Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige testere til et af Danmarks største IT-transformationsprogrammer

Kom og bliv en del af vores udviklingsteam, der udvikler features til fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldområde. Vi udvikler efter agile principper i et stort IT-program, og du bliver ansvarlig for at få forretningens krav testet på den mest hensigtsmæssige måde.

Den nye EU-toldlovgivning medfører væsentlige ændringer både for erhvervslivet og Toldstyrelsen. Hovedparten af den samlede IT-portefølje på toldområdet vil blive udskiftet. Det vil have stor betydning for den danske import og eksport og EU-forsendelser, for det indre marked, for vores danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen. Arbejdet med det foregår i Toldprogrammet (EUTK), som du bliver tilknyttet, og som er et af de største IT-transformationsprogrammer i Danmark.

Du bliver en del af et kontor og en organisation, hvor test er højt på dagsordenen. Vi kan se, at vores ekspertise og rådgivning virkelig værdsættes på de projekter vi sidder med, og det gør jo også, at det er sjovt og udfordrende at møde på arbejde.” fortæller din nye kontorchef Jan Thorbjørn Bolton og fortsætter ”Og så er det også fedt at vide, at det vi sidder og arbejder på hver dag, kommer til at gøre en forskel for dansk erhvervsliv

Dine arbejdsopgaver
Du vil indgå i et Scrumteam, der specificerer krav til tests, udarbejder testcases og løbende afvikler tests. I forbindelse med testarbejdet bliver du involveret i indrapportering af fejl og at udarbejde dokumentation.

Stillingen vil give dig mulighed for at arbejde sammen med kolleger og leverandører om følgende opgaver:

  • Designe, udvikle, modificere og udføre testplaner i overensstemmelse med EUTK test strategi
  • Udarbejde, eksekvere og vedligeholde testcases for manuel og automatiseret test
  • Indrapportere fejl og sikre sporbarhed mellem krav, test og fejl
  • Sikre testfagligheden i samarbejde med testere fra Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og testerne fra Toldstyrelsen
Din profil
Du har formentlig en relevant IT-baggrund og minimum 3 års erfaring som tester og med konkret erfaring i at arbejde i et agilt udviklingsteam. Det vil være fint med en certificering indenfor ISTQB, men ingen betingelse.

Du er struktureret, metodisk og engageret. Du tager gerne ansvar i forhold til samarbejdet i Toldprogrammet og har øje for at overholde deadlines. Det er vigtigt, at du har passion for test og kvalitet i software og selvfølgelig er en teamplayer i et dynamisk, engageret Scrumteam.

Vi arbejder med JIRA, HP Alm, Shift-left, Confluence og SAFe, så hvis du har erfaring med disse eller lignende programmer og metoder, er det en fordel.

Dit kontor
Du ansættes i kontoret Udvikling og Test EUTK med omkring 25 kolleger. Vi er et af de kontorer, der skal vokse i størrelse, så du får løbende flere kolleger. Vi hjælper hinanden og arbejder tæt sammen for at øge kvaliteten i alt, hvad vi arbejder med. Der er en høj grad af fællesskabsfølelse og et godt samarbejde iblandt os.

Hos os lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi trives rigtig godt i vores arbejde. Og så er min dør altid åben til en snak om stort og småt” siger Jan Thorbjørn Bolton

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og sparring og vi garanterer varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet” hurtigst muligt og senest den 14. april 2021.

Samtalerne vil foregå løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT-medarbejder Jonas Kristiansen på telefon 7238 3266 eller IT-specialist Karin Bøgelund Jensen på telefon 7237 5195.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

?Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle IT-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens eksisterende IT-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

?Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

?Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.