Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige teknikere (automatikteknikere eller elektrikere) til systematisk vedligehold. Faste skift: Dag, aften eller nat.

HR-Industries søger flere el-tekniske vedligeholdsteknikere/reparatører for brancheførende virksomhed i Randers. Virksomheden er en del at en stor koncern, der har mere end 2.400 dedikerede medarbejdere rundt omkring i verden. I Randers vil de nye medarbejdere få ca. 180 kollegaer. 30 af disse arbejder med vedligeholdelsesopgaver.

Her er der tale om et job, hvor teknikerene kommer bredt omkring og vil få opgaver med fejlfinding, reparation og udskiftning af udstyr af både mekanisk og elmæssig karakter. Virksomhedens maskinpark er et mix af nye og brugte maskiner. Virksomheden ønsker at komme på forkant og har systematisk vedligehold som et fokuspunkt. Det er derfor vigtigt, at kandidater brænder for at vedligeholde tekniske anlæg og udvikle automationsløsninger. Virksomhedens anlæg kører i døgndrift året rundt.

Det er faste stillinger. Ansættelse starter i Try- and Hire-forløb, hvor de nye medarbejdere tilknyttes en vagtturnus for oplæring. Der er arbejdes i faste skift, men fordres en fleksibilitet til - i kortere eller længere tid - at kunne arbejde på andre skift end ens eget. Der er åbninger for faste jobs på såvel dag-, aften og natholdet. Oplæring kan evt. ske på daghold, selvom du måske bliver ansat til et af de andre skift.

De nye medarbejdere indgår her i en højt specialiseret gruppe af smede, automatikteknikere, elektrikere og andre faglærte kollegaer, hvor arbejdsopgaverne løses i tæt samarbejde med operatør-kollegaerne på produktionsmaskinerne.

Målet er at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde. Medarbejdere forventes, efter grundig oplæring, at kunne arbejde såvel selvstændigt som i samspil og samarbejde med kollegaerne og på tværs af organisationen.

Virksomheden har et konstant fokus på at bevare og udvikle det gode arbejdsklima med positive og engagerede kolleger. De nye kollegaer vil få interessante og meget varierede jobs med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en international koncern med ambitiøse målsætninger. Stillingerne skal besættes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på de rette.

Faglige og personlige kompetencer

Kandidater forventes at have en relevant el-faglig uddannelse og erfaring inden for industrien.

Uddannelsesmæssigt, kunne en automatikteknikeruddannelse være rigtig god, da der også er mekaniske opgaver. En elektrikeruddannelse, er bestemt heller ikke af vejen. Det vigtigste er lysten til drift- og vedligeholdelsesopgaver – og kandidater forventes også at have erfaring fra tidligere vedligeholdelsesjob. Det, at kunne kommunikere på alle niveauer, er et must.

Den ideelle kandidat er både engageret og ansvarsbevidst, arbejder selvstændigt og bevarer overblikket i pressede situationer. Kandidater forventes at have erfaring med hydrauliske systemer og diagramlæsning, skal gerne have kendskab til linære og 6-akslede robotter samt mindre procesanlæg. Kendskab til PLC’ere og programmering heraf, er også en klar fordel. Andre gode kompetencer er kvalitetsbevidsthed, fleksibel og endelig have et ønske om - og brænde for - at lære nyt.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ - og anfør referencenummer 50222.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Chefkonsulent Lars Hedelund, HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.