil også drage omsorg for familier, der vælger at få deres graviditet afbrudt af sociale eller medicinsk årsager. Der vil være et tæt samarbejde omkring de gynækologiske og de organkirurgske patienter.


Din oplæring vil i første omgang foregå inden for Kvindesygdomme og efterfølgende i organkirurgien eller omvendt.

Oplæringen kommer til at foregå ud fra et velstruktureret introduktions- og oplæringsprogram, der tilrettelægges ud fra dine kompetencer. Vi har inden for det sidste år arbejdet med etableringen af et Skill lab, hvor du som nyansat gennemgår et struktureret oplæringsforløb med bed–side undervisning og supervision, fra nogle af vores erfarne sygeplejersker. Herefter følger du en mentor, der kan hjælpe dig til at få den bedst mulige start i afsnittet.

Vi håber du er en sygeplejerske med bred klinisk erfaring og gerne fra specialet. Vi håber du har lyst til at arbejde i en alsidig afdeling med et stort patientflow, og samtidig altid prioritere at udvise respekt og empati i mødet med den enkelte patient. Vi ønsker desuden, at du er en eksemplarisk rollemodel for elever og studerende, og at du med dine anerkendende og kommunikative evner formår at engagere og inspirere til læring og udvikling både hos de studerende og blandt dine kollegaer.

 

Du er velkommen til at høre mere om Organ senge hos Dorthe Thybo Rasmussen dorte.rasmussen2@rsyd.dk på 7636 2395 eller  Kvindesygdomme senge hos afdelingssygeplejerske Anette B. Rasmussen på 7636 2525 eller anette.b.rasmussen@rsyd.dk.

Du kan læse mere om afdelingerne på www.sygehuslillebaelt.dk/wm223118

Løn i henhold til overenskomst.

 Ansøgningen sendes senest den 22. november 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26/11 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.