Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige sygeplejersker til Kvindesygdomme og barsel senge, Kolding sygehus

Har du lyst til at være en del af en personalegruppe på ca. 50 kompetente og engagerede sygeplejersker og jordemødre med god humor og stor gensidig hjælpsomhed, så er jobbet som sygeplejerske på Kvindesygdomme og barsel senge måske noget for dig.

Vi søger sygeplejersker til vikariater fra 1. maj - 31. december 2020. Stillingerne er på fuldtid eller efter aftale. Stillingerne er i blandede vagter dag- og aftenvagt eller dag- og nattevagt. Du har mulighed for at arbejde hver 2. weekend i 8 timers vagter eller hver 3. weekend i 12 timers vagter. Du har via ønskeplan stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din vagtplan.

 

I sengeafsnittet vil du modtage og drage omsorg for kvinder og spædbørn indlagt med komplikationer under og efter fødslen, samt kvinder indlagt i forbindelse med forskellige mindre og større gynækologiske indgreb og undersøgelser. Du vil også tage imod og drage omsorg for familier, der vælger at få deres graviditet afbrudt af sociale eller medicinsk årsager, samt familier der mister deres spædbarn i forbindelse med graviditet og fødsel. I vores ’Center for Voldtægtsofre’ vil du i samarbejde med politiet, retsmediciner og psykologer drage omsorg for kvinder og mænd, der har været udsat for seksuelle krænkelser og overgreb.

 

Oplæringen kommer til at foregå ud fra et velstruktureret introduktions- og oplæringsprogram, der tilrettelægges ud fra dine kompetencer. Du vil få tildelt to mentorer, der sammen med dig vil være ansvarlige for din oplæring.

Vi håber, du er en sygeplejerske med bred klinisk erfaring og gerne inden for specialet. Vi håber, du har lyst til at arbejde i en alsidig afdeling med et stort patientflow, og samtidig altid prioritere at udvise respekt og empati i mødet med den enkelte patient/familie. Vi ønsker desuden, at du er en eksemplarisk rollemodel for elever og studerende, og at du med dine anerkendende og kommunikative evner formår at engagere og inspirere til læring og udvikling, både hos de studerende og blandt dine kollegaer.

 

Du er velkommen til at høre mere om afsnittet, stillingen eller rekvirere funktionsbeskrivelse hos afdelingssygeplejerske Anette B. Rasmussen på 7636 2525 eller anette.b.rasmussen@rsyd.dk.

Du kan læse mere om afdelingen på www.sygehuslillebaelt.dk/wm223118

Løn i henhold til overenskomst.

 

Ansøgningen sendes senest den 19. februar 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 26. februar 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.